Следете нé или притиснете Escape

Villas Alexis - Golden Beach, Thassos

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-15.05.18

16.05.18-31.05.18

01.06.18-20.06.18

 

21.09.18-10.10.18

21.06.18-10.07.18

 

01.09.18-20.09.18

11.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Studio New - 40 m2

2Ad

48

61

65

73

79

Studio New - 40 m2

2Ad+1ad

63

75

79

87

95

Studio New - 40 m2

2Ad+1ad+1ch(0-5)

63

75

79

87

95

Studio New - 40 m2

2Ad+1ad+1ch(6-11)

73

85

89

97

103

Studio New - 40 m2

2Ad+1ch(0-5)

48

61

65

73

79

Studio New - 40 m2

2Ad+1ch(6-11)

58

70

75

83

89

Studio New - 40 m2

2Ad+2ad

77

89

95

101

109

Studio New - 40 m2

2Ad+2ch(0-5)

53

65

70

77

85

Studio New - 40 m2

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

58

70

75

83

89

Studio New - 40 m2

2Ad+2ch(6-11)

68

79

85

91

99

Villa - 50 m2

2Ad

61

65

75

89

103

Villa - 50 m2

2Ad+1ad

75

79

89

103

118

Villa - 50 m2

2Ad+1ad+1ch(0-5)

75

79

89

103

118

Villa - 50 m2

2Ad+1ad+1ch(6-11)

85

89

99

113

128

Villa - 50 m2

2Ad+1ch(0-5)

61

65

75

89

103

Villa - 50 m2

2Ad+1ch(6-11)

70

75

85

99

113

Villa - 50 m2

2Ad+2ad

89

95

103

118

132

Villa - 50 m2

2Ad+2ch(0-5)

65

70

79

95

109

Villa - 50 m2

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

70

75

85

99

113

Villa - 50 m2

2Ad+2ch(6-11)

79

85

95

109

123

Villa New - 65 m2

2Ad

70

77

89

103

91

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad

85

91

103

118

106

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+1ch(0-5)

85

91

103

118

106

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+1ch(6-11)

95

101

113

128

116

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+2ch(0-5)

89

97

109

123

111

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+2ch(0-5)(6-11)

95

101

113

128

116

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+2ch(6-11)

103

111

123

138

125

Villa New - 65 m2

2Ad+1ch(0-5)

70

77

89

103

91

Villa New - 65 m2

2Ad+1ch(6-11)

79

87

99

113

101

Villa New - 65 m2

2Ad+2ad

99

106

118

132

120

Villa New - 65 m2

2Ad+2ad+1ch(0-5)

99

106

118

132

120

Villa New - 65 m2

2Ad+2ad+1ch(6-11)

109

116

128

142

130

Villa New - 65 m2

2Ad+2ch(0-5)

75

83

95

109

97

Villa New - 65 m2

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

79

87

99

113

101

Villa New - 65 m2

2Ad+2ch(6-11)

89

97

109

123

111

Villa New - 65 m2

2Ad+3ad

113

120

132

146

135

Villa New - 65 m2

2Ad+3ch(0-5)

79

87

99

113

101

Villa New - 65 m2

2Ad+3ch(0-5)(0-5)(6-11)

85

91

103

118

106

Villa New - 65 m2

2Ad+3ch(0-5)(6-11)(6-11)

89

97

109

123

111

Villa New - 65 m2

2Ad+3ch(6-11)

99

106

118

132

120

Минимум престој

 

 5

 5

 5

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

Villas Alexis - Golden Beach, Thassos

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-15.05.18

16.05.18-31.05.18

01.06.18-20.06.18

 

21.09.18-10.10.18

21.06.18-10.07.18

 

01.09.18-20.09.18

11.07.18-31.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Studio New - 40 m2

2Ad

44

55

58

65

72

Studio New - 40 m2

2Ad+1ad

57

67

72

78

85

Studio New - 40 m2

2Ad+1ad+1ch(0-5)

57

67

72

78

85

Studio New - 40 m2

2Ad+1ad+1ch(6-11)

65

76

80

87

94

Studio New - 40 m2

2Ad+1ch(0-5)

44

55

58

65

72

Studio New - 40 m2

2Ad+1ch(6-11)

53

63

67

74

80

Studio New - 40 m2

2Ad+2ad

69

80

85

91

98

Studio New - 40 m2

2Ad+2ch(0-5)

48

58

63

69

76

Studio New - 40 m2

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

53

63

67

74

80

Studio New - 40 m2

2Ad+2ch(6-11)

61

72

76

83

89

Villa - 50 m2

2Ad

55

58

67

80

94

Villa - 50 m2

2Ad+1ad

67

72

80

94

107

Villa - 50 m2

2Ad+1ad+1ch(0-5)

67

72

80

94

107

Villa - 50 m2

2Ad+1ad+1ch(6-11)

76

80

89

102

114

Villa - 50 m2

2Ad+1ch(0-5)

55

58

67

80

94

Villa - 50 m2

2Ad+1ch(6-11)

63

67

76

89

102

Villa - 50 m2

2Ad+2ad

80

85

94

107

119

Villa - 50 m2

2Ad+2ch(0-5)

58

63

72

85

98

Villa - 50 m2

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

63

67

76

89

102

Villa - 50 m2

2Ad+2ch(6-11)

72

76

85

98

111

Villa New - 65 m2

2Ad

63

69

80

94

83

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad

76

83

94

107

96

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+1ch(0-5)

76

83

94

107

96

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+1ch(6-11)

85

91

102

114

105

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+2ch(0-5)

80

87

98

111

100

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+2ch(0-5)(6-11)

85

91

102

114

105

Villa New - 65 m2

2Ad+1ad+2ch(6-11)

94

100

111

123

113

Villa New - 65 m2

2Ad+1ch(0-5)

63

69

80

94

83

Villa New - 65 m2

2Ad+1ch(6-11)

72

78

89

102

91

Villa New - 65 m2

2Ad+2ad

89

96

107

119

109

Villa New - 65 m2

2Ad+2ad+1ch(0-5)

89

96

107

119

109

Villa New - 65 m2

2Ad+2ad+1ch(6-11)

98

105

114

128

117

Villa New - 65 m2

2Ad+2ch(0-5)

67

74

85

98

87

Villa New - 65 m2

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

72

78

89

102

91

Villa New - 65 m2

2Ad+2ch(6-11)

80

87

98

111

100

Villa New - 65 m2

2Ad+3ad

102

109

119

132

121

Villa New - 65 m2

2Ad+3ch(0-5)

72

78

89

102

91

Villa New - 65 m2

2Ad+3ch(0-5)(0-5)(6-11)

76

83

94

107

96

Villa New - 65 m2

2Ad+3ch(0-5)(6-11)(6-11)

80

87

98

111

100

Villa New - 65 m2

2Ad+3ch(6-11)

89

96

107

119

109

Минимум престој

 

 5

 5

 5

 5

 5

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе