Следете нé или притиснете Escape

AQUA OLIVA 4 * AGIA PARASKEVI (SIVOTA)

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

AQUA OLIVA 4 * AGIA PARASKEVI ( SIVOTA)                                         www.aquaolivaresort.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

29.04-14.05

23.09-30.09

15.05-16.06

16.09-22.09

17.06-08.07

08.09-15.09

09.07-03.08

26.08-07.09

04.08-25.08

DOUBLE SUPERIOR GROUND FLOOR

2Возрасни

43

51

69

85

94

2Возрасни+1Деца(0-1)

43

51

69

85

94

JUNIOR SUITE

2Возрасни

90

102

154

179

209

3Возрасни

106

118

170

196

225

3Возрасни+1Деца(0-1)

106

118

170

196

225

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

106

118

170

196

225

2Возрасни+1Деца(0-1)

90

102

154

179

209

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

90

102

154

179

209

2Возрасни+2Деца(0-1)

90

102

154

179

209

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

90

102

154

179

209

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

90

102

154

179

209

SUITE

2Возрасни

119

154

213

230

272

3Возрасни

136

170

230

246

288

3Возрасни+1Деца(0-1)

136

170

230

246

288

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

136

170

230

246

288

2Возрасни+1Деца(0-1)

119

154

213

230

272

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

119

154

213

230

272

2Возрасни+2Деца(0-1)

119

154

213

230

272

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

119

154

213

230

272

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

119

154

213

230

272

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DOUBLE SUPERIOR GROUND FLOOR

2Возрасни

90

97

115

131

140

2Возрасни+1Деца(0-1)

90

97

115

131

140

JUNIOR SUITE

2Возрасни

136

148

200

225

255

3Возрасни

176

188

240

265

295

3Возрасни+1Деца(0-1)

176

188

240

265

295

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

188

200

252

277

307

2Возрасни+1Деца(0-1)

136

148

200

225

255

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

148

160

212

238

267

2Возрасни+2Деца(0-1)

136

148

200

225

255

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

148

160

212

238

267

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

159

171

223

249

278

SUITE

2Возрасни

166

200

260

276

318

3Возрасни

206

240

299

316

358

3Возрасни+1Деца(0-1)

206

240

299

316

358

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

218

252

312

328

370

2Возрасни+1Деца(0-1)

166

200

260

276

318

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

178

212

272

288

330

2Возрасни+2Деца(0-1)

166

200

260

276

318

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

178

212

272

288

330

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

189

223

283

299

341

Туристичка такса: 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:12 км. од Сивота, 100 метри од плажа, отворен базен, базен за деца, бар на базен, лоби бар,ресторан , паркинг, бар на плажа

Соби:мини бар, фен,САТ ТВ,сеф,кафемат,балкон,WI-FI

 

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

AQUA OLIVA 4 * AGIA PARASKEVI ( SIVOTA)                                         www.aquaolivaresort.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

29.04-14.05

23.09-30.09

15.05-16.06

16.09-22.09

17.06-08.07

08.09-15.09

09.07-03.08

26.08-07.09

04.08-25.08

DOUBLE SUPERIOR GROUND FLOOR

2Возрасни

40

46

62

77

85

2Возрасни+1Деца(0-1)

40

46

62

77

85

JUNIOR SUITE

2Возрасни

81

92

139

161

189

3Возрасни

96

107

154

177

203

3Возрасни+1Деца(0-1)

96

107

154

177

203

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

96

107

154

177

203

2Возрасни+1Деца(0-1)

81

92

139

161

189

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

81

92

139

161

189

2Возрасни+2Деца(0-1)

81

92

139

161

189

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

81

92

139

161

189

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

81

92

139

161

189

SUITE

2Возрасни

108

139

192

208

245

3Возрасни

123

154

208

222

260

3Возрасни+1Деца(0-1)

123

154

208

222

260

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

123

154

208

222

260

2Возрасни+1Деца(0-1)

108

139

192

208

245

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

108

139

192

208

245

2Возрасни+2Деца(0-1)

108

139

192

208

245

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

108

139

192

208

245

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

108

139

192

208

245

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DOUBLE SUPERIOR GROUND FLOOR

2Возрасни

86

93

108

124

131

2Возрасни+1Деца(0-1)

86

93

108

124

131

JUNIOR SUITE

2Возрасни

127

138

186

208

235

3Возрасни

166

177

223

246

273

3Возрасни+1Деца(0-1)

166

177

223

246

273

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

177

188

235

257

285

2Возрасни+1Деца(0-1)

127

138

186

208

235

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

139

150

197

220

246

2Возрасни+2Деца(0-1)

127

138

186

208

235

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

139

150

197

220

246

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

150

161

209

231

259

SUITE

2Возрасни

155

186

239

254

292

3Возрасни

192

223

277

292

329

3Возрасни+1Деца(0-1)

192

223

277

292

329

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

204

235

288

304

341

2Возрасни+1Деца(0-1)

155

186

239

254

292

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

166

197

251

265

303

2Возрасни+2Деца(0-1)

155

186

239

254

292

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

166

197

251

265

303

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

178

209

262

277

315

Туристичка такса: 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:12 км. од Сивота, 100 метри од плажа, отворен базен, базен за деца, бар на базен, лоби бар,ресторан , паркинг, бар на плажа

Соби:мини бар, фен,САТ ТВ,сеф,кафемат,балкон,WI-FI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 EBD

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе