Следете нé или притиснете Escape

Cronwell Platamon Resort 5* - Platamonas, Pieria

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

 

Cronwell Platamon Resort 5* - Platamonas, Pieria

Тип на соба / Категорија

Сместување

27.04.18-23.05.18

 

27.09.18-13.10.18

24.05.18-11.06.18

 

15.09.18-26.09.18

12.06.18-01.07.18

02.07.18-25.07.18

26.07.18-27.08.18

28.08.18-14.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Junior Suite -

2Ad

204

237

n/a

n/a

n/a

n/a

Junior Suite -

2Ad+1ad

219

255

n/a

n/a

n/a

n/a

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

219

255

n/a

n/a

n/a

n/a

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-15)

204

237

n/a

n/a

n/a

n/a

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-15)

204

237

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite -

2Ad

223

261

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite -

2Ad+1ad

241

281

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

241

281

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite -

2Ad+1ch(0-15)

223

261

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite -

2Ad+2ch(0-15)

223

261

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad

270

293

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad+1ad

290

315

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

290

315

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad+1ad+2ch(0-15)

290

315

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-15)

270

293

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad+2ad

290

315

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad+2ad+1ch(0-15)

290

315

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad+2ad+2ch(0-15)

290

315

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-15)

270

293

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+1ad

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+1ad+2ch(0-15)

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+1ch(0-15)

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+2ad

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+2ad+1ch(0-15)

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+2ad+2ch(0-15)

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+2ch(0-15)

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Suite Presidential  -

2Ad+3ch(0-15)

330

470

n/a

n/a

n/a

n/a

Villa Maisonette -

2Ad

245

275

n/a

n/a

n/a

n/a

Villa Maisonette -

2Ad+1ad

264

296

n/a

n/a

n/a

n/a

Villa Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

264

296

n/a

n/a

n/a

n/a

Villa Maisonette -

2Ad+1ch(0-15)

245

275

n/a

n/a

n/a

n/a

Villa Maisonette -

2Ad+2ch(0-15)

245

275

n/a

n/a

n/a

n/a

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad

112

136

n/a

n/a

n/a

n/a

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(0-15)

112

136

n/a

n/a

n/a

n/a

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+2ch(0-15)

112

136

n/a

n/a

n/a

n/a

Double Room - Side Sea View

2Ad

123

147

n/a

n/a

n/a

n/a

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

167

199

n/a

n/a

n/a

n/a

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-15)

123

147

n/a

n/a

n/a

n/a

Double Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-15)

123

147

n/a

n/a

n/a

n/a

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Junior Suite -

2Ad

n/a

n/a

327

413

450

394

Junior Suite -

2Ad+1ad

n/a

n/a

352

444

484

424

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

352

444

484

424

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

327

413

450

394

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

327

413

450

394

Suite -

2Ad

n/a

n/a

360

454

495

433

Suite -

2Ad+1ad

n/a

n/a

387

488

532

466

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

387

488

532

466

Suite -

2Ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

360

454

495

433

Suite -

2Ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

360

454

495

433

Suite Family  -

2Ad

n/a

n/a

470

593

647

539

Suite Family  -

2Ad+1ad

n/a

n/a

506

638

696

580

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

506

638

696

580

Suite Family  -

2Ad+1ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

506

638

696

580

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

470

593

647

539

Suite Family  -

2Ad+2ad

n/a

n/a

506

638

696

580

Suite Family  -

2Ad+2ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

506

638

696

580

Suite Family  -

2Ad+2ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

506

638

696

580

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

470

593

647

539

Suite Presidential  -

2Ad

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+1ad

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+1ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+2ad

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+2ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+2ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

517

651

711

593

Suite Presidential  -

2Ad+3ch(0-15)

n/a

n/a

517

651

711

593

Villa Maisonette -

2Ad

n/a

n/a

441

520

557

473

Villa Maisonette -

2Ad+1ad

n/a

n/a

475

560

598

509

Villa Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

475

560

598

509

Villa Maisonette -

2Ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

441

520

557

473

Villa Maisonette -

2Ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

441

520

557

473

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad

n/a

n/a

217

249

264

237

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

217

249

264

237

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

217

249

264

237

Double Room - Side Sea View

2Ad

n/a

n/a

228

260

275

248

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

n/a

n/a

308

351

372

334

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-15)

n/a

n/a

228

260

275

248

Double Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-15)

n/a

n/a

228

260

275

248

Минимум престој

 

 3

 4

 4

 4

 4

 4

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

12.06.18-01.07.18

02.07.18-25.07.18

26.07.18-27.08.18

28.08.18-14.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Junior Suite -

2Ad

278

351

383

336

Junior Suite -

2Ad+1ad

299

377

411

361

Junior Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

299

377

411

361

Junior Suite -

2Ad+1ch(0-15)

278

351

383

336

Junior Suite -

2Ad+2ch(0-15)

278

351

383

336

Suite -

2Ad

306

387

421

369

Suite -

2Ad+1ad

329

416

453

397

Suite -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

329

416

453

397

Suite -

2Ad+1ch(0-15)

306

387

421

369

Suite -

2Ad+2ch(0-15)

306

387

421

369

Suite Family  -

2Ad

399

505

550

459

Suite Family  -

2Ad+1ad

430

542

592

493

Suite Family  -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

430

542

592

493

Suite Family  -

2Ad+1ad+2ch(0-15)

430

542

592

493

Suite Family  -

2Ad+1ch(0-15)

399

505

550

459

Suite Family  -

2Ad+2ad

430

542

592

493

Suite Family  -

2Ad+2ad+1ch(0-15)

430

542

592

493

Suite Family  -

2Ad+2ad+2ch(0-15)

430

542

592

493

Suite Family  -

2Ad+2ch(0-15)

399

505

550

459

Suite Presidential  -

2Ad

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+1ad

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+1ad+2ch(0-15)

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+1ch(0-15)

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+2ad

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+2ad+1ch(0-15)

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+2ad+2ch(0-15)

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+2ch(0-15)

440

554

605

505

Suite Presidential  -

2Ad+3ch(0-15)

440

554

605

505

Villa Maisonette -

2Ad

375

443

474

403

Villa Maisonette -

2Ad+1ad

404

476

509

432

Villa Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(0-15)

404

476

509

432

Villa Maisonette -

2Ad+1ch(0-15)

375

443

474

403

Villa Maisonette -

2Ad+2ch(0-15)

375

443

474

403

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad

185

212

224

201

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(0-15)

185

212

224

201

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+2ch(0-15)

185

212

224

201

Double Room - Side Sea View

2Ad

194

221

234

211

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

262

298

316

285

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-15)

194

221

234

211

Double Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-15)

194

221

234

211

Минимум престој

 

 4

 4

 4

 4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе