Следете нé или притиснете Escape

PEFKI DELUXE RESIDENCES PEFKOHORI

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

PEFKI DELUXE RESIDENCES PEFKOHORI www.pefkideluxeresidences.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

Број на лица

25.04-22.05

23.05-19.06

03.10-31.10

20.06-10.07

11.07-24.07

25.07-21.08

22.08-11.09

12.09-02.10

Studio Deluxe Pool View

29

36

43

52

59

54

45

3-то лице

40%

40%

40%

40%

40%

40%

40%

1 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Studio Deluxe Pool Front

32

40

48

57

66

60

50

3-то лице

40%

40%

40%

40%

40%

40%

40%

Apartment Deluxe Split Level Pool View up to 4pax

45

58

72

89

102

93

75

3-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

4-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Apartment Deluxe 1 Bedroom Pool View up to 4 pax

53

68

81

98

112

102

85

3-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

4-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Studio Deluxe Pool View for single use

52

65

77

93

107

97

81

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Појадок

12

12

12

12

12

12

12

Деца од

2-11.99 г.

8

8

8

8

8

8

8

Мин. престој

3

5

5

7

7

7

5

Туристичка такса: 1.5 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

PEFKI DELUXE RESIDENCES PEFKOHORI www.pefkideluxeresidences.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

Број на лица

25.04-22.05

23.05-19.06

03.10-31.10

20.06-10.07

11.07-24.07

25.07-21.08

22.08-11.09

12.09-02.10

Studio Deluxe Pool View

29

36

43

52

59

54

45

3-то лице

40%

40%

40%

40%

40%

40%

40%

1 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Studio Deluxe Pool Front

32

40

48

57

66

60

50

3-то лице

40%

40%

40%

40%

40%

40%

40%

Apartment Deluxe Split Level Pool View up to 4pax

45

58

72

89

102

93

75

3-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

4-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Apartment Deluxe 1 Bedroom Pool View up to 4 pax

53

68

81

98

112

102

85

3-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

4-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Studio Deluxe Pool View for single use

52

65

77

93

107

97

81

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Појадок

12

12

12

12

12

12

12

Деца од

2-11.99 г.

8

8

8

8

8

8

8

Мин. престој

3

5

5

7

7

7

5

Туристичка такса: 1.5 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ДО 05.04.2019 )

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе