Следете нé или притиснете Escape

Хотел Aeria 3* - Astris, Thassos

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

12.05.18-02.06.18

 

01.10.18-15.10.18

03.06.18-23.06.18

 

18.09.18-22.09.18

24.06.18-09.07.18

 

26.08.18-17.09.18

10.07.18-25.08.18

23.09.18-30.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

48

68

79

100

65

Double Room -

2Ad

66

78

95

117

76

Double Room -

2Ad+1ad

89

106

128

157

102

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

66

78

95

117

76

Double Room -

2Ad+1ch(12-17)

83

97

119

145

95

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

66

78

95

117

76

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

64

83

94

112

80

Double Room -

2Ad

95

112

119

143

102

Double Room -

2Ad+1ad

128

151

161

194

138

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

95

112

119

143

102

Double Room -

2Ad+1ch(12-17)

119

140

149

179

128

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

109

127

133

157

117

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

Aeria Hotel 3+* - Astris, Thassos

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

12.05.18-02.06.18

 

01.10.18-15.10.18

03.06.18-23.06.18

 

18.09.18-22.09.18

24.06.18-09.07.18

 

26.08.18-17.09.18

10.07.18-25.08.18

23.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

42

58

67

85

55

Double Room -

2Ad

56

66

76

94

64

Double Room -

2Ad+1ad

76

89

102

127

87

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

56

66

76

94

64

Double Room -

2Ad+1ch(12-17)

70

83

95

117

80

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

56

66

76

94

64

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

54

70

79

96

68

Double Room -

2Ad

80

96

96

114

87

Double Room -

2Ad+1ad

109

129

129

155

118

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

80

96

96

114

87

Double Room -

2Ad+1ch(12-17)

101

119

119

143

109

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

94

108

107

127

99

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе