Следете нé или притиснете Escape

Хотел Bomo Club Olympus Grand Resort 4* - Leptokaria, Pieria

4
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Early Booking
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

10.04.18-28.04.18

 

07.05.18-25.05.18

 

27.09.18-14.10.18

29.04.18-06.05.18

26.05.18-06.06.18

 

17.09.18-26.09.18

07.06.18-29.06.18

 

03.09.18-16.09.18

30.06.18-21.07.18

 

28.08.18-02.09.18

22.07.18-27.08.18

15.10.18-27.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Family Bungalow -

2Ad

114

125

142

179

217

262

109

Family Bungalow -

2Ad+1ad

155

169

193

243

293

354

147

Family Bungalow -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

155

169

193

243

293

354

147

Family Bungalow -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

169

186

210

265

320

387

162

Family Bungalow -

2Ad+1ch(0-1)

114

125

142

179

217

262

109

Family Bungalow -

2Ad+1ch(2-11)

129

142

161

202

244

295

123

Family Bungalow -

2Ad+2ad

195

213

242

306

369

446

186

Family Bungalow -

2Ad+2ch(0-1)

114

125

142

179

217

262

109

Family Bungalow -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

129

142

161

202

244

295

123

Family Bungalow -

2Ad+2ch(2-11)

143

157

178

224

272

328

136

Double Room for Sgl - Olympus View

1Ad

89

99

114

139

164

198

85

Double Room for Sgl - Olympus View

1Ad+1ch(0-1)

89

99

114

139

164

198

85

Double Room for Sgl - Olympus View

1Ad+1ch(2-11)

89

99

114

139

164

198

85

Double Room - Olympus View

2Ad

99

110

127

154

182

220

94

Double Room - Olympus View

2Ad+1ad

134

149

172

208

245

297

127

Double Room - Olympus View

2Ad+1ch(0-1)

99

110

127

154

182

220

94

Double Room - Olympus View

2Ad+1ch(2-11)

112

124

143

174

205

248

106

Family Room - Olympus View

2Ad

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+1ad

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+1ch(0-1)

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+1ch(2-11)

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+2ad

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+2ch(0-1)

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

156

167

184

215

237

275

151

Family Room - Olympus View

2Ad+2ch(2-11)

156

167

184

215

237

275

151

Suite - Olympus View

2Ad

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+1ad

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+1ch(0-1)

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+1ch(2-11)

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+2ad

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+2ch(0-1)

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

231

242

259

292

364

399

226

Suite - Olympus View

2Ad+2ch(2-11)

231

242

259

292

364

399

226

Double Bungalow - Olympus View/Garden View

2Ad

95

106

122

153

184

229

89

Double Bungalow - Olympus View/Garden View

2Ad+1ad

129

143

165

207

249

309

121

Double Bungalow - Olympus View/Garden View

2Ad+1ch(0-1)

95

106

122

153

184

229

89

Double Bungalow - Olympus View/Garden View

2Ad+1ch(2-11)

107

119

138

173

207

257

101

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

97

107

123

149

178

217

92

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

97

107

123

149

178

217

92

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

97

107

123

149

178

217

92

Double Room - Sea View

2Ad

108

119

135

165

198

240

102

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

145

161

183

223

267

325

138

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

108

119

135

165

198

240

102

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

121

133

152

186

223

271

116

Family Room - Sea View

2Ad

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+1ad

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+2ad

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

165

176

193

223

245

284

160

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

165

176

193

223

245

284

160

Suite - Sea View

2Ad

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+1ad

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+2ad

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

267

278

295

328

399

427

262

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

267

278

295

328

399

427

262

Double Room - Side Sea View

2Ad

101

112

129

157

188

229

96

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

138

152

174

213

254

309

130

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

101

112

129

157

188

229

96

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

114

127

145

177

212

257

108

Минимум престој

 

 2

 2

 3

 4

 5

 5

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

10.04.18-28.04.18

 

07.05.18-25.05.18

 

27.09.18-14.10.18

29.04.18-06.05.18

26.05.18-06.06.18

 

17.09.18-26.09.18

07.06.18-29.06.18

 

03.09.18-16.09.18

30.06.18-21.07.18

 

28.08.18-02.09.18

22.07.18-27.08.18

15.10.18-27.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Family Bungalow -

2Ad

86

95

107

135

163

197

83

Family Bungalow -

2Ad+1ad

117

128

144

183

220

265

111

Family Bungalow -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

117

128

144

183

220

265

111

Family Bungalow -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

128

140

157

199

240

290

121

Family Bungalow -

2Ad+1ch(0-1)

86

95

107

135

163

197

83

Family Bungalow -

2Ad+1ch(2-11)

97

107

120

152

184

221

92

Family Bungalow -

2Ad+2ad

146

161

182

229

277

334

140

Family Bungalow -

2Ad+2ch(0-1)

86

95

107

135

163

197

83

Family Bungalow -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

97

107

120

152

184

221

92

Family Bungalow -

2Ad+2ch(2-11)

108

118

133

168

204

246

102

Double Room for Sgl - Olympus View

1Ad

67

75

86

105

123

149

64

Double Room for Sgl - Olympus View

1Ad+1ch(0-1)

67

75

86

105

123

149

64

Double Room for Sgl - Olympus View

1Ad+1ch(2-11)

67

75

86

105

123

149

64

Double Room - Olympus View

2Ad

75

83

96

116

136

165

70

Double Room - Olympus View

2Ad+1ad

101

112

129

156

185

223

96

Double Room - Olympus View

2Ad+1ch(0-1)

75

83

96

116

136

165

70

Double Room - Olympus View

2Ad+1ch(2-11)

84

94

108

131

154

186

79

Family Room - Olympus View

2Ad

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+1ad

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+1ch(0-1)

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+1ch(2-11)

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+2ad

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+2ch(0-1)

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

118

125

139

162

178

207

113

Family Room - Olympus View

2Ad+2ch(2-11)

118

125

139

162

178

207

113

Suite - Olympus View

2Ad

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+1ad

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+1ch(0-1)

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+1ch(2-11)

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+2ad

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+2ch(0-1)

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

174

182

195

219

274

300

169

Suite - Olympus View

2Ad+2ch(2-11)

174

182

195

219

274

300

169

Double Bungalow - Olympus View/Garden View

2Ad

72

79

92

116

139

172

67

Double Bungalow - Olympus View/Garden View

2Ad+1ad

97

108

124

155

187

232

91

Double Bungalow - Olympus View/Garden View

2Ad+1ch(0-1)

72

79

92

116

139

172

67

Double Bungalow - Olympus View/Garden View

2Ad+1ch(2-11)

80

89

103

130

155

194

76

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

73

80

92

112

134

163

69

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

73

80

92

112

134

163

69

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

73

80

92

112

134

163

69

Double Room - Sea View

2Ad

81

89

101

124

149

180

77

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

109

120

138

167

201

243

103

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

81

89

101

124

149

180

77

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

91

100

114

140

167

202

87

Family Room - Sea View

2Ad

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+1ad

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+2ad

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

124

132

145

168

185

213

120

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

124

132

145

168

185

213

120

Suite - Sea View

2Ad

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+1ad

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+2ad

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

200

209

221

246

300

320

197

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

200

209

221

246

300

320

197

Double Room - Side Sea View

2Ad

76

85

97

119

142

172

73

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

103

114

131

160

191

232

98

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

76

85

97

119

142

172

73

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

86

96

109

133

160

194

81

Минимум престој

 

 2

 2

 3

 4

 5

 5

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе