Следете нé или притиснете Escape

Elinotel Apolamare 4+* - Chanioti, Kassandra

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Новиот Elinotel Apolamare, сместен во Ханиоти, Халкидики е отворен од 2009год. Сместен е во Торонејскиот залив. Барокниот стил и пријатниот дизајн се едни од уникатните карактеристики на местото.

Хотелот располага со 87 пространи соби кои се опремени да ви понудат максимален комфорт. Хотелот се наоѓа на самата плажа во Ханиоти, на 80km од Солун.

Располага со сопствен базен, сателитска Тв, безжичен интернет, сервис во соба, паркинг, перална, менувачница, бар и клима уред.

 

 

 

ELINOTEL APOLAMARE ***** HANIOTI www.apolamare-hotel.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

 

25.04-23.05

24.05-17.06

18.06-09.07

10.07-24.07

25.07-15.08

16.08-29.08

30.08-20.09

21.09-14.10

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ADL

229

285

400

609

667

609

394

204

1 ADL

229

285

400

609

667

609

394

204

3 ADL

275

342

480

731

800

731

473

245

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ADL + 3 CHD (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

275

342

480

731

800

731

473

245

3 ADL + 2 CHD (2-13.99)

275

342

480

731

800

731

473

245

4 ADL

321

399

560

853

933

853

551

286

4 ADL + 1 CHD (2-13.99)

321

399

560

853

933

853

551

286

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ADL

188

226

314

476

520

476

308

169

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

157

188

262

396

434

396

257

141

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

157

188

262

396

434

396

257

141

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

173

207

288

436

477

436

282

155

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

188

226

314

476

520

476

308

169

4 ADL

220

263

366

555

607

555

359

197

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ADL

207

245

338

505

552

505

330

188

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

172

204

281

421

460

421

275

157

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

172

204

281

421

460

421

275

157

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

189

225

309

463

506

463

303

172

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

207

245

338

505

552

505

330

188

4 ADL

241

286

394

590

643

590

385

219

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ADL

220

261

342

505

553

505

359

196

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

183

218

285

421

461

421

299

163

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

183

218

285

421

461

421

299

163

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

201

240

314

463

507

463

329

179

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

220

261

342

505

553

505

359

196

4 ADL

256

305

400

590

645

590

419

228

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

123

143

206

293

320

293

199

110

1 ADL

123

143

206

293

320

293

199

110

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

123

143

206

293

320

293

199

110

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ADL

134

163

225

319

349

319

225

122

1 ADL

134

163

225

319

349

319

225

122

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

134

163

225

319

349

319

225

122

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ADL

111

129

185

263

288

263

179

99

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ADL

121

147

203

287

314

287

203

110

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

126

153

229

323

353

323

211

110

1 ADL

126

153

229

323

353

323

211

110

3 ADL

151

184

275

388

423

388

253

132

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

138

168

252

355

388

355

232

121

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

151

184

275

388

423

388

253

132

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ADL

139

173

245

354

386

354

239

123

1 ADL

139

173

245

354

386

354

239

123

3 ADL

167

208

294

424

463

424

287

148

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- КОМПЛЕТ ПАНСИОН

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ADL

259

315

430

639

696

639

423

234

1 ADL

244

300

415

624

681

624

409

219

3 ADL

320

387

524

776

844

776

517

290

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

252

308

423

632

689

632

417

227

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

260

316

431

640

697

640

425

235

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

267

323

438

647

704

647

431

242

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

275

331

446

655

712

655

439

250

2 ADL + 3 CHD (2-13.99)

283

339

454

663

720

663

447

258

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

328

395

533

784

852

784

525

298

3 ADL + 2 CHD (2-13.99)

336

403

541

792

860

792

533

306

4 ADL

380

459

619

913

993

913

611

345

4 ADL + 1 CHD (2-13.99)

388

467

627

921

1001

921

619

353

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ADL

233

270

358

520

565

520

352

213

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

188

219

292

427

464

427

287

171

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

195

226

299

434

471

434

294

178

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

218

252

333

482

523

482

328

200

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

241

278

366

528

573

528

360

221

4 ADL

279

323

426

614

666

614

419

256

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ADL

251

290

382

550

596

550

375

233

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

203

235

312

452

490

452

306

188

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

210

242

319

459

497

459

313

194

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

235

270

355

509

551

509

348

218

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

259

298

390

558

604

558

383

241

4 ADL

301

345

453

649

703

649

445

279

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ADL

264

306

387

550

598

550

403

240

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

214

249

316

452

492

452

330

194

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

221

256

323

459

499

459

337

201

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

247

285

360

509

553

509

375

225

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

272

314

395

558

606

558

411

248

4 ADL

316

365

459

649

705

649

478

288

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

153

173

235

322

350

322

229

139

1 ADL

138

158

220

308

335

308

214

124

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

146

166

228

316

343

316

222

132

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ADL

164

193

255

349

379

349

255

152

1 ADL

149

178

240

334

364

334

240

137

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

157

186

248

342

372

342

248

145

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ADL

126

144

200

278

303

278

194

113

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ADL

136

162

218

302

329

302

218

125

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

155

183

259

353

383

353

241

139

1 ADL

141

168

244

338

368

338

226

125

3 ADL

196

228

320

432

468

432

298

176

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

149

176

252

346

376

346

234

133

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

157

184

260

354

384

354

242

141

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

163

191

267

361

391

361

249

147

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

184

214

298

401

434

401

278

166

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

204

236

328

440

476

440

306

184

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ADL

169

203

275

383

416

383

269

153

1 ADL

154

188

260

369

401

369

254

138

3 ADL

212

252

339

469

508

469

332

192

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

162

196

268

377

409

377

262

146

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

170

204

276

385

417

385

270

154

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

177

211

283

391

424

391

277

161

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ADL

275

331

446

655

712

655

439

250

1 ADL

252

308

423

632

689

632

417

227

3 ADL

344

411

549

800

868

800

541

314

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

266

322

437

646

703

646

430

241

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

279

335

450

660

717

660

444

255

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

289

345

459

669

726

669

453

264

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

302

358

473

683

740

683

467

277

2 ADL + 3 CHD (2-13.99)

316

372

487

696

753

696

481

291

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

357

424

562

814

882

814

555

327

3 ADL + 2 CHD (2-13.99)

371

438

576

827

896

827

569

341

4 ADL

412

491

651

945

1025

945

643

377

4 ADL + 1 CHD (2-13.99)

426

504

665

958

1038

958

656

391

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ADL

257

294

383

544

589

544

376

237

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

207

238

312

447

484

447

307

191

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

216

247

321

456

493

456

316

200

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

246

280

361

509

550

509

355

228

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

271

308

396

558

603

558

390

251

4 ADL

311

355

458

646

698

646

451

288

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ADL

275

314

406

574

620

574

399

257

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

222

255

332

471

510

471

325

207

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

232

264

341

481

519

481

335

216

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

263

298

383

536

579

536

376

245

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

289

327

420

588

634

588

412

270

4 ADL

333

377

485

681

735

681

477

311

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ADL

288

330

411

574

622

574

428

264

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

233

268

336

471

511

471

349

213

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

243

277

345

481

520

481

359

222

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

275

313

387

536

580

536

402

253

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

302

344

425

588

635

588

441

278

4 ADL

348

397

491

681

737

681

510

320

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

169

189

251

338

366

338

245

155

1 ADL

146

166

228

316

343

316

222

132

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

160

180

242

329

357

329

236

146

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ADL

180

209

271

365

395

365

271

168

1 ADL

157

186

248

342

372

342

248

145

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

171

200

262

356

386

356

262

159

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ADL

134

152

208

286

311

286

202

121

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ADL

144

170

226

310

337

310

226

133

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

171

199

275

369

399

369

257

155

1 ADL

149

176

252

346

376

346

234

133

3 ADL

220

252

344

456

492

456

322

200

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

162

190

266

360

389

360

247

146

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

176

203

280

373

403

373

261

160

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

185

212

289

383

412

383

270

169

2 ADL + 2 CHD (2-13.99)

212

241

325

429

461

429

305

194

3 ADL + 1 CHD (2-13.99)

233

266

358

470

506

470

335

214

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ADL

185

219

291

399

432

399

285

169

1 ADL

162

196

268

377

409

377

262

146

3 ADL

236

276

363

493

532

493

356

216

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

176

210

282

390

423

390

276

160

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

190

223

296

404

437

404

289

174

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

199

233

305

413

446

413

299

183

Минимум престој

5

5

5

7

7

7

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

ELINOTEL APOLAMARE ***** HANIOTI www.apolamare-hotel.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

 

25.04-23.05

24.05-17.06

18.06-09.07

10.07-24.07

25.07-15.08

16.08-29.08

30.08-20.09

21.09-14.10

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

229

285

400

609

667

609

394

204

1 ВОЗРАСНИ

229

285

400

609

667

609

394

204

3 ВОЗРАСНИ

275

342

480

731

800

731

473

245

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ВОЗРАСНИ + 3 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

275

342

480

731

800

731

473

245

3 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

275

342

480

731

800

731

473

245

4 ВОЗРАСНИ

321

399

560

853

933

853

551

286

4 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

321

399

560

853

933

853

551

286

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

188

226

314

476

520

476

308

169

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

157

188

262

396

434

396

257

141

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

157

188

262

396

434

396

257

141

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

173

207

288

436

477

436

282

155

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

188

226

314

476

520

476

308

169

4 ВОЗРАСНИ

220

263

366

555

607

555

359

197

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ВОЗРАСНИ

207

245

338

505

552

505

330

188

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

172

204

281

421

460

421

275

157

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

172

204

281

421

460

421

275

157

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

189

225

309

463

506

463

303

172

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

207

245

338

505

552

505

330

188

4 ВОЗРАСНИ

241

286

394

590

643

590

385

219

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

220

261

342

505

553

505

359

196

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

183

218

285

421

461

421

299

163

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

183

218

285

421

461

421

299

163

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

201

240

314

463

507

463

329

179

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

220

261

342

505

553

505

359

196

4 ВОЗРАСНИ

256

305

400

590

645

590

419

228

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

123

143

206

293

320

293

199

110

1 ВОЗРАСНИ

123

143

206

293

320

293

199

110

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

123

143

206

293

320

293

199

110

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

134

163

225

319

349

319

225

122

1 ВОЗРАСНИ

134

163

225

319

349

319

225

122

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

134

163

225

319

349

319

225

122

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ВОЗРАСНИ

111

129

185

263

288

263

179

99

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ВОЗРАСНИ

121

147

203

287

314

287

203

110

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

126

153

229

323

353

323

211

110

1 ВОЗРАСНИ

126

153

229

323

353

323

211

110

3 ВОЗРАСНИ

151

184

275

388

423

388

253

132

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

138

168

252

355

388

355

232

121

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

151

184

275

388

423

388

253

132

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

139

173

245

354

386

354

239

123

1 ВОЗРАСНИ

139

173

245

354

386

354

239

123

3 ВОЗРАСНИ

167

208

294

424

463

424

287

148

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- КОМПЛЕТ ПАНСИОН

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

259

315

430

639

696

639

423

234

1 ВОЗРАСНИ

244

300

415

624

681

624

409

219

3 ВОЗРАСНИ

320

387

524

776

844

776

517

290

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

252

308

423

632

689

632

417

227

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

260

316

431

640

697

640

425

235

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

267

323

438

647

704

647

431

242

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

275

331

446

655

712

655

439

250

2 ВОЗРАСНИ + 3 ДЕЦА (2-13.99)

283

339

454

663

720

663

447

258

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

328

395

533

784

852

784

525

298

3 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

336

403

541

792

860

792

533

306

4 ВОЗРАСНИ

380

459

619

913

993

913

611

345

4 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

388

467

627

921

1001

921

619

353

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

233

270

358

520

565

520

352

213

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

188

219

292

427

464

427

287

171

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

195

226

299

434

471

434

294

178

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

218

252

333

482

523

482

328

200

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

241

278

366

528

573

528

360

221

4 ВОЗРАСНИ

279

323

426

614

666

614

419

256

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ВОЗРАСНИ

251

290

382

550

596

550

375

233

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

203

235

312

452

490

452

306

188

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

210

242

319

459

497

459

313

194

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

235

270

355

509

551

509

348

218

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

259

298

390

558

604

558

383

241

4 ВОЗРАСНИ

301

345

453

649

703

649

445

279

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

264

306

387

550

598

550

403

240

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

214

249

316

452

492

452

330

194

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

221

256

323

459

499

459

337

201

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

247

285

360

509

553

509

375

225

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

272

314

395

558

606

558

411

248

4 ВОЗРАСНИ

316

365

459

649

705

649

478

288

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

153

173

235

322

350

322

229

139

1 ВОЗРАСНИ

138

158

220

308

335

308

214

124

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

146

166

228

316

343

316

222

132

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

164

193

255

349

379

349

255

152

1 ВОЗРАСНИ

149

178

240

334

364

334

240

137

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

157

186

248

342

372

342

248

145

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ВОЗРАСНИ

126

144

200

278

303

278

194

113

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ВОЗРАСНИ

136

162

218

302

329

302

218

125

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

155

183

259

353

383

353

241

139

1 ВОЗРАСНИ

141

168

244

338

368

338

226

125

3 ВОЗРАСНИ

196

228

320

432

468

432

298

176

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

149

176

252

346

376

346

234

133

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

157

184

260

354

384

354

242

141

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

163

191

267

361

391

361

249

147

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

184

214

298

401

434

401

278

166

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

204

236

328

440

476

440

306

184

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

169

203

275

383

416

383

269

153

1 ВОЗРАСНИ

154

188

260

369

401

369

254

138

3 ВОЗРАСНИ

212

252

339

469

508

469

332

192

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

162

196

268

377

409

377

262

146

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

170

204

276

385

417

385

270

154

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

177

211

283

391

424

391

277

161

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

275

331

446

655

712

655

439

250

1 ВОЗРАСНИ

252

308

423

632

689

632

417

227

3 ВОЗРАСНИ

344

411

549

800

868

800

541

314

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

266

322

437

646

703

646

430

241

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

279

335

450

660

717

660

444

255

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

289

345

459

669

726

669

453

264

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

302

358

473

683

740

683

467

277

2 ВОЗРАСНИ + 3 ДЕЦА (2-13.99)

316

372

487

696

753

696

481

291

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

357

424

562

814

882

814

555

327

3 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

371

438

576

827

896

827

569

341

4 ВОЗРАСНИ

412

491

651

945

1025

945

643

377

4 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

426

504

665

958

1038

958

656

391

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

257

294

383

544

589

544

376

237

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

207

238

312

447

484

447

307

191

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

216

247

321

456

493

456

316

200

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

246

280

361

509

550

509

355

228

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

271

308

396

558

603

558

390

251

4 ВОЗРАСНИ

311

355

458

646

698

646

451

288

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ВОЗРАСНИ

275

314

406

574

620

574

399

257

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

222

255

332

471

510

471

325

207

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

232

264

341

481

519

481

335

216

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

263

298

383

536

579

536

376

245

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

289

327

420

588

634

588

412

270

4 ВОЗРАСНИ

333

377

485

681

735

681

477

311

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

288

330

411

574

622

574

428

264

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

233

268

336

471

511

471

349

213

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

243

277

345

481

520

481

359

222

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

275

313

387

536

580

536

402

253

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

302

344

425

588

635

588

441

278

4 ВОЗРАСНИ

348

397

491

681

737

681

510

320

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

169

189

251

338

366

338

245

155

1 ВОЗРАСНИ

146

166

228

316

343

316

222

132

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

160

180

242

329

357

329

236

146

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

180

209

271

365

395

365

271

168

1 ВОЗРАСНИ

157

186

248

342

372

342

248

145

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

171

200

262

356

386

356

262

159

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ВОЗРАСНИ

134

152

208

286

311

286

202

121

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ВОЗРАСНИ

144

170

226

310

337

310

226

133

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

171

199

275

369

399

369

257

155

1 ВОЗРАСНИ

149

176

252

346

376

346

234

133

3 ВОЗРАСНИ

220

252

344

456

492

456

322

200

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

162

190

266

360

389

360

247

146

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

176

203

280

373

403

373

261

160

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

185

212

289

383

412

383

270

169

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

212

241

325

429

461

429

305

194

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

233

266

358

470

506

470

335

214

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

185

219

291

399

432

399

285

169

1 ВОЗРАСНИ

162

196

268

377

409

377

262

146

3 ВОЗРАСНИ

236

276

363

493

532

493

356

216

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

176

210

282

390

423

390

276

160

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

190

223

296

404

437

404

289

174

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

199

233

305

413

446

413

299

183

Минимум престој

5

5

5

7

7

7

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 07.06.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

ELINOTEL APOLAMARE ***** HANIOTI www.apolamare-hotel.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

 

25.04-23.05

24.05-17.06

18.06-09.07

10.07-24.07

25.07-15.08

16.08-29.08

30.08-20.09

21.09-14.10

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

229

285

400

609

667

609

394

204

1 ВОЗРАСНИ

229

285

400

609

667

609

394

204

3 ВОЗРАСНИ

275

342

480

731

800

731

473

245

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

2 ВОЗРАСНИ + 3 ДЕЦА (2-13.99)

229

285

400

609

667

609

394

204

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

275

342

480

731

800

731

473

245

3 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

275

342

480

731

800

731

473

245

4 ВОЗРАСНИ

321

399

560

853

933

853

551

286

4 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

321

399

560

853

933

853

551

286

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

188

226

314

476

520

476

308

169

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

157

188

262

396

434

396

257

141

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

157

188

262

396

434

396

257

141

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

173

207

288

436

477

436

282

155

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

188

226

314

476

520

476

308

169

4 ВОЗРАСНИ

220

263

366

555

607

555

359

197

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ВОЗРАСНИ

207

245

338

505

552

505

330

188

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

172

204

281

421

460

421

275

157

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

172

204

281

421

460

421

275

157

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

189

225

309

463

506

463

303

172

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

207

245

338

505

552

505

330

188

4 ВОЗРАСНИ

241

286

394

590

643

590

385

219

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

220

261

342

505

553

505

359

196

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

183

218

285

421

461

421

299

163

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

183

218

285

421

461

421

299

163

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

201

240

314

463

507

463

329

179

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

220

261

342

505

553

505

359

196

4 ВОЗРАСНИ

256

305

400

590

645

590

419

228

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

123

143

206

293

320

293

199

110

1 ВОЗРАСНИ

123

143

206

293

320

293

199

110

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

123

143

206

293

320

293

199

110

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

134

163

225

319

349

319

225

122

1 ВОЗРАСНИ

134

163

225

319

349

319

225

122

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

134

163

225

319

349

319

225

122

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ВОЗРАСНИ

111

129

185

263

288

263

179

99

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ВОЗРАСНИ

121

147

203

287

314

287

203

110

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

126

153

229

323

353

323

211

110

1 ВОЗРАСНИ

126

153

229

323

353

323

211

110

3 ВОЗРАСНИ

151

184

275

388

423

388

253

132

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

126

153

229

323

353

323

211

110

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

138

168

252

355

388

355

232

121

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

151

184

275

388

423

388

253

132

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

139

173

245

354

386

354

239

123

1 ВОЗРАСНИ

139

173

245

354

386

354

239

123

3 ВОЗРАСНИ

167

208

294

424

463

424

287

148

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

139

173

245

354

386

354

239

123

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- КОМПЛЕТ ПАНСИОН

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

259

315

430

639

696

639

423

234

1 ВОЗРАСНИ

244

300

415

624

681

624

409

219

3 ВОЗРАСНИ

320

387

524

776

844

776

517

290

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

252

308

423

632

689

632

417

227

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

260

316

431

640

697

640

425

235

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

267

323

438

647

704

647

431

242

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

275

331

446

655

712

655

439

250

2 ВОЗРАСНИ + 3 ДЕЦА (2-13.99)

283

339

454

663

720

663

447

258

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

328

395

533

784

852

784

525

298

3 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

336

403

541

792

860

792

533

306

4 ВОЗРАСНИ

380

459

619

913

993

913

611

345

4 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

388

467

627

921

1001

921

619

353

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

233

270

358

520

565

520

352

213

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

188

219

292

427

464

427

287

171

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

195

226

299

434

471

434

294

178

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

218

252

333

482

523

482

328

200

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

241

278

366

528

573

528

360

221

4 ВОЗРАСНИ

279

323

426

614

666

614

419

256

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ВОЗРАСНИ

251

290

382

550

596

550

375

233

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

203

235

312

452

490

452

306

188

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

210

242

319

459

497

459

313

194

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

235

270

355

509

551

509

348

218

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

259

298

390

558

604

558

383

241

4 ВОЗРАСНИ

301

345

453

649

703

649

445

279

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

264

306

387

550

598

550

403

240

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

214

249

316

452

492

452

330

194

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

221

256

323

459

499

459

337

201

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

247

285

360

509

553

509

375

225

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

272

314

395

558

606

558

411

248

4 ВОЗРАСНИ

316

365

459

649

705

649

478

288

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

153

173

235

322

350

322

229

139

1 ВОЗРАСНИ

138

158

220

308

335

308

214

124

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

146

166

228

316

343

316

222

132

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

164

193

255

349

379

349

255

152

1 ВОЗРАСНИ

149

178

240

334

364

334

240

137

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

157

186

248

342

372

342

248

145

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ВОЗРАСНИ

126

144

200

278

303

278

194

113

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ВОЗРАСНИ

136

162

218

302

329

302

218

125

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

155

183

259

353

383

353

241

139

1 ВОЗРАСНИ

141

168

244

338

368

338

226

125

3 ВОЗРАСНИ

196

228

320

432

468

432

298

176

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

149

176

252

346

376

346

234

133

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

157

184

260

354

384

354

242

141

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

163

191

267

361

391

361

249

147

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

184

214

298

401

434

401

278

166

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

204

236

328

440

476

440

306

184

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

169

203

275

383

416

383

269

153

1 ВОЗРАСНИ

154

188

260

369

401

369

254

138

3 ВОЗРАСНИ

212

252

339

469

508

469

332

192

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

162

196

268

377

409

377

262

146

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

170

204

276

385

417

385

270

154

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

177

211

283

391

424

391

277

161

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

275

331

446

655

712

655

439

250

1 ВОЗРАСНИ

252

308

423

632

689

632

417

227

3 ВОЗРАСНИ

344

411

549

800

868

800

541

314

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

266

322

437

646

703

646

430

241

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

279

335

450

660

717

660

444

255

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

289

345

459

669

726

669

453

264

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

302

358

473

683

740

683

467

277

2 ВОЗРАСНИ + 3 ДЕЦА (2-13.99)

316

372

487

696

753

696

481

291

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

357

424

562

814

882

814

555

327

3 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

371

438

576

827

896

827

569

341

4 ВОЗРАСНИ

412

491

651

945

1025

945

643

377

4 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

426

504

665

958

1038

958

656

391

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

257

294

383

544

589

544

376

237

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

207

238

312

447

484

447

307

191

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

216

247

321

456

493

456

316

200

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

246

280

361

509

550

509

355

228

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

271

308

396

558

603

558

390

251

4 ВОЗРАСНИ

311

355

458

646

698

646

451

288

FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

3 ВОЗРАСНИ

275

314

406

574

620

574

399

257

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

222

255

332

471

510

471

325

207

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

232

264

341

481

519

481

335

216

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

263

298

383

536

579

536

376

245

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

289

327

420

588

634

588

412

270

4 ВОЗРАСНИ

333

377

485

681

735

681

477

311

FAMILY SUITE TWO BEDROOMS GARDEN VIEW

3 ВОЗРАСНИ

288

330

411

574

622

574

428

264

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

233

268

336

471

511

471

349

213

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

243

277

345

481

520

481

359

222

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

275

313

387

536

580

536

402

253

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

302

344

425

588

635

588

441

278

4 ВОЗРАСНИ

348

397

491

681

737

681

510

320

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

169

189

251

338

366

338

245

155

1 ВОЗРАСНИ

146

166

228

316

343

316

222

132

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

160

180

242

329

357

329

236

146

STANDARD ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

180

209

271

365

395

365

271

168

1 ВОЗРАСНИ

157

186

248

342

372

342

248

145

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

171

200

262

356

386

356

262

159

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

1 ВОЗРАСНИ

134

152

208

286

311

286

202

121

STANDARD SINGLE ROOM SEA VIEW

1 ВОЗРАСНИ

144

170

226

310

337

310

226

133

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ВОЗРАСНИ

171

199

275

369

399

369

257

155

1 ВОЗРАСНИ

149

176

252

346

376

346

234

133

3 ВОЗРАСНИ

220

252

344

456

492

456

322

200

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

162

190

266

360

389

360

247

146

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

176

203

280

373

403

373

261

160

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

185

212

289

383

412

383

270

169

2 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

212

241

325

429

461

429

305

194

3 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

233

266

358

470

506

470

335

214

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ВОЗРАСНИ

185

219

291

399

432

399

285

169

1 ВОЗРАСНИ

162

196

268

377

409

377

262

146

3 ВОЗРАСНИ

236

276

363

493

532

493

356

216

1 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

176

210

282

390

423

390

276

160

1 ВОЗРАСНИ + 2 ДЕЦА (2-13.99)

190

223

296

404

437

404

289

174

2 ВОЗРАСНИ + 1 ДЕЦА (2-13.99)

199

233

305

413

446

413

299

183

Минимум престој

5

5

5

7

7

7

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 28.02.2019 20% ПОПУСТ И HB=AI ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.04 ДО 31.05.2019

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Сместување

27.04-14.05

15.05-13.06

16.09-30.09

14.06-05.07

06.07-24.08

25.08-15.09

01.10-14.10

30% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2018

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double Room for Single Use Garden View

Возрасен

110

125

176

251

180

91

Double Room for Single Use Sea View

Возрасен

120

144

195

274

200

102

Double Room Garden View

Возрасен

60

69

98

140

101

56

Double Room Sea View

Возрасен

66

80

108

152

111

57

Double/Triple Room Superior Garden View

Возрасен

61

74

110

154

112

51

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double/Triple Superior Sea View

Возрасен

68

84

117

168

120

57

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Family Room Up to 4 pax Garden View

Возрасен

72

91

124

189

127

65

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Family Room Up to 4 pax Sea View

Возрасен

88

99

133

198

134

72

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Family Suite Up to 4 pax Garden View

Возрасен

90

106

136

201

140

75

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Deluxe Suite Up to 5 pax Sea View

Возрасен

113

139

190

291

194

95

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Трето дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Доплати за Се Вклучено

Возрасен

23

23

23

23

23

23

Дете (2-13.99)

14

14

14

14

14

14

Минимум престој

5

5

7

7

7

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе