Следете нé или притиснете Escape

Хотел и спа Cosmopolitan 4* - Paralia Katerinis, Pieria

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Cosmopolitan Hotel & Spa 4* - Paralia Katerinis, Pieria

Сместување

27.04 – 05.05

14.10 – 31.10

06.05 – 19.05

23.09 – 13.10

20.05 – 30.06

09.09 – 22.09

01.07 – 14.07

21.08 – 08.09

15.07 – 20.08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double Room For Single Use Garden View

Возрасен

64

73

82

121

148

Double Room For Single Use Sea View

Возрасен

69

87

97

133

154

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

Double Economy

Возрасен

35

40

46

54

72

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room Garden View

Возрасен

43

49

54

67

82

Double Room Sea View

Возрасен

46

58

65

74

85

Family Room Up to 4 Pax Garden View

Возрасен

44

50

58

69

84

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Второ дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Family Room Up to 4 pax Sea View

Возрасен

47

58

69

79

89

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Второ дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Cosmopolitan Hotel & Spa 4* - Paralia Katerinis, Pieria

Сместување

27.04 – 05.05

14.10 – 31.10

06.05 – 19.05

23.09 – 13.10

20.05 – 30.06

09.09 – 22.09

01.07 – 14.07

21.08 – 08.09

15.07 – 20.08

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double Room For Single Use Garden View

Возрасен

64

73

82

121

148

Double Room For Single Use Sea View

Возрасен

69

87

97

133

154

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

Double Economy

Возрасен

35

40

46

54

72

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room Garden View

Возрасен

43

49

54

67

82

Double Room Sea View

Возрасен

46

58

65

74

85

Family Room Up to 4 Pax Garden View

Возрасен

44

50

58

69

84

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Второ дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Family Room Up to 4 pax Sea View

Возрасен

47

58

69

79

89

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Второ дете (2-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе