Следете нé или притиснете Escape

EAGLES PALACE 5* OURANOUPOLIS

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

На полуостровот Атос, 4км од Оуранополис, 110км од аеродромот во Солун.

Луксузен хотел опкружен со зеленило, песочна плажа, 4 ресторани, 4 барови, винарија во подрумот и базени.

 

Соби:

Располага со 157 соби опремени со :

  • Клима уред
  • ТВ
  • Мини бар (со доплата на лице место)
  • WI-FI интернет
  • Купатило
  • Сеф
  • Балкон

 

 

EAGLES PALACE ***** OURANOUPOLIS www.eaglespalace.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

18.04-04.05

06.10-31.10

05.05-18.05

22.09-05.10

19.05-29.06

09.09-21.09

30.06-20.07

19.08-07.09

21.07-18.08

DOUBLE BUNGALOW FRONT SEA VIEW

2Возрасни

255

368

620

801

1066

2Возрасни+1деца(0-1)

255

368

620

801

1066

2Возрасни+1деца(2-11.99)

255

368

620

801

1066

JUNIOR SUITE FRONT SEA VIEW

2Возрасни

249

323

503

602

722

3Возрасни

280

364

566

677

812

3Возрасни+1деца(0-1)

280

364

566

677

812

3Возрасни+1деца(2-11.99)

280

364

566

677

812

2Возрасни+1деца(0-1)

249

323

503

602

722

2Возрасни+1деца(2-11.99)

249

323

503

602

722

2Возрасни+2деца(0-1)

249

323

503

602

722

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

249

323

503

602

722

2Возрасни+2деца(2-11.99)

249

323

503

602

722

JUNIOR SUITE JACUZZI FRONT SEA VIEW

2Возрасни

271

357

593

717

845

SUITE GRAND FRONT SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

422

645

1081

2024

3405

3Возрасни

422

645

1081

2024

3405

3Возрасни+1деца(0-1)

422

645

1081

2024

3405

3Возрасни+1деца(2-11.99)

422

645

1081

2024

3405

2Возрасни+1деца(0-1)

422

645

1081

2024

3405

2Возрасни+1деца(2-11.99)

422

645

1081

2024

3405

4Возрасни

422

645

1081

2024

3405

2Возрасни+2деца(0-1)

422

645

1081

2024

3405

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

422

645

1081

2024

3405

2Возрасни+2деца(2-11.99)

422

645

1081

2024

3405

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

73

139

197

271

307

1Возрасни+1деца(0-1)

73

139

197

271

307

1Возрасни+1деца(2-11.99)

73

139

197

271

307

DOUBLE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

203

253

415

530

630

2Возрасни+1деца(0-1)

203

253

415

530

630

2Возрасни+1деца(2-11.99)

203

253

415

530

630

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

145

186

262

301

341

SUITE GARDEN VIEW

2Возрасни

277

398

613

740

966

3Возрасни

277

398

613

740

966

3Возрасни+1деца(0-1)

277

398

613

740

966

3Возрасни+1деца(2-11.99)

277

398

613

740

966

2Возрасни+1деца(0-1)

277

398

613

740

966

2Возрасни+1деца(2-11.99)

277

398

613

740

966

2Возрасни+2деца(0-1)

277

398

613

740

966

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

277

398

613

740

966

2Возрасни+2деца(2-11.99)

277

398

613

740

966

SUITE FAMILY GARDEN VIEW

2Возрасни

217

264

400

483

598

3Возрасни

244

297

450

544

673

3Возрасни+1деца(0-1)

244

297

450

544

673

3Возрасни+1деца(2-11.99)

244

297

450

544

673

2Возрасни+1деца(0-1)

217

264

400

483

598

2Возрасни+1деца(2-11.99)

217

264

400

483

598

2Возрасни+2деца(0-1)

217

264

400

483

598

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

217

264

400

483

598

2Возрасни+2деца(2-11.99)

217

264

400

483

598

SUITE GRAND GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

348

553

905

1747

2874

3Возрасни

348

553

905

1747

2874

3Возрасни+1деца(0-1)

348

553

905

1747

2874

3Возрасни+1деца(2-11.99)

348

553

905

1747

2874

2Возрасни+1деца(0-1)

348

553

905

1747

2874

2Возрасни+1деца(2-11.99)

348

553

905

1747

2874

4Возрасни

348

553

905

1747

2874

2Возрасни+2деца(0-1)

348

553

905

1747

2874

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

348

553

905

1747

2874

2Возрасни+2деца(2-11.99)

348

553

905

1747

2874

SUITE KYMA GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

301

438

778

1123

1955

3Возрасни

301

438

778

1123

1955

3Возрасни+1деца(0-1)

301

438

778

1123

1955

3Возрасни+1деца(2-11.99)

301

438

778

1123

1955

2Возрасни+1деца(0-1)

301

438

778

1123

1955

2Возрасни+1деца(2-11.99)

301

438

778

1123

1955

2Возрасни+2деца(0-1)

301

438

778

1123

1955

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

301

438

778

1123

1955

2Возрасни+2деца(2-11.99)

301

438

778

1123

1955

PRESIDENTIAL BUNGALOW MARIA CALLAS FRONT SEA VIEW

2Возрасни

498

851

1660

3105

5244

3Возрасни

498

851

1660

3105

5244

3Возрасни+1деца(0-1)

498

851

1660

3105

5244

3Возрасни+1деца(2-11.99)

498

851

1660

3105

5244

2Возрасни+1деца(0-1)

498

851

1660

3105

5244

2Возрасни+1деца(2-11.99)

498

851

1660

3105

5244

2Возрасни+2деца(0-1)

498

851

1660

3105

5244

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

498

851

1660

3105

5244

2Возрасни+2деца(2-11.99)

498

851

1660

3105

5244

SUITE NERO PRIVATE POOL GARDEN VIEW

2Возрасни

271

394

699

1010

1759

3Возрасни

271

394

699

1010

1759

3Возрасни+1деца(0-1)

271

394

699

1010

1759

23d+1деца(2-11.99)

271

394

699

1010

1759

2Возрасни+1деца(0-1)

271

394

699

1010

1759

2Возрасни+1деца(2-11.99)

271

394

699

1010

1759

2Возрасни+2деца(0-1)

271

394

699

1010

1759

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

271

394

699

1010

1759

2Возрасни+2деца(2-11.99)

271

394

699

1010

1759

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE PROM0

1Возрасни

65

120

166

228

266

1Возрасни+1деца(0-1)

65

120

166

228

266

1Возрасни+1деца(2-11.99)

65

120

166

228

266

DOUBLE ROOM PROMO

2Возрасни

129

160

221

253

296

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE SEA VIEW

1Возрасни

85

156

229

311

368

1Возрасни+1деца(0-1)

85

156

229

311

368

1Возрасни+1деца(2-11.99)

85

156

229

311

368

BUNGALOW 2 BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

409

576

916

1353

1761

2Возрасни+1деца(0-1)

409

576

916

1353

1761

2Возрасни+1деца(2-11.99)

409

576

916

1353

1761

2Возрасни+2деца(0-1)

409

576

916

1353

1761

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

409

576

916

1353

1761

2Возрасни+2деца(2-11.99)

409

576

916

1353

1761

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW

2Возрасни

233

323

505

634

841

2Возрасни+1деца(0-1)

233

323

505

634

841

2Возрасни+1деца(2-11.99)

233

323

505

634

841

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

169

208

305

346

409

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

229

301

429

505

620

3Возрасни

256

338

483

569

698

3Возрасни+1деца(0-1)

256

338

483

569

698

3Возрасни+1деца(2-11.99)

256

338

483

569

698

2Возрасни+1деца(0-1)

229

301

429

505

620

2Возрасни+1деца(2-11.99)

229

301

429

505

620

2Возрасни+2деца(0-1)

229

301

429

505

620

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

229

301

429

505

620

2Возрасни+2деца(2-11.99)

229

301

429

505

620

SUITE 2 BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

392

519

806

966

1233

3Возрасни

442

583

906

1086

1388

3Возрасни+1деца(0-1)

442

583

906

1086

1388

3Возрасни+1деца(2-11.99)

442

583

906

1086

1388

2Возрасни+1деца(0-1)

392

519

806

966

1233

2Возрасни+1деца(2-11.99)

392

519

806

966

1233

4Возрасни

491

649

1007

1207

1541

2Возрасни+2деца(0-1)

392

519

806

966

1233

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

392

519

806

966

1233

2Возрасни+2деца(2-11.99)

392

519

806

966

1233

BUNGALOW 2 BEDROOMS SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

438

598

1018

1506

1982

2Возрасни+1деца(0-1)

438

598

1018

1506

1982

2Возрасни+1деца(2-11.99)

438

598

1018

1506

1982

2Возрасни+2деца(0-1)

438

598

1018

1506

1982

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

438

598

1018

1506

1982

2Возрасни+2деца(2-11.99)

438

598

1018

1506

1982

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

277

415

713

932

1243

2Возрасни+1деца(0-1)

277

415

713

932

1243

2Возрасни+1деца(2-11.99)

277

415

713

932

1243

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

DOUBLE BUNGALOW FRONT SEA VIEW

2Возрасни

323

435

688

869

1135

2Возрасни+1деца(0-1)

323

435

688

869

1135

2Возрасни+1деца(2-11.99)

340

453

705

885

1151

JUNIOR SUITE FRONT SEA VIEW

2Возрасни

316

390

571

670

789

3Возрасни

381

464

667

779

914

3Возрасни+1деца(0-1)

381

464

667

779

914

3Возрасни+1деца(2-11.99)

398

482

684

796

930

2Возрасни+1деца(0-1)

316

390

571

670

789

2Возрасни+1деца(2-11.99)

333

408

588

687

807

2Возрасни+2деца(0-1)

316

390

571

670

789

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

333

408

588

687

807

2Возрасни+2деца(2-11.99)

350

424

604

704

823

JUNIOR SUITE JACUZZI FRONT SEA VIEW

2Возрасни

338

424

661

785

914

SUITE GRAND FRONT SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

490

713

1148

2093

3472

3Возрасни

524

747

1181

2126

3506

3Возрасни+1деца(0-1)

524

747

1181

2126

3506

3Возрасни+1деца(2-11.99)

540

764

1199

2144

3523

2Возрасни+1деца(0-1)

490

713

1148

2093

3472

2Возрасни+1деца(2-11.99)

506

729

1165

2109

3488

4Возрасни

557

780

1216

2160

3539

2Возрасни+2деца(0-1)

490

713

1148

2093

3472

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

506

729

1165

2109

3488

2Возрасни+2деца(2-11.99)

524

747

1181

2126

3506

DOUBLE SUIERIOR FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

106

173

231

304

340

1Возрасни+1деца(0-1)

106

173

231

304

340

1Возрасни+1деца(2-11.99)

124

190

248

322

358

DOUBLE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

271

320

483

598

697

2Возрасни+1деца(0-1)

271

320

483

598

697

2Возрасни+1деца(2-11.99)

288

337

499

614

714

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

212

253

329

368

409

SUITE GARDEN VIEW

2Возрасни

346

465

682

808

1033

3Возрасни

379

498

715

841

1066

3Возрасни+1деца(0-1)

379

498

715

841

1066

3Возрасни+1деца(2-11.99)

397

516

732

859

1084

2Возрасни+1деца(0-1)

346

465

682

808

1033

2Возрасни+1деца(2-11.99)

362

482

698

824

1050

2Возрасни+2деца(0-1)

346

465

682

808

1033

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

362

482

698

824

1050

2Возрасни+2деца(2-11.99)

379

498

715

841

1066

SUITE FAMILY GARDEN VIEW

2Возрасни

285

332

467

550

665

3Возрасни

346

399

551

644

774

3Возрасни+1деца(0-1)

346

399

551

644

774

3Возрасни+1деца(2-11.99)

362

415

568

662

791

2Возрасни+1деца(0-1)

285

332

467

550

665

2Возрасни+1деца(2-11.99)

302

349

484

568

683

2Возрасни+2деца(0-1)

285

332

467

550

665

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

302

349

484

568

683

2Возрасни+2деца(2-11.99)

318

366

501

585

699

SUITE GRAND GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

415

620

972

1816

2943

3Возрасни

449

654

1006

1849

2976

3Возрасни+1деца(0-1)

449

654

1006

1849

2976

3Возрасни+1деца(2-11.99)

466

671

1023

1866

2993

2Возрасни+1деца(0-1)

415

620

972

1816

2943

2Возрасни+1деца(2-11.99)

432

638

989

1832

2959

4Возрасни

483

688

1040

1883

3010

2Возрасни+2деца(0-1)

415

620

972

1816

2943

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

432

638

989

1832

2959

2Возрасни+2деца(2-11.99)

449

654

1006

1849

2976

SUITE KYMA GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

368

505

845

1191

2022

3Возрасни

402

539

880

1224

2056

3Возрасни+1деца(0-1)

402

539

880

1224

2056

3Возрасни+1деца(2-11.99)

419

556

896

1242

2073

2Возрасни+1деца(0-1)

368

505

845

1191

2022

2Возрасни+1деца(2-11.99)

385

523

863

1208

2040

2Возрасни+2деца(0-1)

368

505

845

1191

2022

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

385

523

863

1208

2040

2Возрасни+2деца(2-11.99)

402

539

880

1224

2056

PRESIDENTIAL BUNGALOW MARIA CALLAS FRONT SEA VIEW

2Возрасни

567

918

1727

3172

5312

3Возрасни

600

951

1761

3206

5345

3Возрасни+1деца(0-1)

600

951

1761

3206

5345

3Возрасни+1деца(2-11.99)

617

969

1778

3223

5363

2Возрасни+1деца(0-1)

567

918

1727

3172

5312

2Возрасни+1деца(2-11.99)

583

935

1744

3189

5328

2Возрасни+2деца(0-1)

567

918

1727

3172

5312

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

583

935

1744

3189

5328

2Возрасни+2деца(2-11.99)

600

951

1761

3206

5345

SUITE NERO PRIVATE POOL GARDEN VIEW

2Возрасни

338

463

767

1078

1827

3Возрасни

372

496

801

1112

1860

3Возрасни+1деца(0-1)

372

496

801

1112

1860

3Возрасни+1деца(2-11.99)

389

514

818

1129

1877

2Возрасни+1деца(0-1)

338

463

767

1078

1827

2Возрасни+1деца(2-11.99)

356

480

783

1095

1843

2Возрасни+2деца(0-1)

338

463

767

1078

1827

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

356

480

783

1095

1843

2Возрасни+2деца(2-11.99)

372

496

801

1112

1860

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE PROMO

1Возрасни

98

155

200

262

301

1Возрасни+1деца(0-1)

98

155

200

262

301

1Возрасни+1деца(2-11.99)

116

171

217

278

317

DOUBLE ROOM PROMO

2Возрасни

197

229

290

320

364

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE SEA VIEW

1Возрасни

119

190

263

345

401

1Возрасни+1деца(0-1)

119

190

263

345

401

1Возрасни+1деца(2-11.99)

136

207

280

361

419

BUNGALOW 2 BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

476

643

983

1421

1829

2Возрасни+1деца(0-1)

476

643

983

1421

1829

2Возрасни+1деца(2-11.99)

493

660

1000

1438

1845

2Возрасни+2деца(0-1)

476

643

983

1421

1829

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

493

660

1000

1438

1845

2Возрасни+2деца(2-11.99)

511

676

1018

1454

1863

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW

2Возрасни

301

390

573

702

909

2Возрасни+1деца(0-1)

301

390

573

702

909

2Возрасни+1деца(2-11.99)

317

408

590

718

926

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

238

275

372

413

476

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

296

368

496

573

688

3Возрасни

358

440

583

670

799

3Возрасни+1деца(0-1)

358

440

583

670

799

3Возрасни+1деца(2-11.99)

375

456

601

687

817

2Возрасни+1деца(0-1)

296

368

496

573

688

2Возрасни+1деца(2-11.99)

313

385

514

590

705

2Возрасни+2деца(0-1)

296

368

496

573

688

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

313

385

514

590

705

2Возрасни+2деца(2-11.99)

329

402

530

607

722

SUITE 2 BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

461

587

873

1033

1302

3Возрасни

544

685

1008

1188

1490

3Возрасни+1деца(0-1)

544

685

1008

1188

1490

3Возрасни+1деца(2-11.99)

560

702

1024

1204

1506

2Возрасни+1деца(0-1)

461

587

873

1033

1302

2Возрасни+1деца(2-11.99)

477

603

890

1050

1318

4Возрасни

627

783

1141

1341

1677

2Возрасни+2деца(0-1)

461

587

873

1033

1302

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

477

603

890

1050

1318

2Возрасни+2деца(2-11.99)

494

620

907

1066

1335

BUNGALOW 2 BEDROOS SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

505

665

1085

1574

2050

2Возрасни+1деца(0-1)

505

665

1085

1574

2050

2Возрасни+1деца(2-11.99)

523

683

1102

1591

2066

2Возрасни+2деца(0-1)

505

665

1085

1574

2050

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

523

683

1102

1591

2066

2Возрасни+2деца(2-11.99)

539

699

1118

1608

2083

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

346

483

780

999

1311

2Возрасни+1деца(0-1)

346

483

780

999

1311

2Возрасни+1деца(2-11.99)

362

499

798

1017

1327

Минимум престој

5

5

5

5

7

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: целосно климатизиран,бар,пиано бар,ресторан,таверна,пул бар,коктел бар,бутик,сеф,сауна,

гимнастика,тенис,базен,спортови на вода,анимација,фризер,екскурзии со луксузна јахта до Атос .

Соби: клима,телефон,телевизор, мини бар, балкон

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

EAGLES PALACE ***** OURANOUPOLIS www.eaglespalace.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

18.04-04.05

06.10-31.10

05.05-18.05

22.09-05.10

19.05-29.06

09.09-21.09

30.06-20.07

19.08-07.09

21.07-18.08

DOUBLE BUNGALOW FRONT SEA VIEW

2Возрасни

204

295

496

641

960

2Возрасни+1деца(0-1)

204

295

496

641

960

2Возрасни+1деца(2-11.99)

204

295

496

641

960

JUNIOR SUITE FRONT SEA VIEW

2Возрасни

199

259

402

482

650

3Возрасни

223

291

453

543

730

3Возрасни+1деца(0-1)

223

291

453

543

730

3Возрасни+1деца(2-11.99)

223

291

453

543

730

2Возрасни+1деца(0-1)

199

259

402

482

650

2Возрасни+1деца(2-11.99)

199

259

402

482

650

2Возрасни+2деца(0-1)

199

259

402

482

650

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

199

259

402

482

650

2Возрасни+2деца(2-11.99)

199

259

402

482

650

JUNIOR SUITE JACUZZI FRONT SEA VIEW

2Возрасни

217

285

475

573

761

SUITE GRAND FRONT SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

338

516

864

1620

3064

3Возрасни

338

516

864

1620

3064

3Возрасни+1деца(0-1)

338

516

864

1620

3064

3Возрасни+1деца(2-11.99)

338

516

864

1620

3064

2Возрасни+1деца(0-1)

338

516

864

1620

3064

2Возрасни+1деца(2-11.99)

338

516

864

1620

3064

4Возрасни

338

516

864

1620

3064

2Возрасни+2деца(0-1)

338

516

864

1620

3064

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

338

516

864

1620

3064

2Возрасни+2деца(2-11.99)

338

516

864

1620

3064

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

59

112

157

217

276

1Возрасни+1деца(0-1)

59

112

157

217

276

1Возрасни+1деца(2-11.99)

59

112

157

217

276

DOUBLE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

162

202

333

424

567

2Возрасни+1деца(0-1)

162

202

333

424

567

2Возрасни+1деца(2-11.99)

162

202

333

424

567

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

116

148

210

241

307

SUITE GARDEN VIEW

2Возрасни

222

318

491

592

869

3Возрасни

222

318

491

592

869

3Возрасни+1деца(0-1)

222

318

491

592

869

3Возрасни+1деца(2-11.99)

222

318

491

592

869

2Возрасни+1деца(0-1)

222

318

491

592

869

2Возрасни+1деца(2-11.99)

222

318

491

592

869

2Возрасни+2деца(0-1)

222

318

491

592

869

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

222

318

491

592

869

2Возрасни+2деца(2-11.99)

222

318

491

592

869

SUITE FAMILY GARDEN VIEW

2Возрасни

173

211

319

387

538

3Возрасни

196

238

359

434

606

3Возрасни+1деца(0-1)

196

238

359

434

606

3Возрасни+1деца(2-11.99)

196

238

359

434

606

2Возрасни+1деца(0-1)

173

211

319

387

538

2Возрасни+1деца(2-11.99)

173

211

319

387

538

2Возрасни+2деца(0-1)

173

211

319

387

538

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

173

211

319

387

538

2Возрасни+2деца(2-11.99)

173

211

319

387

538

SUITE GRAND GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

278

442

724

1398

2587

3Возрасни

278

442

724

1398

2587

3Возрасни+1деца(0-1)

278

442

724

1398

2587

3Возрасни+1деца(2-11.99)

278

442

724

1398

2587

2Возрасни+1деца(0-1)

278

442

724

1398

2587

2Возрасни+1деца(2-11.99)

278

442

724

1398

2587

4Возрасни

278

442

724

1398

2587

2Возрасни+2деца(0-1)

278

442

724

1398

2587

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

278

442

724

1398

2587

2Возрасни+2деца(2-11.99)

278

442

724

1398

2587

SUITE KYMA GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

241

350

623

898

1759

3Возрасни

241

350

623

898

1759

3Возрасни+1деца(0-1)

241

350

623

898

1759

3Возрасни+1деца(2-11.99)

241

350

623

898

1759

2Возрасни+1деца(0-1)

241

350

623

898

1759

2Возрасни+1деца(2-11.99)

241

350

623

898

1759

2Возрасни+2деца(0-1)

241

350

623

898

1759

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

241

350

623

898

1759

2Возрасни+2деца(2-11.99)

241

350

623

898

1759

PRESIDENTIAL BUNGALOW MARIA CALLAS FRONT SEA VIEW

2Возрасни

399

681

1328

2484

4719

3Возрасни

399

681

1328

2484

4719

3Возрасни+1деца(0-1)

399

681

1328

2484

4719

3Возрасни+1деца(2-11.99)

399

681

1328

2484

4719

2Возрасни+1деца(0-1)

399

681

1328

2484

4719

2Возрасни+1деца(2-11.99)

399

681

1328

2484

4719

2Возрасни+2деца(0-1)

399

681

1328

2484

4719

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

399

681

1328

2484

4719

2Возрасни+2деца(2-11.99)

399

681

1328

2484

4719

SUITE NERO PRIVATE POOL GARDEN VIEW

2Возрасни

217

316

559

809

1583

3Возрасни

217

316

559

809

1583

3Возрасни+1деца(0-1)

217

316

559

809

1583

23d+1деца(2-11.99)

217

316

559

809

1583

2Возрасни+1деца(0-1)

217

316

559

809

1583

2Возрасни+1деца(2-11.99)

217

316

559

809

1583

2Возрасни+2деца(0-1)

217

316

559

809

1583

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

217

316

559

809

1583

2Возрасни+2деца(2-11.99)

217

316

559

809

1583

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE PROM0

1Возрасни

52

96

133

182

240

1Возрасни+1деца(0-1)

52

96

133

182

240

1Возрасни+1деца(2-11.99)

52

96

133

182

240

DOUBLE ROOM PROMO

2Возрасни

104

128

177

202

266

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE SEA VIEW

1Возрасни

69

125

183

249

332

1Возрасни+1деца(0-1)

69

125

183

249

332

1Возрасни+1деца(2-11.99)

69

125

183

249

332

BUNGALOW 2 BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

327

461

733

1083

1585

2Возрасни+1деца(0-1)

327

461

733

1083

1585

2Возрасни+1деца(2-11.99)

327

461

733

1083

1585

2Возрасни+2деца(0-1)

327

461

733

1083

1585

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

327

461

733

1083

1585

2Возрасни+2деца(2-11.99)

327

461

733

1083

1585

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW

2Возрасни

187

259

404

507

757

2Возрасни+1деца(0-1)

187

259

404

507

757

2Возрасни+1деца(2-11.99)

187

259

404

507

757

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

136

167

244

276

368

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

182

241

344

404

558

3Возрасни

206

271

386

455

629

3Возрасни+1деца(0-1)

206

271

386

455

629

3Возрасни+1деца(2-11.99)

206

271

386

455

629

2Возрасни+1деца(0-1)

182

241

344

404

558

2Возрасни+1деца(2-11.99)

182

241

344

404

558

2Возрасни+2деца(0-1)

182

241

344

404

558

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

182

241

344

404

558

2Возрасни+2деца(2-11.99)

182

241

344

404

558

SUITE 2 BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

314

415

644

772

1111

3Возрасни

354

467

725

869

1249

3Возрасни+1деца(0-1)

354

467

725

869

1249

3Возрасни+1деца(2-11.99)

354

467

725

869

1249

2Возрасни+1деца(0-1)

314

415

644

772

1111

2Возрасни+1деца(2-11.99)

314

415

644

772

1111

4Возрасни

392

519

806

966

1388

2Возрасни+2деца(0-1)

314

415

644

772

1111

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

314

415

644

772

1111

2Возрасни+2деца(2-11.99)

314

415

644

772

1111

BUNGALOW 2 BEDROOMS SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

350

478

814

1206

1783

2Возрасни+1деца(0-1)

350

478

814

1206

1783

2Возрасни+1деца(2-11.99)

350

478

814

1206

1783

2Возрасни+2деца(0-1)

350

478

814

1206

1783

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

350

478

814

1206

1783

2Возрасни+2деца(2-11.99)

350

478

814

1206

1783

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

222

333

570

746

1118

2Возрасни+1деца(0-1)

222

333

570

746

1118

2Возрасни+1деца(2-11.99)

222

333

570

746

1118

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

DOUBLE BUNGALOW FRONT SEA VIEW

2Возрасни

272

362

564

708

1028

2Возрасни+1деца(0-1)

272

362

564

708

1028

2Возрасни+1деца(2-11.99)

288

379

581

725

1044

JUNIOR SUITE FRONT SEA VIEW

2Возрасни

266

326

471

549

717

3Возрасни

325

392

555

644

832

3Возрасни+1деца(0-1)

325

392

555

644

832

3Возрасни+1деца(2-11.99)

343

409

571

661

850

2Возрасни+1деца(0-1)

266

326

471

549

717

2Возрасни+1деца(2-11.99)

284

343

487

567

735

2Возрасни+2деца(0-1)

266

326

471

549

717

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

284

343

487

567

735

2Возрасни+2деца(2-11.99)

301

360

504

583

751

JUNIOR SUITE JACUZZI FRONT SEA VIEW

2Возрасни

285

354

543

642

829

SUITE GRAND FRONT SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

406

583

932

1687

3132

3Возрасни

439

618

966

1722

3166

3Возрасни+1деца(0-1)

439

618

966

1722

3166

3Возрасни+1деца(2-11.99)

456

634

982

1738

3182

2Возрасни+1деца(0-1)

406

583

932

1687

3132

2Возрасни+1деца(2-11.99)

422

601

949

1705

3148

4Возрасни

473

652

1000

1755

3199

2Возрасни+2деца(0-1)

406

583

932

1687

3132

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

422

601

949

1705

3148

2Возрасни+2деца(2-11.99)

439

618

966

1722

3166

DOUBLE SUIERIOR FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

92

145

191

250

311

1Возрасни+1деца(0-1)

92

145

191

250

311

1Возрасни+1деца(2-11.99)

109

162

208

267

327

DOUBLE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

231

270

400

492

634

2Возрасни+1деца(0-1)

231

270

400

492

634

2Возрасни+1деца(2-11.99)

248

287

417

509

651

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

183

217

277

308

375

SUITE GARDEN VIEW

2Возрасни

290

386

559

660

937

3Возрасни

324

420

592

694

970

3Возрасни+1деца(0-1)

324

420

592

694

970

3Возрасни+1деца(2-11.99)

340

436

610

711

987

2Возрасни+1деца(0-1)

290

386

559

660

937

2Возрасни+1деца(2-11.99)

307

402

576

676

954

2Возрасни+2деца(0-1)

290

386

559

660

937

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

307

402

576

676

954

2Возрасни+2деца(2-11.99)

324

420

592

694

970

SUITE FAMILY GARDEN VIEW

2Возрасни

241

280

388

454

606

3Возрасни

297

339

461

536

707

3Возрасни+1деца(0-1)

297

339

461

536

707

3Возрасни+1деца(2-11.99)

314

356

478

554

724

2Возрасни+1деца(0-1)

241

280

388

454

606

2Возрасни+1деца(2-11.99)

259

296

404

471

623

2Возрасни+2деца(0-1)

241

280

388

454

606

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

259

296

404

471

623

2Возрасни+2деца(2-11.99)

275

313

421

488

640

SUITE GRAND GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

346

511

791

1465

2655

3Возрасни

380

544

825

1499

2688

3Возрасни+1деца(0-1)

380

544

825

1499

2688

3Возрасни+1деца(2-11.99)

397

560

842

1516

2705

2Возрасни+1деца(0-1)

346

511

791

1465

2655

2Возрасни+1деца(2-11.99)

362

527

808

1483

2672

4Возрасни

413

578

859

1534

2723

2Возрасни+2деца(0-1)

346

511

791

1465

2655

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

362

527

808

1483

2672

2Возрасни+2деца(2-11.99)

380

544

825

1499

2688

SUITE KYMA GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

308

418

691

966

1828

3Возрасни

341

452

724

1000

1861

3Возрасни+1деца(0-1)

341

452

724

1000

1861

3Возрасни+1деца(2-11.99)

359

469

741

1017

1877

2Возрасни+1деца(0-1)

308

418

691

966

1828

2Возрасни+1деца(2-11.99)

325

435

707

983

1844

2Возрасни+2деца(0-1)

308

418

691

966

1828

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

325

435

707

983

1844

2Возрасни+2деца(2-11.99)

341

452

724

1000

1861

PRESIDENTIAL BUNGALOW MARIA CALLAS FRONT SEA VIEW

2Возрасни

466

748

1396

2551

4787

3Возрасни

501

782

1429

2586

4821

3Возрасни+1деца(0-1)

501

782

1429

2586

4821

3Возрасни+1деца(2-11.99)

517

799

1446

2602

4838

2Возрасни+1деца(0-1)

466

748

1396

2551

4787

2Возрасни+1деца(2-11.99)

484

765

1412

2568

4805

2Возрасни+2деца(0-1)

466

748

1396

2551

4787

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

484

765

1412

2568

4805

2Возрасни+2деца(2-11.99)

501

782

1429

2586

4821

SUITE NERO PRIVATE POOL GARDEN VIEW

2Возрасни

285

383

628

876

1651

3Возрасни

318

418

661

909

1684

3Возрасни+1деца(0-1)

318

418

661

909

1684

3Возрасни+1деца(2-11.99)

335

434

678

927

1702

2Возрасни+1деца(0-1)

285

383

628

876

1651

2Возрасни+1деца(2-11.99)

302

401

644

893

1667

2Возрасни+2деца(0-1)

285

383

628

876

1651

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

302

401

644

893

1667

2Возрасни+2деца(2-11.99)

318

418

661

909

1684

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE PROMO

1Возрасни

86

130

167

217

274

1Возрасни+1деца(0-1)

86

130

167

217

274

1Возрасни+1деца(2-11.99)

103

147

183

233

291

DOUBLE ROOM PROMO

2Возрасни

171

197

245

270

334

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE SEA VIEW

1Возрасни

102

159

217

283

365

1Возрасни+1деца(0-1)

102

159

217

283

365

1Возрасни+1деца(2-11.99)

119

176

234

299

381

BUNGALOW 2 BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

394

528

800

1150

1653

2Возрасни+1деца(0-1)

394

528

800

1150

1653

2Возрасни+1деца(2-11.99)

411

545

818

1167

1670

2Возрасни+2деца(0-1)

394

528

800

1150

1653

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

411

545

818

1167

1670

2Возрасни+2деца(2-11.99)

429

561

834

1183

1686

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW

2Возрасни

254

326

472

575

825

2Возрасни+1деца(0-1)

254

326

472

575

825

2Возрасни+1деца(2-11.99)

271

343

490

592

842

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

203

234

312

344

435

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

251

308

411

472

627

3Возрасни

307

371

487

557

729

3Возрасни+1деца(0-1)

307

371

487

557

729

3Возрасни+1деца(2-11.99)

324

389

504

573

747

2Возрасни+1деца(0-1)

251

308

411

472

627

2Возрасни+1деца(2-11.99)

267

325

428

490

643

2Возрасни+2деца(0-1)

251

308

411

472

627

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

267

325

428

490

643

2Возрасни+2деца(2-11.99)

284

341

444

506

660

SUITE 2 BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

382

483

712

840

1178

3Возрасни

455

569

827

970

1350

3Возрасни+1деца(0-1)

455

569

827

970

1350

3Возрасни+1деца(2-11.99)

472

586

843

987

1367

2Возрасни+1деца(0-1)

382

483

712

840

1178

2Возрасни+1деца(2-11.99)

399

499

729

856

1195

4Возрасни

528

654

940

1101

1523

2Возрасни+2деца(0-1)

382

483

712

840

1178

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

399

499

729

856

1195

2Возрасни+2деца(2-11.99)

415

517

746

874

1212

BUNGALOW 2 BEDROOS SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

418

546

882

1273

1852

2Возрасни+1деца(0-1)

418

546

882

1273

1852

2Возрасни+1деца(2-11.99)

435

562

898

1290

1869

2Возрасни+2деца(0-1)

418

546

882

1273

1852

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

435

562

898

1290

1869

2Возрасни+2деца(2-11.99)

452

580

915

1306

1885

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

290

400

638

813

1186

2Возрасни+1деца(0-1)

290

400

638

813

1186

2Возрасни+1деца(2-11.99)

307

417

655

830

1203

Минимум престој

5

5

5

5

7

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: целосно климатизиран,бар,пиано бар,ресторан,таверна,пул бар,коктел бар,бутик,сеф,сауна,

гимнастика,тенис,базен,спортови на вода,анимација,фризер,екскурзии со луксузна јахта до Атос .

Соби: клима,телефон,телевизор, мини бар, балкон

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе