Следете нé или притиснете Escape

Makryammos Bungalows 4* - Limenas, Thassos

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

21.09.18-14.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-20.09.18

01.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

92

172

241

Double Superior  -

2Ad

109

195

264

Double Superior  -

2Ad+1ad

147

263

356

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

109

195

264

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

109

195

264

Hillside Double Room - Partial Sea View

2Ad

92

172

241

Hillside Double Room - Partial Sea View

2Ad+1ad

125

231

325

Hillside Double Room - Partial Sea View

2Ad+1ch(0-1)

92

172

241

Hillside Double Room - Partial Sea View

2Ad+1ch(2-11)

92

172

241

Hillside Family max 4pax - Partial Sea View

2Ad+2ch(2-11)

128

212

287

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad

231

347

472

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+1ch(0-1)

231

347

472

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+1ch(2-11)

231

347

472

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(0-1)

231

347

472

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

231

347

472

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(2-11)

266

387

518

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad

254

382

527

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad

331

496

685

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

331

496

685

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

331

496

685

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

331

496

685

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

331

496

685

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

365

537

732

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ch(0-1)

254

382

527

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ch(2-11)

254

382

527

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(0-1)

254

382

527

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

254

382

527

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(2-11)

289

422

573

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+3ch(0-1)

254

382

527

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

254

382

527

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

289

422

573

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+3ch(2-11)

323

462

619

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad

444

546

722

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ad

578

710

937

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ad+1ch(0-1)

578

710

937

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ad+1ch(2-11)

578

710

937

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ch(0-1)

444

546

722

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ch(2-11)

444

546

722

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+2ch(0-1)

444

546

722

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

444

546

722

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+2ch(2-11)

479

586

768

Double Deluxe  - Sea View

2Ad

169

237

333

Double Deluxe  - Sea View

2Ad+1ad

228

319

450

Double Deluxe  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

169

237

333

Double Deluxe  - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

169

237

333

Минимум престој

 

 3

 5

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

21.09.18-14.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-20.09.18

01.07.18-31.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

70

138

193

Double Superior  -

2Ad

84

156

211

Double Superior  -

2Ad+1ad

112

210

285

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

84

156

211

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

84

156

211

Hillside Double Room - Partial Sea View

2Ad

70

138

193

Hillside Double Room - Partial Sea View

2Ad+1ad

96

185

260

Hillside Double Room - Partial Sea View

2Ad+1ch(0-1)

70

138

193

Hillside Double Room - Partial Sea View

2Ad+1ch(2-11)

70

138

193

Hillside Family max 4pax - Partial Sea View

2Ad+2ch(2-11)

97

169

230

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad

176

277

377

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+1ch(0-1)

176

277

377

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+1ch(2-11)

176

277

377

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(0-1)

176

277

377

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

176

277

377

Junior Suite Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(2-11)

202

310

415

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad

194

306

422

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad

252

397

548

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

252

397

548

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

252

397

548

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

252

397

548

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

252

397

548

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

278

429

585

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ch(0-1)

194

306

422

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+1ch(2-11)

194

306

422

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(0-1)

194

306

422

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

194

306

422

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+2ch(2-11)

220

338

459

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+3ch(0-1)

194

306

422

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

194

306

422

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

220

338

459

Suite Family Superior - Partial Sea View

2Ad+3ch(2-11)

246

370

496

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad

339

437

578

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ad

440

568

750

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ad+1ch(0-1)

440

568

750

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ad+1ch(2-11)

440

568

750

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ch(0-1)

339

437

578

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+1ch(2-11)

339

437

578

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+2ch(0-1)

339

437

578

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

339

437

578

Suite Deluxe - Sea Front

2Ad+2ch(2-11)

365

469

614

Double Deluxe  - Sea View

2Ad

129

189

266

Double Deluxe  - Sea View

2Ad+1ad

174

255

360

Double Deluxe  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

129

189

266

Double Deluxe  - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

129

189

266

Минимум престој

 

 3

 5

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе