Следете нé или притиснете Escape

Хотел Fedra 2* - Golden Beach, Thassos

2

Попусти

До 5% попуст за резервации направени до 31.03.2018

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-05.06.18

06.06.18-30.06.18

 

15.09.18-30.09.18

01.07.18-31.07.18

 

01.09.18-14.09.18

01.08.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Double Room for Sgl -

1Ad

43

58

70

83

Double Room -

2Ad

48

61

73

85

Triple Room -

2Ad+1ad

43

63

75

87

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

43

63

75

87

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

43

63

75

87

Triple Room -

2Ad+1ch(0-3)

43

63

75

87

Triple Room -

2Ad+1ch(4-11)

43

63

75

87

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)

43

63

75

87

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

43

63

75

87

Triple Room -

2Ad+2ch(4-11)

43

63

75

87

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl -

1Ad

53

68

80

92

Double Room -

2Ad

68

80

92

105

Triple Room -

2Ad+1ad

72

91

103

116

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

72

91

103

116

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

81

101

113

125

Triple Room -

2Ad+1ch(0-3)

63

81

94

106

Triple Room -

2Ad+1ch(4-11)

72

91

103

116

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)

63

81

94

106

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

72

91

103

116

Triple Room -

2Ad+2ch(4-11)

81

101

113

125

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl -

1Ad

70

87

99

111

Double Room -

2Ad

105

117

129

141

Triple Room -

2Ad+1ad

127

145

157

169

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

127

145

157

169

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

143

163

175

187

Triple Room -

2Ad+1ch(0-3)

99

118

130

142

Triple Room -

2Ad+1ch(4-11)

116

135

147

160

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)

99

118

130

142

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

116

135

147

160

Triple Room -

2Ad+2ch(4-11)

132

152

164

176

Минимум престој

 

 1

 3

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-05.06.18

06.06.18-30.06.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

01.09.18-14.09.18

15.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Double Room for Sgl -

1Ad

41

58

70

83

67

56

Double Room -

2Ad

46

61

73

85

69

58

Triple Room -

2Ad+1ad

41

63

75

87

70

59

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

41

63

75

87

70

59

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

41

63

75

87

70

59

Triple Room -

2Ad+1ch(0-3)

41

63

75

87

70

59

Triple Room -

2Ad+1ch(4-11)

41

63

75

87

70

59

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)

41

63

75

87

70

59

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

41

63

75

87

70

59

Triple Room -

2Ad+2ch(4-11)

41

63

75

87

70

59

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl -

1Ad

51

68

80

92

77

65

Double Room -

2Ad

66

80

92

105

89

77

Triple Room -

2Ad+1ad

69

91

103

116

100

88

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

69

91

103

116

100

88

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

79

101

113

125

109

98

Triple Room -

2Ad+1ch(0-3)

61

81

94

106

90

78

Triple Room -

2Ad+1ch(4-11)

69

91

103

116

100

88

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)

61

81

94

106

90

78

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

69

91

103

116

100

88

Triple Room -

2Ad+2ch(4-11)

79

101

113

125

109

98

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl -

1Ad

68

87

99

111

95

84

Double Room -

2Ad

102

117

129

141

125

113

Triple Room -

2Ad+1ad

124

145

157

169

154

143

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

124

145

157

169

154

143

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

141

163

175

187

172

160

Triple Room -

2Ad+1ch(0-3)

97

118

130

142

127

114

Triple Room -

2Ad+1ch(4-11)

113

135

147

160

143

132

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)

97

118

130

142

127

114

Triple Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

113

135

147

160

143

132

Triple Room -

2Ad+2ch(4-11)

130

152

164

176

161

149

Минимум престој

 

 1

 3

 5

 5

 5

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе