Следете нé или притиснете Escape

Хотел Enavlion 3* - Golden Beach, Thassos

3

Попусти

До 5% попуст за резервации направени до 31.03.2018

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-07.06.18

08.06.18-30.06.18

 

01.09.18-24.09.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

25.09.18-30.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl -

1Ad

69

108

138

140

85

Apartment -

2Ad

121

169

188

194

133

Apartment -

2Ad+1ad

131

183

202

209

144

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

131

183

202

209

144

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

131

183

202

209

144

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

140

196

217

223

154

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

121

169

188

194

133

Apartment -

2Ad+1ch(2-3)

121

169

188

194

133

Apartment -

2Ad+1ch(4-11)

131

183

202

209

144

Apartment -

2Ad+2ad

140

196

217

223

154

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

121

169

188

194

133

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

121

169

188

194

133

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

131

183

202

209

144

Apartment -

2Ad+2ch(2-3)

121

169

188

194

133

Apartment -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

131

183

202

209

144

Apartment -

2Ad+2ch(4-11)

140

196

217

223

154

Double Room -

2Ad

91

121

151

155

97

Junior Suite -

2Ad

107

157

175

188

109

Junior Suite -

2Ad+1ad

116

169

188

202

118

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

116

169

188

202

118

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

116

169

188

202

118

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

123

182

201

217

125

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-1)

107

157

175

188

109

Junior Suite -

2Ad+1ch(2-3)

107

157

175

188

109

Junior Suite -

2Ad+1ch(4-11)

116

169

188

202

118

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)

107

157

175

188

109

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

107

157

175

188

109

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

116

169

188

202

118

Junior Suite -

2Ad+2ch(2-3)

107

157

175

188

109

Junior Suite -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

116

169

188

202

118

Junior Suite -

2Ad+2ch(4-11)

123

182

201

217

125

Suite -

2Ad

139

189

204

211

145

Suite -

2Ad+1ad

149

204

219

227

156

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

149

204

219

227

156

Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

149

204

219

227

156

Suite -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

160

218

234

243

167

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

139

189

204

211

145

Suite -

2Ad+1ch(2-3)

139

189

204

211

145

Suite -

2Ad+1ch(4-11)

149

204

219

227

156

Suite -

2Ad+2ch(0-1)

139

189

204

211

145

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

139

189

204

211

145

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

149

204

219

227

156

Suite -

2Ad+2ch(2-3)

139

189

204

211

145

Suite -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

149

204

219

227

156

Suite -

2Ad+2ch(4-11)

160

218

234

243

167

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl -

1Ad

81

127

155

157

97

Apartment -

2Ad

145

206

224

230

157

Apartment -

2Ad+1ad

167

238

256

263

180

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

167

238

256

263

180

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

173

244

264

271

186

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

185

262

283

289

198

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

145

206

224

230

157

Apartment -

2Ad+1ch(2-3)

152

213

232

238

164

Apartment -

2Ad+1ch(4-11)

163

231

251

257

176

Apartment -

2Ad+2ad

188

268

289

296

202

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

145

206

224

230

157

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

152

213

232

238

164

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

163

231

251

257

176

Apartment -

2Ad+2ch(2-3)

157

221

239

245

169

Apartment -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

169

239

257

264

183

Apartment -

2Ad+2ch(4-11)

180

256

277

284

195

Double Room -

2Ad

116

157

187

191

121

Junior Suite -

2Ad

131

194

211

224

133

Junior Suite -

2Ad+1ad

152

224

242

256

154

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

152

224

242

256

154

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

157

231

250

264

160

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

168

248

267

283

171

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-1)

131

194

211

224

133

Junior Suite -

2Ad+1ch(2-3)

138

201

218

232

140

Junior Suite -

2Ad+1ch(4-11)

147

218

237

251

151

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)

131

194

211

224

133

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

138

201

218

232

140

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

147

218

237

251

151

Junior Suite -

2Ad+2ch(2-3)

143

209

226

239

145

Junior Suite -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

154

226

243

257

156

Junior Suite -

2Ad+2ch(4-11)

164

242

262

277

167

Suite -

2Ad

163

226

240

248

169

Suite -

2Ad+1ad

185

257

274

282

193

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

185

257

274

282

193

Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

191

265

281

288

199

Suite -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

204

284

301

309

212

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

163

226

240

248

169

Suite -

2Ad+1ch(2-3)

168

233

248

254

176

Suite -

2Ad+1ch(4-11)

182

252

267

275

189

Suite -

2Ad+2ch(0-1)

163

226

240

248

169

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

168

233

248

254

176

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

182

252

267

275

189

Suite -

2Ad+2ch(2-3)

175

240

254

262

182

Suite -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

188

260

275

283

196

Suite -

2Ad+2ch(4-11)

200

278

295

304

209

Минимум престој

 

 1

 2

 5

 5

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-07.06.18

08.06.18-30.06.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

01.09.18-24.09.18

25.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl -

1Ad

66

108

138

140

103

81

Apartment -

2Ad

116

169

188

194

162

127

Apartment -

2Ad+1ad

124

183

202

209

174

136

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

124

183

202

209

174

136

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

124

183

202

209

174

136

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

133

196

217

223

186

146

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

116

169

188

194

162

127

Apartment -

2Ad+1ch(2-3)

116

169

188

194

162

127

Apartment -

2Ad+1ch(4-11)

124

183

202

209

174

136

Apartment -

2Ad+2ad

133

196

217

223

186

146

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

116

169

188

194

162

127

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

116

169

188

194

162

127

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

124

183

202

209

174

136

Apartment -

2Ad+2ch(2-3)

116

169

188

194

162

127

Apartment -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

124

183

202

209

174

136

Apartment -

2Ad+2ch(4-11)

133

196

217

223

186

146

Double Room -

2Ad

87

121

151

155

116

92

Junior Suite -

2Ad

101

157

175

188

150

105

Junior Suite -

2Ad+1ad

109

169

188

202

162

112

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

109

169

188

202

162

112

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

109

169

188

202

162

112

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

117

182

201

217

173

120

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-1)

101

157

175

188

150

105

Junior Suite -

2Ad+1ch(2-3)

101

157

175

188

150

105

Junior Suite -

2Ad+1ch(4-11)

109

169

188

202

162

112

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)

101

157

175

188

150

105

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

101

157

175

188

150

105

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

109

169

188

202

162

112

Junior Suite -

2Ad+2ch(2-3)

101

157

175

188

150

105

Junior Suite -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

109

169

188

202

162

112

Junior Suite -

2Ad+2ch(4-11)

117

182

201

217

173

120

Suite -

2Ad

132

189

204

211

180

139

Suite -

2Ad+1ad

142

204

219

227

194

149

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

142

204

219

227

194

149

Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

142

204

219

227

194

149

Suite -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

151

218

234

243

207

160

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

132

189

204

211

180

139

Suite -

2Ad+1ch(2-3)

132

189

204

211

180

139

Suite -

2Ad+1ch(4-11)

142

204

219

227

194

149

Suite -

2Ad+2ch(0-1)

132

189

204

211

180

139

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

132

189

204

211

180

139

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

142

204

219

227

194

149

Suite -

2Ad+2ch(2-3)

132

189

204

211

180

139

Suite -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

142

204

219

227

194

149

Suite -

2Ad+2ch(4-11)

151

218

234

243

207

160

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl -

1Ad

78

127

155

157

121

94

Apartment -

2Ad

140

206

224

230

198

151

Apartment -

2Ad+1ad

161

238

256

263

228

173

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

161

238

256

263

228

173

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

166

244

264

271

235

179

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

177

262

283

289

252

190

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

140

206

224

230

198

151

Apartment -

2Ad+1ch(2-3)

145

213

232

238

205

157

Apartment -

2Ad+1ch(4-11)

157

231

251

257

222

169

Apartment -

2Ad+2ad

182

268

289

296

259

195

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

140

206

224

230

198

151

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

145

213

232

238

205

157

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

157

231

251

257

222

169

Apartment -

2Ad+2ch(2-3)

152

221

239

245

212

163

Apartment -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

163

239

257

264

229

175

Apartment -

2Ad+2ch(4-11)

174

256

277

284

246

187

Double Room -

2Ad

111

157

187

191

152

117

Junior Suite -

2Ad

125

194

211

224

186

129

Junior Suite -

2Ad+1ad

145

224

242

256

216

149

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

145

224

242

256

216

149

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

152

231

250

264

223

154

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

162

248

267

283

239

164

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-1)

125

194

211

224

186

129

Junior Suite -

2Ad+1ch(2-3)

132

201

218

232

194

134

Junior Suite -

2Ad+1ch(4-11)

142

218

237

251

210

144

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)

125

194

211

224

186

129

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

132

201

218

232

194

134

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

142

218

237

251

210

144

Junior Suite -

2Ad+2ch(2-3)

138

209

226

239

201

141

Junior Suite -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

149

226

243

257

217

151

Junior Suite -

2Ad+2ch(4-11)

158

242

262

277

233

161

Suite -

2Ad

156

226

240

248

217

163

Suite -

2Ad+1ad

178

257

274

282

248

185

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

178

257

274

282

248

185

Suite -

2Ad+1ad+1ch(2-3)

184

265

281

288

255

191

Suite -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

196

284

301

309

273

204

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

156

226

240

248

217

163

Suite -

2Ad+1ch(2-3)

162

233

248

254

223

168

Suite -

2Ad+1ch(4-11)

174

252

267

275

242

182

Suite -

2Ad+2ch(0-1)

156

226

240

248

217

163

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(2-3)

162

233

248

254

223

168

Suite -

2Ad+2ch(0-1)(4-11)

174

252

267

275

242

182

Suite -

2Ad+2ch(2-3)

168

240

254

262

231

175

Suite -

2Ad+2ch(2-3)(4-11)

180

260

275

283

249

188

Suite -

2Ad+2ch(4-11)

193

278

295

304

267

200

Минимум престој

 

 1

 2

 5

 5

 2

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе