Следете нé или притиснете Escape

Alexanika Apartmets-Nikiti

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

 

100м од плажа

 

 

Хотелски содржини:

 

Интернет

Паркинг

Продавница

Сеф

Теретана

Детско катче

Пинг понг

Rent a bike

 

 

 

Соби:

 

Тераса

Клима

Фрижидер

Сателитска ТВ

Телефон

Кујна

Бања

Alexanika Apartmets-Nikiti

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-25.05.18

 

06.10.18-31.10.18

26.05.18-10.06.18

 

16.09.18-05.10.18

11.06.18-30.06.18

 

01.09.18-15.09.18

01.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Studio for Sgl  -

1Ad

43

53

62

72

Studio for Sgl  -

1Ad+1ch(0-2)

43

53

62

72

Apartment -

2Ad

55

69

80

92

Apartment -

2Ad+1ad

64

80

95

109

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

64

80

95

109

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(3-11)

73

91

107

122

Apartment -

2Ad+1ad+2ch(0-2)

69

88

102

118

Apartment -

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-11)

70

89

105

120

Apartment -

2Ad+1ch(0-2)

55

69

80

92

Apartment -

2Ad+1ch(3-11)

63

79

92

106

Apartment -

2Ad+2ad

73

91

107

122

Apartment -

2Ad+2ad+1ch(0-2)

73

91

107

122

Apartment -

2Ad+2ch(0-2)

61

76

89

101

Apartment -

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

62

77

90

103

Apartment -

2Ad+2ch(3-11)

69

88

102

118

Apartment -

2Ad+3ch(0-2)

61

76

89

101

Apartment -

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-11)

62

77

90

103

Apartment -

2Ad+3ch(0-2)(3-11)(3-11)

69

88

102

118

Apartment 1 Broom -

2Ad

55

74

86

97

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad

64

86

100

114

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

64

86

100

114

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(3-11)

73

97

113

129

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+2ch(0-2)

69

94

109

123

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-11)

70

96

111

127

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(0-2)

55

74

86

97

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(3-11)

63

85

98

111

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ad

73

97

113

129

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ad+1ch(0-2)

73

97

113

129

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-2)

61

80

94

107

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

62

83

96

109

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(3-11)

69

94

109

123

Apartment 1 Broom -

2Ad+3ch(0-2)

61

80

94

107

Apartment 1 Broom -

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-11)

62

83

96

109

Apartment 1 Broom -

2Ad+3ch(0-2)(3-11)(3-11)

69

94

109

123

Studio  -

2Ad

43

53

62

72

Studio  -

2Ad+1ch(0-2)

43

53

62

72

Studio 3pax -

2Ad

47

59

72

80

Studio 3pax -

2Ad+1ad

56

69

84

95

Studio 3pax -

2Ad+1ch(0-2)

47

59

72

80

Studio 3pax -

2Ad+1ch(3-11)

54

67

80

90

Suite -

3Ad

72

96

110

128

Suite -

3Ad+1ad

79

107

123

143

Suite -

3Ad+1ad+1ch(0-2)

79

107

123

143

Suite -

3Ad+1ad+2ch(0-2)

84

113

130

151

Suite -

3Ad+1ad+2ch(0-2)(3-11)

84

113

130

151

Suite -

3Ad+1ad+2ch(3-11)

90

121

140

162

Suite -

3Ad+1ch(0-2)

72

96

110

128

Suite -

3Ad+1ch(3-11)

77

103

119

139

Suite -

3Ad+2ad

87

117

134

155

Suite -

3Ad+2ad+1ch(0-2)

87

117

134

155

Suite -

3Ad+2ad+1ch(3-11)

92

124

143

166

Suite -

3Ad+2ch(0-2)

76

102

118

136

Suite -

3Ad+2ch(0-2)(3-11)

76

102

118

136

Suite -

3Ad+2ch(3-11)

81

110

127

146

Suite -

3Ad+3ch(0-2)

80

109

124

144

Suite -

3Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-11)

80

109

124

144

Suite -

3Ad+3ch(0-2)(3-11)(3-11)

80

109

124

144

Suite -

3Ad+3ch(3-11)

87

117

134

155

Минимум престој

 

 4

 4

 4

 4

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе