Следете нé или притиснете Escape

Хотел Kalogria Beach 4* - Kalogria Metochiou, Peloponnese-Ahaia

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

25.05.18-02.06.18

 

26.09.18-05.10.18

03.06.18-30.06.18

 

11.09.18-25.09.18

01.07.18-15.07.18

 

23.08.18-10.09.18

16.07.18-31.07.18

01.08.18-22.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

95

127

138

154

162

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

95

127

138

154

162

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(2-11)

95

127

138

154

162

Double Room -

2Ad

95

127

138

154

165

Double Room -

2Ad+1ad

129

172

186

208

223

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

95

127

138

154

165

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

95

127

138

154

165

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)

95

127

138

154

165

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

95

127

138

154

165

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(2-11)

119

158

173

193

207

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

25.05.18-02.06.18

 

26.09.18-05.10.18

03.06.18-30.06.18

 

11.09.18-25.09.18

01.07.18-15.07.18

 

23.08.18-10.09.18

16.07.18-31.07.18

01.08.18-22.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

95

101

110

123

130

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

95

101

110

123

130

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(2-11)

95

101

110

123

130

Double Room -

2Ad

95

101

110

123

132

Double Room -

2Ad+1ad

129

138

149

167

178

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

95

101

110

123

132

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

95

101

110

123

132

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)

95

101

110

123

132

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

95

101

110

123

132

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(2-11)

119

127

138

154

165

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе