Следете нé или притиснете Escape

Хотел Oasis Messinia 3* - Kalo Nero, Peloponnese-Messinia

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-31.05.18

 

16.09.18-31.10.18

01.06.18-15.07.18

 

29.08.18-15.09.18

16.07.18-28.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Studio for Sgl  -

1Ad

59

72

102

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(0-1)

59

72

102

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(2-11)

59

72

102

Apartment -

2Ad+1ad

100

129

157

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

100

129

157

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

128

156

184

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

74

102

130

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

100

129

157

Apartment -

2Ad+2ad

118

146

175

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

74

102

130

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

100

129

157

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

100

129

157

Studio  -

2Ad

59

72

102

Studio  -

2Ad+1ad

77

89

129

Studio  -

2Ad+1ch(0-1)

59

72

102

Studio  -

2Ad+1ch(2-11)

69

80

111

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Studio for Sgl  -

1Ad

75

87

117

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(0-1)

75

87

117

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(2-11)

84

96

127

Apartment -

2Ad+1ad

146

175

204

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

146

175

204

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

183

211

240

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

105

132

161

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

141

169

197

Apartment -

2Ad+2ad

179

208

235

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

105

132

161

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

141

169

197

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

150

178

207

Studio  -

2Ad

90

102

132

Studio  -

2Ad+1ad

123

134

175

Studio  -

2Ad+1ch(0-1)

90

102

132

Studio  -

2Ad+1ch(2-11)

109

121

151

Минимум престој

 

 2

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-31.05.18

 

16.09.18-31.10.18

01.06.18-15.07.18

 

29.08.18-15.09.18

16.07.18-28.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Studio for Sgl  -

1Ad

54

64

97

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(0-1)

54

64

97

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(2-11)

54

64

97

Apartment -

2Ad+1ad

90

116

150

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

90

116

150

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

116

141

175

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

66

91

123

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

90

116

150

Apartment -

2Ad+2ad

107

132

166

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

66

91

123

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

90

116

150

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

90

116

150

Studio  -

2Ad

54

64

97

Studio  -

2Ad+1ad

69

80

122

Studio  -

2Ad+1ch(0-1)

54

64

97

Studio  -

2Ad+1ch(2-11)

62

73

106

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Studio for Sgl  -

1Ad

67

78

111

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(0-1)

67

78

111

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(2-11)

76

87

120

Apartment -

2Ad+1ad

132

157

193

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

132

157

193

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

165

190

228

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

94

119

153

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

127

152

187

Apartment -

2Ad+2ad

162

187

224

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

94

119

153

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

127

152

187

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

135

161

196

Studio  -

2Ad

81

91

125

Studio  -

2Ad+1ad

111

121

166

Studio  -

2Ad+1ch(0-1)

81

91

125

Studio  -

2Ad+1ch(2-11)

98

109

144

Минимум престој

 

 2

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе