Следете нé или притиснете Escape

DIONYSOS INN 3* HANIOTI

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Хотелот е лоциран на едвај 120м од плажата, и на само 150м од центарот на Ханиоти.

 

DIONYSOS INN 3* HANIOTI              www.hotel-dionysos.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ

Број на лица

03.05-31.05

01.10-15.10

01.06-20.06

11.09-30.09

21.06-11.07

29.08-10.09

12.07-28.08

STUDIO DELUXE

2Возрасни

66

81

92

106

3Возрасни

90

109

125

144

3Возрасни+1деца(0-5.99)

90

109

125

144

3Возрасни+1деца(6-11.99)

98

119

136

157

2Возрасни+1деца(0-5.99)

66

81

92

106

2Возрасни+1деца(6-11.99)

75

92

104

119

4Возрасни

106

129

147

170

2Возрасни+2деца(0-5.99)

75

92

104

119

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

75

92

104

119

2Возрасни+2деца(6-11.99)

83

102

115

133

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Возрасни

31

39

46

56

DOUBLE ROOM

2Возрасни

43

55

66

80

3Возрасни

74

94

113

136

2Возрасни+1деца(0-5.99)

43

55

66

80

2Возрасни+1деца(6-11.99)

43

55

66

80

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

66

80

91

104

3Возрасни

90

108

123

140

2Возрасни+1деца(0-5)

66

80

91

104

2Возрасни+1деца(6-11.99)

66

80

91

104

STUDIO DELUXE

2Возрасни

84

98

109

124

3Возрасни

116

136

151

170

3Возрасни+1деца(0-5.99)

116

136

151

170

3Возрасни+1деца(6-11.99)

134

155

171

192

2Возрасни+1деца(0-5.99)

84

98

109

124

2Возрасни+1деца(6-11.99)

102

118

130

146

4Возрасни

141

165

182

206

2Возрасни+2деца(0-5.99)

93

109

122

137

2Возрасни+2деца(0-5)

(6-11.99)

102

118

130

146

2Возрасни+2деца(6-11.99)

118

137

150

168

Минимум престој

1

1

5

5

Туристичка такса 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

DIONYSOS INN 3* HANIOTI              www.hotel-dionysos.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ

Број на лица

03.05-31.05

01.10-15.10

01.06-20.06

11.09-30.09

21.06-11.07

29.08-10.09

12.07-28.08

STUDIO DELUXE

2Возрасни

60

73

83

96

3Возрасни

81

98

112

129

3Возрасни+1деца(0-5.99)

81

98

112

129

3Возрасни+1деца(6-11.99)

88

107

123

141

2Возрасни+1деца(0-5.99)

60

73

83

96

2Возрасни+1деца(6-11.99)

67

82

94

108

4Возрасни

96

117

133

154

2Возрасни+2деца(0-5.99)

67

82

94

108

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

67

82

94

108

2Возрасни+2деца(6-11.99)

75

92

104

119

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Возрасни

28

35

42

51

DOUBLE ROOM

2Возрасни

40

50

60

72

3Возрасни

66

85

102

123

2Возрасни+1деца(0-5.99)

40

50

60

72

2Возрасни+1деца(6-11.99)

40

50

60

72

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

60

72

82

94

3Возрасни

81

97

111

127

2Возрасни+1деца(0-5)

60

72

82

94

2Возрасни+1деца(6-11.99)

60

72

82

94

STUDIO DELUXE

2Возрасни

76

90

99

112

3Возрасни

105

123

136

154

3Возрасни+1деца(0-5.99)

105

123

136

154

3Возрасни+1деца(6-11.99)

120

139

154

173

2Возрасни+1деца(0-5.99)

76

90

99

112

2Возрасни+1деца(6-11.99)

92

106

117

131

4Возрасни

128

148

165

186

2Возрасни+2деца(0-5.99)

84

98

109

124

2Возрасни+2деца(0-5)

(6-11.99)

92

106

117

131

2Возрасни+2деца(6-11.99)

107

123

136

151

Минимум престој

1

1

5

5

Туристичка такса 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: 150 метри од плажа, детско игралиште,пулбар,сала за појадок,детски базен

Соби: САТ ТВ,фрижидер,клима,телефон,во студијата и кујна

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе