Следете нé или притиснете Escape

Niforeika Beach Hotel & Bungalows 3* - Niforeika, Peloponnese-Ahaia

3
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Early Booking
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

25.05.18-30.06.18

 

01.09.18-05.10.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Garden View

1Ad

50

56

57

Double Room - Garden View

2Ad

63

73

81

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

85

98

110

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

63

73

81

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

63

73

81

Single Room - Sea View

1Ad

56

62

63

Double Room - Sea View

2Ad

70

79

89

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

95

107

120

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

70

79

89

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

70

79

89

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Single Room - Garden View

1Ad

64

70

72

Double Room - Garden View

2Ad

91

100

110

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

128

140

153

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

91

100

110

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

100

110

120

Single Room - Sea View

1Ad

70

76

77

Double Room - Sea View

2Ad

98

108

117

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

136

150

162

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

98

108

117

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

108

117

127

Минимум престој

 

 3

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

25.05.18-30.06.18

 

01.09.18-05.10.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Garden View

1Ad

50

56

57

Double Room - Garden View

2Ad

63

73

81

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

85

98

110

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

63

73

81

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

63

73

81

Single Room - Sea View

1Ad

56

62

63

Double Room - Sea View

2Ad

70

79

89

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

95

107

120

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

70

79

89

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

70

79

89

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Single Room - Garden View

1Ad

64

70

72

Double Room - Garden View

2Ad

91

100

110

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

128

140

153

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

91

100

110

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

100

110

120

Single Room - Sea View

1Ad

70

76

77

Double Room - Sea View

2Ad

98

108

117

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

136

150

162

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

98

108

117

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

108

117

127

Минимум престој

 

 3

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе