Следете нé или притиснете Escape

Хотел Grand Platon 4* - Paralia Katerinis, Pieria

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-31.05.18

01.06.18-21.06.18

 

16.09.18-01.10.18

22.06.18-10.07.18

 

29.08.18-15.09.18

11.07.18-28.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

61

74

84

98

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

61

74

84

98

Single Room -

1Ad+1ch(2-11)

61

74

84

98

Double Room -

2Ad

77

92

105

128

Double Room -

2Ad+1ad

103

125

141

172

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

103

125

141

172

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

103

125

141

172

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

77

92

105

128

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

77

92

105

128

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

77

92

105

128

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

96

116

131

160

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

96

116

131

160

Double Superior  -

2Ad

86

102

116

136

Double Superior  -

2Ad+1ad

116

138

156

185

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

116

138

156

185

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

116

138

156

185

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

86

102

116

136

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

86

102

116

136

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

86

102

116

136

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

108

128

145

171

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

108

128

145

171

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

149

185

208

238

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

149

185

208

238

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)

172

215

240

274

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

172

215

240

274

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(2-11)

172

215

240

274

Family Room -

2Ad+2ad

153

191

215

244

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

176

220

246

282

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

176

220

246

282

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

139

174

195

222

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

139

174

195

222

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

139

174

195

222

Family Room -

2Ad+3ad

180

226

253

289

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)

139

174

195

222

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

139

174

195

222

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

139

174

195

222

Family Room -

2Ad+3ch(2-11)

139

174

195

222

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad

113

129

151

182

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

113

129

151

182

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

113

129

151

182

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ad

138

157

184

221

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(0-1)

105

119

139

168

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

105

119

139

168

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(2-11)

105

119

139

168

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

73

81

96

109

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

73

81

96

109

Single Room -

1Ad+1ch(2-11)

73

81

96

109

Double Room -

2Ad

100

116

128

151

Double Room -

2Ad+1ad

134

156

172

204

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

134

156

172

204

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

134

156

172

204

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

100

116

128

151

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

100

116

128

151

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

100

116

128

151

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

124

145

160

188

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

124

145

160

188

Double Superior  -

2Ad

109

125

139

160

Double Superior  -

2Ad+1ad

147

169

188

216

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

147

169

188

216

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

147

169

188

216

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

109

125

139

160

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

109

125

139

160

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

109

125

139

160

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

136

156

174

200

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

136

156

174

200

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

185

222

244

274

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

185

222

244

274

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)

215

257

283

317

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

215

257

283

317

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(2-11)

215

257

283

317

Family Room -

2Ad+2ad

191

229

252

283

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

220

264

290

326

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

220

264

290

326

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

174

208

229

257

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

174

208

229

257

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

174

208

229

257

Family Room -

2Ad+3ad

226

271

298

334

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)

174

208

229

257

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

174

208

229

257

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

174

208

229

257

Family Room -

2Ad+3ch(2-11)

174

208

229

257

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad

141

160

182

212

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

141

160

182

212

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

141

160

182

212

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ad

172

195

221

260

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(0-1)

131

147

168

197

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

131

147

168

197

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(2-11)

131

147

168

197

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-31.05.18

01.06.18-21.06.18

 

16.09.18-01.10.18

22.06.18-10.07.18

 

29.08.18-15.09.18

11.07.18-28.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

48

58

67

78

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

48

58

67

78

Single Room -

1Ad+1ch(2-11)

48

58

67

78

Double Room -

2Ad

62

75

84

102

Double Room -

2Ad+1ad

83

100

113

138

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

83

100

113

138

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

83

100

113

138

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

62

75

84

102

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

62

75

84

102

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

62

75

84

102

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

77

92

105

128

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

77

92

105

128

Double Superior  -

2Ad

69

81

92

110

Double Superior  -

2Ad+1ad

92

110

125

147

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

92

110

125

147

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

92

110

125

147

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

69

81

92

110

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

69

81

92

110

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

69

81

92

110

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

86

102

116

136

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

86

102

116

136

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

119

149

166

190

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

119

149

166

190

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)

138

172

193

219

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

138

172

193

219

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(2-11)

138

172

193

219

Family Room -

2Ad+2ad

122

153

172

196

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

141

176

197

226

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

141

176

197

226

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

111

139

156

178

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

111

139

156

178

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

111

139

156

178

Family Room -

2Ad+3ad

145

180

202

231

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)

111

139

156

178

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

111

139

156

178

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

111

139

156

178

Family Room -

2Ad+3ch(2-11)

111

139

156

178

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad

90

102

120

145

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

90

102

120

145

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

90

102

120

145

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ad

110

125

147

177

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(0-1)

84

96

111

134

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

84

96

111

134

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(2-11)

84

96

111

134

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

58

65

76

87

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

58

65

76

87

Single Room -

1Ad+1ch(2-11)

58

65

76

87

Double Room -

2Ad

80

92

102

121

Double Room -

2Ad+1ad

108

125

138

163

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

108

125

138

163

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

108

125

138

163

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

80

92

102

121

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

80

92

102

121

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

80

92

102

121

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

100

116

128

151

Double Room -

2Ad+2ch(2-11)

100

116

128

151

Double Superior  -

2Ad

87

100

111

128

Double Superior  -

2Ad+1ad

118

135

151

173

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

118

135

151

173

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

118

135

151

173

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

87

100

111

128

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-11)

87

100

111

128

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)

87

100

111

128

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

109

125

139

160

Double Superior  -

2Ad+2ch(2-11)

109

125

139

160

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

149

178

196

219

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

149

178

196

219

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)

172

206

227

253

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

172

206

227

253

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(2-11)

172

206

227

253

Family Room -

2Ad+2ad

153

184

201

227

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

176

211

232

261

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

176

211

232

261

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

139

167

184

206

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

139

167

184

206

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

139

167

184

206

Family Room -

2Ad+3ad

180

217

239

267

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)

139

167

184

206

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

139

167

184

206

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

139

167

184

206

Family Room -

2Ad+3ch(2-11)

139

167

184

206

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad

113

128

145

171

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

113

128

145

171

Double Bungalow - Pool View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

113

128

145

171

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ad

138

156

177

208

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(0-1)

105

119

134

157

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

105

119

134

157

Double Bungalow - Pool View

2Ad+2ch(2-11)

105

119

134

157

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе