Следете нé или притиснете Escape

Villa Vasiliadi-Vourvourou

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

 

50м од плажа

 

 

Хотелски содржини:

 

Надворешен базен(детски сектор)

Џакузи

Детско катче

Интернет

Паркинг

Сеф

Пул бар

 

 

Соби:

 

Тераса

Клима

Фрижидер

ТВ

Фен

Кујна

Бања

 Villa Vasiliadi-Vourvourou

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

01.06.18-14.06.18

 

24.09.18-10.10.18

15.06.18-05.07.18

 

14.09.18-23.09.18

06.07.18-19.07.18

 

03.09.18-13.09.18

20.07.18-02.09.18

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Apartment 2 Brooms - Loft

2Ad

72

89

107

136

154

Apartment 2 Brooms - Loft

2Ad+1ad

72

89

107

136

154

Apartment 2 Brooms - Loft

2Ad+2ad

72

89

107

136

154

Apartment 2 Brooms - Loft

2Ad+3ad

72

89

107

136

154

Apartment 2 Brooms - Loft

2Ad+4ad

72

89

107

136

154

Apartment 1 Broom -

2Ad

54

72

89

107

124

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad

54

72

89

107

124

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

54

72

89

107

124

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(0-11)

54

72

89

107

124

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ad

54

72

89

107

124

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ad+1ch(0-11)

54

72

89

107

124

Apartment 1 Broom -

2Ad+3ad

54

72

89

107

124

Apartment 1 Broom -

2Ad+3ad+1ch(0-11)

54

72

89

107

124

Studio  -

2Ad

42

54

65

83

95

Studio  -

2Ad+1ad

42

54

65

83

95

Studio  -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

42

54

65

83

95

Studio  -

2Ad+1ch(0-11)

42

54

65

83

95

Минимум престој

 

 2

 3

 4

 5

 6

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе