Следете нé или притиснете Escape

GRECOTEL CASA MARRON 4* AHIA PELOPONNESE

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

GRECOTEL CASA MARRON 4* AHAIA PELOPONNESE         ex. Lakopetra Beach )

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–СЕ ВКЛУЧЕНО

 

05.05-24.05

30.09-21.10

25.05-14.06

09.09-29.09

15.06-28.06

29.06-12.07

26.08-08.09

13.07-26.07

19.08-25.08

27.07-18.08

DOUBLE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Ad

122

156

220

241

308

330

3Ad

153

195

275

301

384

413

2Ad+1ch(0-13.99)

122

156

220

241

308

330

DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

2Ad

119

150

209

224

281

301

3Ad

147

186

262

279

350

376

2Ad+1ch(0-13.99)

119

150

209

224

281

301

FAMILY BUNGALOW GARDEN VIEW

2Ad

156

227

319

354

468

502

2Ad+1ch(0-13.99)

156

227

319

354

468

502

2Ad+2ch(0-13.99)

156

227

319

354

468

502

SINGLE ROOM

1Ad

95

120

167

179

224

241

DOUBLE BUNGALOW SIDE SEA VIEW

2Ad

125

162

228

251

320

344

3Ad

156

202

284

314

400

430

2Ad+1ch(0-13.99)

125

162

228

251

320

344

DOUBLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Ad

125

162

228

251

320

344

3Ad

156

202

284

314

400

430

2Ad+1ch(0-13.99)

125

162

228

251

320

344

FAMILY ROOM SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Ad

169

241

339

385

494

530

2Ad+1ch(0-13.99)

169

241

339

385

494

530

2Ad+2ch(0-13.99)

169

241

339

385

494

530

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

GRECOTEL CASA MARION 4* AHAIA PELOPONNESE       

  ( ex. Lakopetra Beach )

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–СЕ ВКЛУЧЕНО

 

16.06-28.06

29.06-12.07

13.07-26.07

27.07-31.07

 

 

DOUBLE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Ad

188

207

263

282

 

 

3Ad

234

257

328

352

 

 

2Ad+1ch(0-13.99)

188

207

263

282

 

 

DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

2Ad

179

191

240

257

 

 

3Ad

223

239

299

322

 

 

2Ad+1ch(0-13.99)

179

191

240

257

 

 

FAMILY BUNGALOW GARDEN VIEW

2Ad

272

303

400

429

 

 

2Ad+1ch(0-13.99)

272

303

400

429

 

 

2Ad+2ch(0-13.99)

272

303

400

429

 

 

SINGLE ROOM

1Ad

144

154

191

206

 

 

DOUBLE BUNGALOW SIDE SEA VIEW

2Ad

194

214

274

294

 

 

3Ad

243

267

341

367

 

 

2Ad+1ch(0-13.99)

194

214

274

294

 

 

DOUBLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Ad

194

214

274

294

 

 

3Ad

243

267

341

367

 

 

2Ad+1ch(0-13.99)

194

214

274

294

 

 

FAMILY ROOM SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Ad

290

328

422

453

 

 

2Ad+1ch(0-13.99)

290

328

422

453

 

 

2Ad+2ch(0-13.99)

290

328

422

453

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.06.2018 SPO 2445

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе