Следете нé или притиснете Escape

Thassos Grand Resort 5* - Agios Ioannis, Thassos

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Сместување

27.04-31.05.18

24.09-06.10.18

01.06-30.06.18

10.09-23.09.18

01.07-27.07.18

28.08-09.09.18

28.07-27.08.18

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на ноќевање со појадок

Room Up to 4 pax Garden View

Возрасен

43

62

81

87

Трето возрасно лице

70%

70%

70%

70%

Дете (0-1.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

1во дете (2-5.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2ро дете (2-5.99)

30%

30%

30%

30%

1во дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

2ро дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

Room Up to 4 pax Sea View

Возрасен

59

73

97

102

Трето возрасно лице

70%

70%

70%

70%

Дете (0-1.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

1во дете (2-5.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2ро дете (2-5.99)

30%

30%

30%

30%

1во дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

2ро дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

Room Up to 4 pax Beach and Pool Front

Возрасен

68

84

110

117

Трето возрасно лице

70%

70%

70%

70%

Дете (0-1.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

1во дете (2-5.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2ро дете (2-5.99)

30%

30%

30%

30%

1во дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

2ро дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

Family Suite Up to 4 pax

Возрасен

94

117

153

161

Трето возрасно лице

70%

70%

70%

70%

Дете (0-1.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

1во дете (2-5.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2ро дете (2-5.99)

30%

30%

30%

30%

1во дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

2ро дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

Доплата за полупансион

Возрасен

21

21

21

21

Дете (2-11.99)

11

11

11

11

Минимум престој

2

3

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Сместување

27.04-31.05.18

24.09-06.10.18

01.06-30.06.18

10.09-23.09.18

01.07-27.07.18

28.08-09.09.18

28.07-27.08.18

25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 01.06-23.09.2018

30% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ 27.04-31.05.2018 И 24.09-15.10.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 01.06-23.09.2018

10 ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА СЕЗОНА

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на ноќевање со појадок

Room Up to 4 pax Garden View

Возрасен

43

62

81

87

Трето возрасно лице

70%

70%

70%

70%

Дете (0-1.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

1во дете (2-5.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2ро дете (2-5.99)

30%

30%

30%

30%

1во дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

2ро дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

Room Up to 4 pax Sea View

Возрасен

59

73

97

102

Трето возрасно лице

70%

70%

70%

70%

Дете (0-1.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

1во дете (2-5.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2ро дете (2-5.99)

30%

30%

30%

30%

1во дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

2ро дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

Room Up to 4 pax Beach and Pool Front

Возрасен

68

84

110

117

Трето возрасно лице

70%

70%

70%

70%

Дете (0-1.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

1во дете (2-5.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2ро дете (2-5.99)

30%

30%

30%

30%

1во дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

2ро дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

Family Suite Up to 4 pax

Возрасен

94

117

153

161

Трето возрасно лице

70%

70%

70%

70%

Дете (0-1.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

1во дете (2-5.99)

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2ро дете (2-5.99)

30%

30%

30%

30%

1во дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

2ро дете (6-11.99)

30%

30%

30%

30%

Доплата за полупансион

Возрасен

21

21

21

21

Дете (2-11.99)

11

11

11

11

Минимум престој

2

3

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе