Следете нé или притиснете Escape

Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4* - Potos, Thassos

4
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - ЦЕНОВНИК
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

26.05.18-31.05.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

01.09.18-26.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room -

2Ad

139

161

194

238

173

Double Room -

2Ad+1ad

161

182

216

260

194

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

161

182

216

260

194

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

139

161

194

238

173

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

139

161

194

238

173

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

139

161

194

238

173

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

139

161

194

238

173

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

156

178

211

255

190

Double Superior  - Side Sea View

2Ad

165

182

218

278

191

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ad

187

204

240

300

213

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

187

204

240

300

213

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

165

182

218

278

191

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

165

182

218

278

191

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

165

182

218

278

191

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

165

182

218

278

191

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

183

199

235

296

209

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Double Room -

2Ad

177

199

233

276

211

Double Room -

2Ad+1ad

218

240

274

318

252

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

218

240

274

318

252

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

177

199

233

276

211

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

188

210

244

287

222

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

177

199

233

276

211

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

188

210

244

287

222

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

217

239

272

316

251

Double Superior  - Side Sea View

2Ad

204

221

257

318

230

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ad

245

262

298

359

272

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

245

262

298

359

272

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

204

221

257

318

230

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

215

232

268

329

241

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

204

221

257

318

230

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

215

232

268

329

241

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

243

260

296

356

270

Минимум престој

 

 3

 4

 4

 5

 4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

ALEXANDRA BEACH & SPA 4* THASSOS     www.alexandrabeach.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

 

02.07-19.07

08.07-12.07

16.07-19.07

 

 

DOUBLE ROOM

2Ad

150

-

-

 

 

3Ad

168

-

-

 

 

3Ad+1ch(0-1)

168

-

-

 

 

2Ad+1ch(0-1)

150

-

-

 

 

2Ad+1ch(2-11.99)

150

-

-

 

 

2Ad+2ch(0-1)

150

-

-

 

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

150

-

-

 

 

2Ad+2ch(2-11.99)

165

-

-

 

 

DOUBLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Ad

-

159

159

 

 

3Ad

-

176

176

 

 

3Ad+1ch(0-1)

-

176

176

 

 

2Ad+1ch(0-1)

-

159

159

 

 

2Ad+1ch(2-11.99)

-

159

159

 

 

2Ad+2ch(0-1)

-

159

159

 

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

-

159

159

 

 

2Ad+2ch(2-11.99)

-

172

172

 

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –КОМПЛЕТ ПАНСИОН

DOUBLE ROOM

2Ad

186

-

-

 

 

3Ad

221

-

-

 

 

3Ad+1ch(0-1)

221

-

-

 

 

2Ad+1ch(0-1)

186

-

-

 

 

2Ad+1ch(2-11.99)

196

-

-

 

 

2Ad+2ch(0-1)

186

-

-

 

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

196

-

-

 

 

2Ad+2ch(2-11.99)

220

-

-

 

 

DOUBLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Ad

-

194

194

 

 

3Ad

-

229

229

 

 

3Ad+1ch(0-1)

-

229

229

 

 

2Ad+1ch(0-1)

-

194

194

 

 

2Ad+1ch(2-11.99)

-

204

204

 

 

2Ad+2ch(0-1)

-

194

194

 

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

-

204

204

 

 

2Ad+2ch(2-11.99)

-

228

228

 

 

Минимум престој

2

2

2

 

 

Опис: СПА центар, конференциска сала, 2 базена, базен за деца, ресторан, бар, бесплатен интернет, мини маркет, тенис, мини голф, мини фудбал, спортови на вода, анимација и др.

Соби: клима, ТВ, сеф, WI-FI,фрижидер,балкон

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО19.07.2018 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

26.05.18-31.05.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

01.09.18-26.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room -

2Ad

118

136

165

202

146

Double Room -

2Ad+1ad

136

155

184

221

165

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

136

155

184

221

165

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

118

136

165

202

146

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

118

136

165

202

146

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

118

136

165

202

146

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

118

136

165

202

146

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

133

151

180

217

162

Double Superior  - Side Sea View

2Ad

141

155

186

238

163

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ad

158

174

205

255

182

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

158

174

205

255

182

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

141

155

186

238

163

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

141

155

186

238

163

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

141

155

186

238

163

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

141

155

186

238

163

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

155

169

200

252

178

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Double Room -

2Ad

156

175

204

241

185

Double Room -

2Ad+1ad

195

213

242

278

223

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

195

213

242

278

223

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

156

175

204

241

185

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

167

186

215

252

196

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

156

175

204

241

185

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

167

186

215

252

196

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

194

211

241

277

222

Double Superior  - Side Sea View

2Ad

179

194

224

276

201

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ad

217

231

262

314

240

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

217

231

262

314

240

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

179

194

224

276

201

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

190

205

235

287

212

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

179

194

224

276

201

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

190

205

235

287

212

Double Superior  - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

216

230

261

312

239

Минимум престој

 

 3

 4

 4

 5

 4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе