Следете нé или притиснете Escape

Хотел Rachoni Beach 3* - Skala Rachoni, Thassos

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-03.06.18

 

16.09.18-10.10.18

04.06.18-10.07.18

 

26.08.18-15.09.18

11.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

46

69

88

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

46

69

88

Double Deluxe  -

2Ad

63

96

117

Double Deluxe  -

2Ad+1ad

84

130

157

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(0-1)

63

96

117

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(2-3)

63

96

117

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(4-12)

75

116

140

Double Room -

2Ad

57

91

109

Double Room -

2Ad+1ad

77

123

147

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

57

91

109

Double Room -

2Ad+1ch(2-3)

57

91

109

Double Room -

2Ad+1ch(4-12)

69

109

131

Double Superior  -

2Ad

59

94

113

Double Superior  -

2Ad+1ad

80

127

153

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

59

94

113

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-3)

59

94

113

Double Superior  -

2Ad+1ch(4-12)

72

112

135

Family Room -

2Ad

88

139

169

Family Room -

2Ad+1ad

88

139

169

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-12)

88

139

169

Family Room -

2Ad+1ch(0-12)

88

139

169

Family Room -

2Ad+2ch(0-12)

88

139

169

Quadruple Room -

2Ad

80

124

157

Quadruple Room -

2Ad+1ad

80

124

157

Quadruple Room -

2Ad+1ch(0-12)

80

124

157

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-12)

80

124

157

Цените се дадени во евра, по соба, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

61

84

101

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

61

84

101

Double Deluxe  -

2Ad

90

124

144

Double Deluxe  -

2Ad+1ad

121

167

195

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(0-1)

90

124

144

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(2-3)

90

124

144

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(4-12)

100

133

154

Double Room -

2Ad

85

119

138

Double Room -

2Ad+1ad

114

161

185

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

85

119

138

Double Room -

2Ad+1ch(2-3)

85

119

138

Double Room -

2Ad+1ch(4-12)

95

129

147

Double Superior  -

2Ad

88

121

141

Double Superior  -

2Ad+1ad

118

164

190

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

88

121

141

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-3)

88

121

141

Double Superior  -

2Ad+1ch(4-12)

97

131

151

Family Room -

2Ad

129

182

212

Family Room -

2Ad+1ad

129

182

212

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-12)

129

182

212

Family Room -

2Ad+1ch(0-12)

129

182

212

Family Room -

2Ad+2ch(0-12)

129

182

212

Quadruple Room -

2Ad

117

163

194

Quadruple Room -

2Ad+1ad

117

163

194

Quadruple Room -

2Ad+1ch(0-12)

117

163

194

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-12)

117

163

194

Минимум престој

 

 3

 3

 4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-03.06.18

 

16.09.18-10.10.18

04.06.18-10.07.18

 

26.08.18-15.09.18

11.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.20178

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

42

63

79

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

42

63

79

Double Deluxe  -

2Ad

56

87

106

Double Deluxe  -

2Ad+1ad

76

117

142

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(0-1)

56

87

106

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(2-3)

56

87

106

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(4-12)

67

103

127

Double Room -

2Ad

52

83

99

Double Room -

2Ad+1ad

69

111

133

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

52

83

99

Double Room -

2Ad+1ch(2-3)

52

83

99

Double Room -

2Ad+1ch(4-12)

62

99

118

Double Superior  -

2Ad

54

85

102

Double Superior  -

2Ad+1ad

73

113

138

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

54

85

102

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-3)

54

85

102

Double Superior  -

2Ad+1ch(4-12)

65

101

122

Family Room -

2Ad

79

124

153

Family Room -

2Ad+1ad

79

124

153

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-12)

79

124

153

Family Room -

2Ad+1ch(0-12)

79

124

153

Family Room -

2Ad+2ch(0-12)

79

124

153

Quadruple Room -

2Ad

73

111

142

Quadruple Room -

2Ad+1ad

73

111

142

Quadruple Room -

2Ad+1ch(0-12)

73

111

142

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-12)

73

111

142

Цените се дадени во евра, по соба, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

52

72

87

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

52

72

87

Double Deluxe  -

2Ad

77

106

123

Double Deluxe  -

2Ad+1ad

103

142

166

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(0-1)

77

106

123

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(2-3)

77

106

123

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(4-12)

85

113

131

Double Room -

2Ad

73

101

117

Double Room -

2Ad+1ad

98

136

157

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

73

101

117

Double Room -

2Ad+1ch(2-3)

73

101

117

Double Room -

2Ad+1ch(4-12)

80

110

125

Double Superior  -

2Ad

75

103

120

Double Superior  -

2Ad+1ad

100

140

162

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

75

103

120

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-3)

75

103

120

Double Superior  -

2Ad+1ch(4-12)

83

111

128

Family Room -

2Ad

110

155

180

Family Room -

2Ad+1ad

110

155

180

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-12)

110

155

180

Family Room -

2Ad+1ch(0-12)

110

155

180

Family Room -

2Ad+2ch(0-12)

110

155

180

Quadruple Room -

2Ad

99

139

165

Quadruple Room -

2Ad+1ad

99

139

165

Quadruple Room -

2Ad+1ch(0-12)

99

139

165

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-12)

99

139

165

Минимум престој

 

 3

 3

 4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе