Следете нé или притиснете Escape

Grecotel Filoxenia 5* - Kalamata, Peloponnese

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Grecotel Filoxenia 5* - Kalamata, Peloponnese

Тип на соба / Категорија

Сместување

14.04.18-26.05.18

 

28.09.18-31.10.18

27.05.18-08.06.18

 

09.09.18-27.09.18

09.06.18-06.07.18

07.07.18-12.07.18

13.07.18-26.07.18

 

26.08.18-08.09.18

27.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

99

118

123

158

171

224

Double Deluxe  -

2Ad

131

151

158

241

264

326

Double Deluxe  -

2Ad+1ad

164

189

198

301

330

407

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(0-1)

131

151

158

241

264

326

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(2-13)

131

151

158

241

264

326

Double Room -

2Ad

109

130

136

174

194

248

Double Superior  -

2Ad

122

143

152

197

217

288

Double Superior  -

2Ad+1ad

153

179

190

246

272

361

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

122

143

152

197

217

288

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-13)

122

143

152

197

217

288

Family Room -

2Ad

184

222

232

263

278

381

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

184

222

232

263

278

381

Family Room -

2Ad+1ch(2-13)

184

222

232

263

278

381

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

184

222

232

263

278

381

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

184

222

232

263

278

381

Family Room -

2Ad+2ch(2-13)

184

222

232

263

278

381

Suite Family  -

2Ad

241

295

301

331

371

466

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-1)

241

295

301

331

371

466

Suite Family  -

2Ad+1ch(2-13)

241

295

301

331

371

466

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)

241

295

301

331

371

466

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

241

295

301

331

371

466

Suite Family  -

2Ad+2ch(2-13)

241

295

301

331

371

466

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на се вклучено

Single Room -

1Ad

132

151

156

191

204

257

Double Deluxe  -

2Ad

197

217

224

307

330

392

Double Deluxe  -

2Ad+1ad

263

288

297

400

429

506

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(0-1)

197

217

224

307

330

392

Double Deluxe  -

2Ad+1ch(2-13)

213

233

241

323

347

408

Double Room -

2Ad

175

196

202

240

260

314

Double Superior  -

2Ad

188

209

218

263

283

354

Double Superior  -

2Ad+1ad

252

278

289

345

371

460

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

188

209

218

263

283

354

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-13)

205

226

234

279

299

371

Family Room -

2Ad

250

288

298

329

344

447

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

250

288

298

329

344

447

Family Room -

2Ad+1ch(2-13)

266

305

315

345

361

463

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

250

288

298

329

344

447

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

266

305

315

345

361

463

Family Room -

2Ad+2ch(2-13)

283

321

331

362

377

480

Suite Family  -

2Ad

307

361

367

397

437

532

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-1)

307

361

367

397

437

532

Suite Family  -

2Ad+1ch(2-13)

323

377

384

414

453

549

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)

307

361

367

397

437

532

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

323

377

384

414

453

549

Suite Family  -

2Ad+2ch(2-13)

340

394

400

430

470

565

Минимум престој

 

1

1

1

1

1

1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе