Следете нé или притиснете Escape

Veggera Hotel 4* - Santorini / isl. Santorini

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Veggera Hotel 4* - Santorini / isl. Santorini

Тип на соба / Категорија

Сместување

10.04.18-15.05.18

 

01.10.18-10.11.18

16.05.18-31.05.18

01.06.18-15.07.18

 

16.09.18-30.09.18

16.07.18-15.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Superior for Sgl -

1Ad

86

107

165

198

Double Superior for Sgl -

1Ad+1ch(0-5)

86

107

165

198

Double Superior  -

2Ad

107

132

206

248

Double Superior  -

2Ad+1ad

133

165

256

309

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-5)

107

132

206

248

Family Room -

2Ad

118

142

224

272

Family Room -

2Ad+1ad

147

177

281

339

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-5)

147

177

281

339

Family Room -

2Ad+1ch(0-5)

118

142

224

272

Family Room -

2Ad+2ad

165

198

314

380

Maisonette -

2Ad

118

142

224

272

Maisonette -

2Ad+1ad

147

177

281

339

Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(0-5)

147

177

281

339

Maisonette -

2Ad+1ch(0-5)

118

142

224

272

Maisonette -

2Ad+2ad

165

198

314

380

Double Room - Promo

2Ad

70

84

129

161

Double Room - Promo

2Ad+1ad

87

105

161

200

Double Room - Promo

2Ad+1ch(0-5)

70

84

129

161

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Superior for Sgl -

1Ad

107

128

187

220

Double Superior for Sgl -

1Ad+1ch(0-5)

107

128

187

220

Double Superior  -

2Ad

149

175

248

290

Double Superior  -

2Ad+1ad

197

229

320

373

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-5)

149

175

248

290

Family Room -

2Ad

161

184

266

314

Family Room -

2Ad+1ad

211

241

343

403

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-5)

211

241

343

403

Family Room -

2Ad+1ch(0-5)

161

184

266

314

Family Room -

2Ad+2ad

250

283

398

464

Maisonette -

2Ad

161

184

266

314

Maisonette -

2Ad+1ad

211

241

343

403

Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(0-5)

211

241

343

403

Maisonette -

2Ad+1ch(0-5)

161

184

266

314

Maisonette -

2Ad+2ad

250

283

398

464

Double Room - Promo

2Ad

112

127

172

204

Double Room - Promo

2Ad+1ad

151

168

224

264

Double Room - Promo

2Ad+1ch(0-5)

112

127

172

204

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Double Superior for Sgl -

1Ad

123

144

204

235

Double Superior for Sgl -

1Ad+1ch(0-5)

123

144

204

235

Double Superior  -

2Ad

182

208

281

323

Double Superior  -

2Ad+1ad

246

278

370

422

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-5)

182

208

281

323

Family Room -

2Ad

194

217

299

347

Family Room -

2Ad+1ad

261

290

393

452

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-5)

261

290

393

452

Family Room -

2Ad+1ch(0-5)

194

217

299

347

Family Room -

2Ad+2ad

316

349

464

530

Maisonette -

2Ad

194

217

299

347

Maisonette -

2Ad+1ad

261

290

393

452

Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(0-5)

261

290

393

452

Maisonette -

2Ad+1ch(0-5)

194

217

299

347

Maisonette -

2Ad+2ad

316

349

464

530

Double Room - Promo

2Ad

145

160

205

235

Double Room - Promo

2Ad+1ad

200

218

274

314

Double Room - Promo

2Ad+1ch(0-5)

145

160

205

235

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе