Следете нé или притиснете Escape

Mediterranean Village Resort & SPA 5* - Paralia Katerinis, Pieria

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-20.05.18

 

04.10.18-31.10.18

21.05.18-07.06.18

 

17.09.18-03.10.18

08.06.18-10.07.18

 

29.08.18-16.09.18

11.07.18-28.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Promo Room - Economy

2Ad

88

108

167

197

Promo Room - Economy

2Ad+1ad

119

145

226

266

Promo Room - Economy

2Ad+1ch(0-6)

88

108

167

197

Promo Room - Economy

2Ad+1ch(7-13)

110

134

209

246

Double Room - Front Sea View

2Ad

120

142

222

252

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ad

162

193

300

340

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(0-6)

120

142

222

252

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(7-13)

150

178

278

315

Double Room - Garden View

2Ad

99

124

195

218

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

133

167

263

294

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

99

124

195

218

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(7-13)

123

155

243

272

Single Room -

1Ad

62

75

124

155

Single Room -

1Ad+1ch(0-6)

62

75

124

155

Double Superior  -

2Ad

124

154

228

273

Double Superior  -

2Ad+1ad

167

208

308

369

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-6)

124

154

228

273

Double Superior  -

2Ad+1ch(7-13)

155

193

285

341

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-6)

124

154

228

273

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-6)(7-13)

155

193

285

341

Double Superior  -

2Ad+2ch(7-13)

186

231

342

409

Suite -

2Ad

264

343

424

532

Suite -

2Ad+1ad

264

343

424

532

Suite -

2Ad+2ad

264

343

424

532

Suite Maisonette VIP - Private Pool

4Ad

413

556

756

904

Double Room - Side Sea View

2Ad

107

132

207

239

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

144

178

278

322

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-6)

107

132

207

239

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(7-13)

133

165

257

298

Минимум престој

 

 3

 5

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Mediterranean Village Resort & SPA 5* - Paralia Katerinis, Pieria

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-20.05.18

21.05.18-07.06.18

08.06.18-10.07.18

 

29.08.18-16.09.18

11.07.18-28.08.18

24.09.18-03.10.18

04.10.18-31.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Promo Room - Economy

2Ad

72

91

143

168

88

72

Promo Room - Economy

2Ad+1ad

97

123

193

227

119

97

Promo Room - Economy

2Ad+1ch(0-6)

72

91

143

168

88

72

Promo Room - Economy

2Ad+1ch(7-13)

90

114

178

210

110

90

Double Room - Front Sea View

2Ad

98

121

189

215

117

98

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ad

132

163

255

289

157

132

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(0-6)

98

121

189

215

117

98

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(7-13)

122

152

237

268

145

122

Double Room - Garden View

2Ad

81

106

166

185

101

81

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

109

142

223

250

136

109

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

81

106

166

185

101

81

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(7-13)

101

132

207

231

127

101

Single Room -

1Ad

51

64

106

132

62

51

Single Room -

1Ad+1ch(0-6)

51

64

106

132

62

51

Double Superior  -

2Ad

101

131

194

232

125

101

Double Superior  -

2Ad+1ad

136

176

262

314

169

136

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-6)

101

131

194

232

125

101

Double Superior  -

2Ad+1ch(7-13)

127

164

242

289

157

127

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-6)

101

131

194

232

125

101

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-6)(7-13)

127

164

242

289

157

127

Double Superior  -

2Ad+2ch(7-13)

152

196

290

348

188

152

Suite -

2Ad

216

293

361

453

281

216

Suite -

2Ad+1ad

216

293

361

453

281

216

Suite -

2Ad+2ad

216

293

361

453

281

216

Suite Maisonette VIP - Private Pool

4Ad

337

472

642

769

454

337

Double Room - Side Sea View

2Ad

88

112

176

202

108

88

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

118

152

237

274

145

118

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-6)

88

112

176

202

108

88

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(7-13)

109

141

219

253

135

109

Минимум престој

 

 3

 5

 5

 5

 5

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе