Следете нé или притиснете Escape

Possidi Holidays Resort 5* - Possidi, Chalkidiki-Kassandra

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Possidi Holidays одмаралиштето е архитетски хармоничен со околината, опкружен со разнобојни градини и борова шума. Целиот комплекс е во непосредна близина на приватна плажа позната по кристално чистата вода и спектакуларното зајдисонце. Се наоѓа на плажата , на 3km од Посиди.

Располага со клима уред и греење, сателитска ТВ, фрижидер/минибар, телефон, бежичен интернет, базен, ресторан, сеф, фен, бар, сала, доктор на повик, детски капацитети, сервис во соба, мини маркет и спортски терени.

 

 

 

 

 

POSSIDI HOLIDAYS 5* POSSIDI 126 СОБИ   www.possidi-holidays.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

Број на гости

26.04-10.05

11.05-31.05

01.06-13.06

14.06-03.07

04.07-16.07

17.07-25.08

26.08-08.09

09.09-19.09

20.09-30.09

01.10-19.10

SINGLE ROOM MOUNTAIN VIEW

1Возрасни

73

82

103

125

139

169

139

125

103

73

1Возрасни+1Деца

(0-2)

73

82

103

125

139

169

139

125

103

73

DOUBLE ROOM MOUNTAIN VIEW

2Возрасни

82

91

115

139

155

188

155

139

115

82

3Возрасни

111

123

156

189

209

254

209

189

156

111

2Возрасни+1Деца

(0-2)

82

91

115

139

155

188

155

139

115

82

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

82

91

115

139

155

188

155

139

115

82

FAMILY ROOM MOUNTAIN VIEW

2Возрасни

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

3Возрасни

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

3Возрасни+1Деца

(0-2)

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

3Возрасни+1Деца

(3-11.99)

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

2Возрасни+1Деца

(0-2)

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

2Возрасни+2Деца

(0-2)

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

2Возрасни+2Деца

(0-2)

(3-11.99)

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

2Возрасни+2Деца

(3-11.99)

158

177

201

220

232

249

232

220

201

158

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW

2Возрасни

95

104

128

155

168

199

168

155

128

95

3Возрасни

129

140

173

209

228

269

228

209

173

129

2Возрасни+1Деца

(0-2)

95

104

128

155

168

199

168

155

128

95

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

95

104

128

155

168

199

168

155

128

95

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

106

117

152

172

188

210

188

172

152

106

3Возрасни

144

159

207

233

254

284

254

233

207

144

2Возрасни+1Деца

(0-2)

106

117

152

172

188

210

188

172

152

106

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

106

117

152

172

188

210

188

172

152

106

FAMILY ROOM SEA VIEW

2Возрасни

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

3Возрасни

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

3Возрасни+1Деца

(0-2)

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

3Возрасни+1Деца

(3-11.99)

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

2Возрасни+1Деца

(0-2)

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

2Возрасни+2Деца

(0-2)

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

2Возрасни+2Деца

(0-2)

(3-11.99)

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

2Возрасни+2Деца

(3-11.99)

172

191

221

245

254

265

254

245

221

172

SUITE EXECUTIVE SEA VIEW

2Возрасни

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

3Возрасни

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

3Возрасни+1Деца

(0-2)

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

3Возрасни+1Деца

(3-11.99)

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

2Возрасни+1Деца

(0-2)

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

2Возрасни+2Деца

(0-2)

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

2Возрасни+2Деца

(0-2)(3-11.99)

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

2Возрасни+2Деца

(3-11.99)

210

232

254

315

354

387

354

315

254

210

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

SINGLE ROOM MOUNTAIN VIEW

1Возрасни

95

104

125

147

-

-

-

147

125

95

1Возрасни+1Деца

(0-2)

95

104

125

147

-

-

-

147

125

95

DOUBLE ROOM MOUNTAIN VIEW

2Возрасни

126

135

159

183

-

-

-

183

159

126

3Возрасни

177

189

222

255

-

-

-

255

222

177

2Возрасни+1Деца

(0-2)

126

135

159

183

-

-

-

183

159

126

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

131

140

165

189

-

-

-

189

165

131

FAMILY ROOM MOUNTAIN VIEW

2Возрасни

202

221

245

264

-

-

-

264

245

202

3Возрасни

224

243

267

286

-

-

-

286

267

224

3Возрасни+1Деца

(0-2)

224

243

267

286

-

-

-

286

267

224

3Возрасни+1Деца

(3-11.99)

230

249

273

292

-

-

-

292

273

230

2Возрасни+1Деца

(0-2)

202

221

245

264

-

-

-

264

245

202

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

208

227

251

270

-

-

-

270

251

208

2Возрасни+2Деца

(0-2)

202

221

245

264

-

-

-

264

245

202

2Возрасни+2Деца

(0-2)

(3-11.99)

208

227

251

270

-

-

-

270

251

208

2Возрасни+2Деца

(3-11.99)

213

232

256

275

-

-

-

275

256

213

DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW

2Возрасни

139

148

172

199

-

-

-

199

172

139

3Возрасни

196

207

240

275

-

-

-

275

240

196

2Возрасни+1Деца

(0-2)

139

148

172

199

-

-

-

199

172

139

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

145

154

178

204

-

-

-

204

178

145

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

150

161

197

217

-

-

-

217

197

150

3Возрасни

210

225

273

299

-

-

-

299

273

210

2Возрасни+1Деца

(0-2)

150

161

197

217

-

-

-

217

197

150

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

156

167

202

222

-

-

-

222

202

156

FAMILY ROOM SEA VIEW

2Возрасни

217

235

265

290

-

-

-

290

265

217

3Возрасни

239

257

287

312

-

-

-

312

287

239

3Возрасни+1Деца

(0-2)

239

257

287

312

-

-

-

312

287

239

3Возрасни+1Деца

(3-11.99)

244

263

293

317

-

-

-

317

293

244

2Возрасни+1Деца

(0-2)

217

235

265

290

-

-

-

290

265

217

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

222

241

271

295

-

-

-

295

271

222

2Возрасни+2Деца

(0-2)

217

235

265

290

-

-

-

290

265

217

2Возрасни+2Деца

(0-2)

(3-11.99)

222

241

271

295

-

-

-

295

271

222

2Возрасни+2Деца

(3-11.99)

228

246

276

301

-

-

-

301

276

228

SUITE EXECUTIVE SEA VIEW

2Возрасни

254

276

298

359

-

-

-

359

298

254

3Возрасни

276

298

320

381

-

-

-

381

320

276

3Возрасни+1Деца

(0-2)

276

298

320

381

-

-

-

381

320

276

3Возрасни+1Деца

(3-11.99)

282

304

326

387

-

-

-

387

326

282

2Возрасни+1Деца

(0-2)

254

276

298

359

-

-

-

359

298

254

2Возрасни+1Деца

(3-11.99)

260

282

304

365

-

-

-

365

304

260

2Возрасни+2Деца

(0-2)

254

276

298

359

-

-

-

359

298

254

2Возрасни+2Деца

(0-2)

(3-11.99)

260

282

304

365

-

-

-

365

304

260

2Возрасни+2Деца

(3-11.99)

265

287

309

370

-

-

-

370

309

265

Мин.

престој

3

3

5

5

5

5

5

3

3

1

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

Possidi Holidays Resort Hotel 5* - Possidi, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

27.04.18-24.05.18

 

01.10.18-12.10.18

25.05.18-14.06.18

 

20.09.18-30.09.18

15.06.18-03.07.18

 

09.09.18-19.09.18

04.07.18-17.07.18

 

26.08.18-08.09.18

18.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Mountain View

1Ad

89

108

120

134

152

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-1)

89

108

120

134

152

Double Room - Mountain View

2Ad

99

119

133

149

168

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

134

161

179

201

228

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-5)

99

119

133

149

168

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(6-11)

114

138

153

172

194

Family Room - Mountain View

2Ad

178

198

213

223

233

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad

178

198

213

223

233

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(0-5)

178

198

213

223

233

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(6-11)

178

198

213

223

233

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-5)

178

198

213

223

233

Family Room - Mountain View

2Ad+1ch(6-11)

178

198

213

223

233

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-5)

178

198

213

223

233

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

178

198

213

223

233

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(6-11)

178

198

213

223

233

Double Room - Sea View

2Ad

109

129

149

158

178

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

147

174

201

215

241

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

109

129

149

158

178

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

125

149

172

183

206

Double Superior  - Sea View

2Ad

119

139

168

178

197

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

161

188

228

241

265

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

119

139

168

178

197

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

138

160

194

206

226

Family Room - Sea View

2Ad

188

208

223

233

243

Family Room - Sea View

2Ad+1ad

188

208

223

233

243

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-5)

188

208

223

233

243

Family Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(6-11)

188

208

223

233

243

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

188

208

223

233

243

Family Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

188

208

223

233

243

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-5)

188

208

223

233

243

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

188

208

223

233

243

Family Room - Sea View

2Ad+2ch(6-11)

188

208

223

233

243

Минимум престој

 

 3

 4

 5

 6

 6

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе