Следете нé или притиснете Escape

Хотел Aeolis Thassos Palace 4* - Astris, Thassos

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

12.05.18-02.06.18

 

01.10.18-15.10.18

03.06.18-23.06.18

 

18.09.18-22.09.18

24.06.18-09.07.18

 

26.08.18-17.09.18

10.07.18-25.08.18

23.09.18-30.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room -

2Ad

66

112

119

136

112

Double Room -

2Ad+1ad

89

151

161

184

151

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

89

151

161

184

151

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

89

151

161

184

151

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

66

112

119

136

112

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

66

112

119

136

112

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

66

112

119

136

112

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

66

112

119

136

112

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

66

112

119

136

112

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room -

2Ad

100

143

155

165

127

Double Room -

2Ad+1ad

134

194

210

222

171

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

134

194

210

222

171

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

149

208

224

238

185

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

100

143

155

165

127

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

114

157

169

179

141

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

100

143

155

165

127

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

114

157

169

179

141

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

129

173

185

194

155

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

53

69

80

100

69

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

53

69

80

100

69

Double Superior  -

2Ad

70

114

129

153

114

Double Superior  -

2Ad+1ad

96

154

174

207

154

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

96

154

174

207

154

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

96

154

174

207

154

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

70

114

129

153

114

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

70

114

129

153

114

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

70

114

129

153

114

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

70

114

129

153

114

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

70

114

129

153

114

Suite 2 Rooms -

2Ad

83

131

145

177

131

Suite 2 Rooms -

2Ad+1ch(0-1)

83

131

145

177

131

Suite 2 Rooms -

2Ad+1ch(2-11)

83

131

145

177

131

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

65

84

91

112

84

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

65

84

91

112

84

Double Superior  -

2Ad

107

151

163

191

143

Double Superior  -

2Ad+1ad

144

204

219

259

194

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

144

204

219

259

194

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

158

218

234

273

208

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

107

151

163

191

143

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

121

165

177

206

157

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

107

151

163

191

143

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

121

165

177

206

157

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

136

179

191

221

173

Suite 2 Rooms -

2Ad

117

167

191

216

167

Suite 2 Rooms -

2Ad+1ch(0-1)

117

167

191

216

167

Suite 2 Rooms -

2Ad+1ch(2-11)

131

182

206

230

182

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

12.05.18-02.06.18

 

01.10.18-15.10.18

03.06.18-23.06.18

24.06.18-09.07.18

10.07.18-25.08.18

26.08.18-17.09.18

18.09.18-22.09.18

23.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

45

59

68

85

73

68

59

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

45

59

68

85

73

68

59

Double Superior  -

2Ad

61

97

110

130

110

101

97

Double Superior  -

2Ad+1ad

81

131

147

176

147

136

131

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

81

131

147

176

147

136

131

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

81

131

147

176

147

136

131

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

61

97

110

130

110

101

97

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

61

97

110

130

110

101

97

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

61

97

110

130

110

101

97

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

61

97

110

130

110

101

97

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

61

97

110

130

110

101

97

Suite 2 Rooms -

2Ad

70

111

124

151

124

120

111

Suite 2 Rooms -

2Ad+1ch(0-1)

70

111

124

151

124

120

111

Suite 2 Rooms -

2Ad+1ch(2-11)

70

111

124

151

124

120

111

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

55

72

78

96

78

74

72

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

55

72

78

96

78

74

72

Double Superior  -

2Ad

91

128

139

163

139

128

122

Double Superior  -

2Ad+1ad

123

173

187

220

187

173

164

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

123

173

187

220

187

173

164

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

135

185

199

232

199

185

177

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

91

128

139

163

139

128

122

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

103

141

151

175

151

141

134

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

91

128

139

163

139

128

122

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

103

141

151

175

151

141

134

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

116

153

163

188

163

153

146

Suite 2 Rooms -

2Ad

99

143

163

184

163

143

143

Suite 2 Rooms -

2Ad+1ch(0-1)

99

143

163

184

163

143

143

Suite 2 Rooms -

2Ad+1ch(2-11)

111

155

175

196

175

155

155

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room -

2Ad

53

89

96

109

96

89

89

Double Room -

2Ad+1ad

72

121

129

147

129

121

121

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

72

121

129

147

129

121

121

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

72

121

129

147

129

121

121

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

53

89

96

109

96

89

89

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

53

89

96

109

96

89

89

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

53

89

96

109

96

89

89

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

53

89

96

109

96

89

89

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

53

89

96

109

96

89

89

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room -

2Ad

85

122

132

141

132

122

108

Double Room -

2Ad+1ad

114

164

178

189

178

164

145

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

114

164

178

189

178

164

145

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

127

177

190

201

190

177

157

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

85

122

132

141

132

122

108

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

97

134

144

153

144

134

120

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

85

122

132

141

132

122

108

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

97

134

144

153

144

134

120

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

110

146

157

165

157

146

132

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе