Следете нé или притиснете Escape

Ammon Zeus 4* - Kalithea

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Ammon Zeus е хотел со 4 ѕвезди ситуиран на периферијата на Калитеа, во рамките на Халкидики.

Се наоѓа непосредно до кристалното сино море.

Хотелот е опкружен со зелена природа, убава вода и многу живописно место. Се наоѓа на самата плажа во Катидеа.

Располага со: фрижидер/минибар, телефон, сала, лифт, базен, сателитска ТВ, фен, сеф, паркинг, бар и клима уред и греење.

Geolocation

 

AMMON ZEUS 4* KALITHEA 126 СОБИ www.ammon-zeus.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

27.04-23.05

21.09-14.10

24.05-17.06

18.06-09.07

10.07-24.07

16.08-29.08

25.07-15.08

30.08-20.09

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

94

123

169

240

264

179

DOUBLE DELUXE GARDEN VIEW

2Возрасни

105

137

188

246

270

185

3Возрасни

131

171

235

307

337

231

2Возрасни+1деца(0-1)

105

137

188

246

270

185

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

105

137

188

246

270

185

PREMIUM DELUXE ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

122

160

220

286

315

215

3Возрасни

152

200

275

358

393

270

2Возрасни+1деца(0-1)

122

160

220

286

315

215

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

122

160

220

286

315

215

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS PREMIUM SEA VIEW

2Возрасни

230

302

414

543

593

407

3Возрасни

230

302

414

543

593

407

3Возрасни+1деца(0-1)

230

302

414

543

593

407

3Возрасни+1деца

(2-11.99)

230

302

414

543

593

407

2Возрасни+1деца(0-1)

230

302

414

543

593

407

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

230

302

414

543

593

407

4Возрасни

230

302

414

543

593

407

2Возрасни+2деца(0-1)

230

302

414

543

593

407

2Возрасни+2деца

(0-1)(2-11.99)

230

302

414

543

593

407

2Возрасни+2деца

(2-11.99)

230

302

414

543

593

407

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

105

137

188

269

294

200

DOUBLE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

116

151

208

274

301

206

3Возрасни

145

189

260

343

375

257

2Возрасни+1деца(0-1)

116

151

208

274

301

206

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

116

151

208

274

301

206

PREMIUM DELUXE ROOM SEA VIEW

2Возрасни

133

175

240

315

345

236

3Возрасни

166

219

299

393

430

295

2Возрасни+1деца(0-1)

133

175

240

315

345

236

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

133

175

240

315

345

236

Мин. престој

5

5

7

7

7

5

Туристичка такса 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

 

 

AMMON ZEUS **** KALITHEA 126 СОБИ www.ammon-zeus.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

27.04-23.05

21.09-14.10

24.05-17.06

18.06-09.07

10.07-24.07

16.08-29.08

25.07-15.08

30.08-20.09

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

75

98

136

192

212

143

DOUBLE DELUXE GARDEN VIEW

2Возрасни

84

109

150

197

215

148

3Возрасни

105

137

188

246

270

185

2Возрасни+1деца(0-1)

84

109

150

197

215

148

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

84

109

150

197

215

148

PREMIUM DELUXE ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

97

128

177

230

252

172

3Возрасни

122

160

220

286

315

215

2Возрасни+1деца(0-1)

97

128

177

230

252

172

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

97

128

177

230

252

172

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS PREMIUM SEA VIEW

2Возрасни

183

241

332

434

475

325

3Возрасни

183

241

332

434

475

325

3Возрасни+1деца(0-1)

183

241

332

434

475

325

3Возрасни+1деца

(2-11.99)

183

241

332

434

475

325

2Возрасни+1деца(0-1)

183

241

332

434

475

325

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

183

241

332

434

475

325

4Возрасни

183

241

332

434

475

325

2Возрасни+2деца(0-1)

183

241

332

434

475

325

2Возрасни+2деца

(0-1)(2-11.99)

183

241

332

434

475

325

2Возрасни+2деца

(2-11.99)

183

241

332

434

475

325

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

84

109

150

214

235

160

DOUBLE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

93

122

167

220

240

165

3Возрасни

116

151

208

274

301

206

2Возрасни+1деца(0-1)

93

122

167

220

240

165

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

93

122

167

220

240

165

PREMIUM DELUXE ROOM SEA VIEW

2Возрасни

106

140

192

252

275

189

3Возрасни

133

175

240

315

345

236

2Возрасни+1деца(0-1)

106

140

192

252

275

189

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

106

140

192

252

275

189

Мин. престој

5

5

7

7

7

5

Туристичка такса 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,кафетериа,снек бар,базен,пул бар, паркинг

Соби: клима , телевизор,фен,фрижидер,балкон,телефон,радио

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

AMMON ZEUS **** KALITHEA 126 СОБИ www.ammon-zeus.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

27.04-23.05

24.05-02.06

03.06-17.06

18.06-09.07

30.08-20.09

21.09-14.09

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

75

98

98

136

143

75

DOUBLE DELUXE GARDEN VIEW

2Возрасни

84

109

109

150

148

84

3Возрасни

105

137

137

188

185

105

2Возрасни+1деца(0-1)

84

109

109

150

148

84

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

84

109

109

150

148

84

PREMIUM DELUXE ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

97

128

128

177

172

97

3Возрасни

122

160

160

220

215

122

2Возрасни+1деца(0-1)

97

128

128

177

172

97

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

97

128

128

177

172

97

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS PREMIUM SEA VIEW

2Возрасни

183

241

241

332

325

183

3Возрасни

183

241

241

332

325

183

3Возрасни+1деца(0-1)

183

241

241

332

325

183

3Возрасни+1деца

(2-11.99)

183

241

241

332

325

183

2Возрасни+1деца(0-1)

183

241

241

332

325

183

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

183

241

241

332

325

183

4Возрасни

183

241

241

332

325

183

2Возрасни+2деца(0-1)

183

241

241

332

325

183

2Возрасни+2деца

(0-1)(2-11.99)

183

241

241

332

325

183

2Возрасни+2деца

(2-11.99)

183

241

241

332

325

183

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

84

109

109

150

160

84

DOUBLE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

93

122

122

167

165

93

3Возрасни

116

151

151

208

206

116

2Возрасни+1деца(0-1)

93

122

122

167

165

93

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

93

122

122

167

165

93

PREMIUM DELUXE ROOM SEA VIEW

2Возрасни

106

140

140

192

189

106

3Возрасни

133

175

175

240

236

133

2Возрасни+1деца(0-1)

106

140

140

192

189

106

2Возрасни+1деца

(2-11.99)

106

140

140

192

189

106

Мин. престој

3

3

5

5

5

5

Туристичка такса 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,кафетериа,снек бар,базен,пул бар, паркинг

Соби: клима , телевизор,фен,фрижидер,балкон,телефон,радио

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 SPO 680

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Ammon Zeus Hotel 4* - Kalithea, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

27/04-14/05

 

01/10-14/10

15/05-13/06

 

16/09-30/09

14/06-05/07

25/08-15/09

06/07-24/08

30% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Garden View

1 Adult

81

110

148

157

196

Double Garden View

2 Adults

89

122

165

175

219

Double Garden View

3 Adults

111

153

206

219

274

Double Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

89

122

165

175

219

Double Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

89

122

165

175

219

Double Deluxe Garden View

2 Adults

95

129

174

185

230

Double Deluxe Garden View

3 Adults

118

161

217

231

287

Double Deluxe Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

95

129

174

185

230

Double Deluxe Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

95

129

174

185

230

Double Deluxe Sea View

2 Adults

105

143

193

205

255

Double Deluxe Sea View

3 Adults

131

179

241

256

319

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

105

143

193

205

255

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

105

143

193

205

255

Premium Deluxe Sea View

2 Adults

120

164

221

234

294

Premium Deluxe Sea View

3 Adults

150

205

276

293

367

Premium Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

120

164

221

234

294

Premium Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

120

164

221

234

294

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2 Adults

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3 Adults

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4 Adults

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

204

267

347

365

447

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

223

302

402

424

527

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

254

348

469

495

619

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4Ad+1Ch (2-11.99)

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4Ad+1Ch (0-1.99)

223

302

402

424

527

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2 Adults

240

328

442

469

587

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3 Adults

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4 Adults

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

5 Adults

420

574

774

820

1028

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

251

339

454

480

599

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

240

328

442

469

587

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

251

339

454

480

599

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

263

351

465

492

611

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

274

362

477

503

622

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

263

351

465

492

611

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

323

433

576

609

757

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4Ad+1Ch (2-11.99)

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4Ad+1Ch (0-1.99)

371

503

675

714

893

Минимум престој

 

5

5

7

7

7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе