Следете нé или притиснете Escape

Ilio Mare Hotels & Resorts 5* - Skala Prinou, Thassos

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

27.04.18-30.04.18

 

25.09.18-07.10.18

01.05.18-10.06.18

11.06.18-10.07.18

 

24.08.18-10.09.18

11.07.18-23.08.18

11.09.18-24.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Classic for Sgl - Garden View

1Ad

83

95

163

207

131

Double Classic - Garden View

2Ad

83

95

163

207

131

Double Classic - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

83

95

163

207

131

Double Classic - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

104

118

204

258

164

Double Superior  - Garden View

2Ad

106

113

185

244

156

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ad

143

153

249

328

211

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

143

153

249

328

211

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

169

182

295

389

250

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

106

113

185

244

156

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

132

142

231

303

195

Double Superior  - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

106

113

185

244

156

Double Superior  - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

132

142

231

303

195

Double Superior  - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

159

170

277

364

234

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

150

173

310

343

255

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

179

206

366

407

302

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

111

129

229

254

189

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

140

161

287

318

236

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

167

193

343

381

284

Suite Superior - Garden View

2Ad

131

162

277

337

214

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ad

176

218

375

455

290

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

176

218

375

455

290

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

209

258

444

539

343

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

131

162

277

337

214

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

164

203

347

421

268

Suite Superior - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

131

162

277

337

214

Suite Superior - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

164

203

347

421

268

Suite Superior - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

196

243

416

505

321

Double Room - Sea View

2Ad

97

108

172

229

147

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

97

108

172

229

147

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

121

135

215

287

184

Suite - Sea View

2Ad

126

147

252

294

202

Suite - Sea View

2Ad+1ad

170

198

340

396

272

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

170

198

340

396

272

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

202

235

403

469

322

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

126

147

252

294

202

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

158

184

315

366

252

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

126

147

252

294

202

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

158

184

315

366

252

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

189

221

378

440

302

Junior Suite - Side Sea View

2Ad

108

120

207

257

172

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ad

146

162

278

347

232

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

146

162

278

347

232

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

172

191

330

411

275

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

108

120

207

257

172

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

135

149

258

321

215

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

108

120

207

257

172

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

135

149

258

321

215

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

162

180

310

385

258

Минимум престој

 

 1

 3

 4

 5

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

27.04.18-30.04.18

 

25.09.18-07.10.18

01.05.18-10.06.18

11.06.18-10.07.18

 

24.08.18-10.09.18

11.07.18-23.08.18

11.09.18-24.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Classic for Sgl - Garden View

1Ad

74

84

145

184

117

Double Classic - Garden View

2Ad

74

84

145

184

117

Double Classic - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

74

84

145

184

117

Double Classic - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

92

105

182

230

146

Double Superior  - Garden View

2Ad

95

101

165

217

140

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ad

128

136

222

293

188

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

128

136

222

293

188

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

151

162

263

347

222

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

95

101

165

217

140

Double Superior  - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

118

127

206

271

174

Double Superior  - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

95

101

165

217

140

Double Superior  - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

118

127

206

271

174

Double Superior  - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

141

152

246

325

209

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

134

155

276

306

228

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

158

184

327

363

270

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

99

114

205

227

168

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

124

143

255

284

211

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

149

172

306

340

253

Suite Superior - Garden View

2Ad

117

144

248

300

191

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ad

157

195

333

405

257

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

157

195

333

405

257

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

186

231

395

480

306

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

117

144

248

300

191

Suite Superior - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

146

180

309

375

239

Suite Superior - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

117

144

248

300

191

Suite Superior - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

146

180

309

375

239

Suite Superior - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

175

216

371

450

286

Double Room - Sea View

2Ad

86

97

153

205

131

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

86

97

153

205

131

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

108

120

191

255

164

Suite - Sea View

2Ad

112

131

224

262

180

Suite - Sea View

2Ad+1ad

152

177

304

353

243

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

152

177

304

353

243

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

180

209

360

418

287

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

112

131

224

262

180

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

141

164

281

327

224

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

112

131

224

262

180

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

141

164

281

327

224

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

168

196

337

392

270

Junior Suite - Side Sea View

2Ad

97

107

184

229

153

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ad

130

144

249

309

207

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

130

144

249

309

207

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

154

171

294

366

245

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

97

107

184

229

153

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

120

133

230

286

191

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

97

107

184

229

153

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

120

133

230

286

191

Junior Suite - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

144

160

276

343

230

Минимум престој

 

 1

 3

 4

 5

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе