Следете нé или притиснете Escape

Хотел Castle Pontos 2* - Golden Beach, Thassos

2
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-15.06.18

 

16.09.18-30.09.18

16.06.18-30.06.18

 

01.09.18-15.09.18

01.07.18-24.07.18

 

21.08.18-31.08.18

25.07.18-20.08.18

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Apartment Bunk Bed -

2Ad

73

97

119

119

Apartment Bunk Bed -

2Ad+1ch(0-1)

73

97

119

119

Apartment Bunk Bed -

2Ad+1ch(2-11)

73

97

119

119

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)

73

97

119

119

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

73

97

119

119

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(2-11)

73

97

119

119

Studio  -

2Ad

89

108

128

128

Studio  -

2Ad+1ad

89

108

128

128

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

89

108

128

128

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

89

108

128

128

Studio  -

2Ad+1ch(0-1)

89

108

128

128

Studio  -

2Ad+1ch(2-11)

89

108

128

128

Studio  -

2Ad+2ch(0-1)

89

108

128

128

Studio  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

89

108

128

128

Studio  -

2Ad+2ch(2-11)

89

108

128

128

Suite - Sea View

2Ad

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+1ad

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+2ad

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-1)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+3ad

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

121

145

169

169

Suite - Sea View

2Ad+3ch(2-11)

121

145

169

169

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

45

57

75

75

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

45

57

75

75

Apartment Bunk Bed -

2Ad

88

112

133

133

Apartment Bunk Bed -

2Ad+1ch(0-1)

88

112

133

133

Apartment Bunk Bed -

2Ad+1ch(2-11)

95

119

141

141

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)

88

112

133

133

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

95

119

141

141

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(2-11)

102

127

149

149

Double Room -

2Ad

46

58

76

76

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

46

58

76

76

Double Superior  -

2Ad

83

95

112

112

Double Superior  -

2Ad+1ad

83

95

112

112

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

83

95

112

112

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

83

95

112

112

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

83

95

112

112

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

83

95

112

112

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

83

95

112

112

Family Room -

2Ad

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+1ad

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+2ad

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

79

103

121

121

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

79

103

121

121

Studio  -

2Ad

103

123

142

142

Studio  -

2Ad+1ad

111

130

150

150

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

111

130

150

150

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

118

138

156

156

Studio  -

2Ad+1ch(0-1)

103

123

142

142

Studio  -

2Ad+1ch(2-11)

111

130

150

150

Studio  -

2Ad+2ch(0-1)

103

123

142

142

Studio  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

111

130

150

150

Studio  -

2Ad+2ch(2-11)

118

138

156

156

Triple Room -

3Ad

64

77

88

88

Suite - Sea View

2Ad

136

161

185

185

Suite - Sea View

2Ad+1ad

143

167

191

191

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

143

167

191

191

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

151

175

199

199

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

143

167

191

191

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

151

175

199

199

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

157

182

206

206

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

136

161

185

185

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

143

167

191

191

Suite - Sea View

2Ad+2ad

151

175

199

199

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-1)

151

175

199

199

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(2-11)

157

182

206

206

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

136

161

185

185

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

143

167

191

191

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

151

175

199

199

Suite - Sea View

2Ad+3ad

157

182

206

206

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

136

161

185

185

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

143

167

191

191

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

151

175

199

199

Suite - Sea View

2Ad+3ch(2-11)

157

182

206

206

Минимум престој

 

 2

 2

 2

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-15.06.18

16.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Apartment Bunk Bed -

2Ad

59

59

Apartment Bunk Bed -

2Ad+1ch(0-1)

59

59

Apartment Bunk Bed -

2Ad+1ch(2-11)

59

59

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)

59

59

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

59

59

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(2-11)

59

59

Studio  -

2Ad

73

73

Studio  -

2Ad+1ad

73

73

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

73

73

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

73

73

Studio  -

2Ad+1ch(0-1)

73

73

Studio  -

2Ad+1ch(2-11)

73

73

Studio  -

2Ad+2ch(0-1)

73

73

Studio  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

73

73

Studio  -

2Ad+2ch(2-11)

73

73

Suite - Sea View

2Ad

99

99

Suite - Sea View

2Ad+1ad

99

99

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+2ad

99

99

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-1)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+3ad

99

99

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

99

99

Suite - Sea View

2Ad+3ch(2-11)

99

99

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

36

36

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

36

36

Apartment Bunk Bed -

2Ad

72

72

Apartment Bunk Bed -

2Ad+1ch(0-1)

72

72

Apartment Bunk Bed -

2Ad+1ch(2-11)

77

77

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)

72

72

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

77

77

Apartment Bunk Bed -

2Ad+2ch(2-11)

83

83

Double Room -

2Ad

37

37

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

37

37

Double Superior  -

2Ad

67

67

Double Superior  -

2Ad+1ad

67

67

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

67

67

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

67

67

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

67

67

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

67

67

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

67

67

Family Room -

2Ad

64

64

Family Room -

2Ad+1ad

64

64

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

64

64

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

64

64

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

64

64

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

64

64

Family Room -

2Ad+2ad

64

64

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

64

64

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

64

64

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

64

64

Studio  -

2Ad

84

84

Studio  -

2Ad+1ad

90

90

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

90

90

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

96

96

Studio  -

2Ad+1ch(0-1)

84

84

Studio  -

2Ad+1ch(2-11)

90

90

Studio  -

2Ad+2ch(0-1)

84

84

Studio  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

90

90

Studio  -

2Ad+2ch(2-11)

96

96

Triple Room -

3Ad

52

52

Suite - Sea View

2Ad

110

110

Suite - Sea View

2Ad+1ad

117

117

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

117

117

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

122

122

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

117

117

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

122

122

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

128

128

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

110

110

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

117

117

Suite - Sea View

2Ad+2ad

122

122

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-1)

122

122

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(2-11)

128

128

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

110

110

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

117

117

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

122

122

Suite - Sea View

2Ad+3ad

128

128

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

110

110

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

117

117

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

122

122

Suite - Sea View

2Ad+3ch(2-11)

128

128

Минимум престој

 

 2

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе