Следете нé или притиснете Escape

PRIMA VISTA BOUTIQUE HOTEL 4* SIVOTA

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

Агиа Параскева, 5км од Сивота, 22км од Парга, 29км од Игуменица, 460км од Атина, 210 км од Солун.

Хотелот се наоѓа во првата линија покрај морето.

 

Соби:

Располага со 22 соби опремени со :

  • Клима уред
  • ТВ
  • Мини бар
  • WI-FI интернет
  • Купатило
  • Сеф
  • Балкон

PRIMA VISTA BOUTIQUE HOTEL 4* SIVOTA www.primavista.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК

Број на лица

20.04-20.06

06.09-30.10

21.06-20.07

21.07-05.09

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

141

179

223

3Возрасни

182

219

264

2Возрасни+1деца(0-1)

141

179

223

2Возрасни+1деца(2-11.99)

161

199

244

SUITE SEA VIEW

2Возрасни

187

234

343

3Возрасни

228

274

382

3Возрасни+1деца(0-1)

228

274

382

3Возрасни+1деца(2-11.99)

248

295

403

2Возрасни+1деца(0-1)

187

234

343

2Возрасни+1деца(2-11.99)

207

254

362

4Возрасни

267

315

423

2Возрасни+2деца(0-1)

187

234

343

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

207

254

362

2Возрасни+2деца(2-11.99)

228

274

382

SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

162

203

298

3Возрасни

203

244

338

3Возрасни+1деца(0-1)

203

244

338

3Возрасни+1деца(2-11.99)

223

264

359

2Возрасни+1деца(0-1)

162

203

298

2Возрасни+1деца(2-11.99)

183

223

318

4Возрасни

244

285

379

2Возрасни+2деца(0-1)

162

203

298

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

183

223

318

2Возрасни+2деца(2-11.99)

203

244

338

SUITE EXECUTIVE SEA VIEW

2Возрасни

298

338

609

3Возрасни

338

379

650

3Возрасни+1деца(0-1)

338

379

650

3Возрасни+1деца(2-11.99)

359

400

670

3Возрасни+2деца(0-1)

338

379

650

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

359

400

670

3Возрасни+2деца(2-11.99)

379

420

691

2Возрасни+1деца(0-1)

298

338

609

2Возрасни+1деца(2-11.99)

318

359

630

4Возрасни

379

420

691

4Возрасни+1деца(0-1)

379

420

691

4Возрасни+1деца(2-11.99)

400

440

711

2Возрасни+2деца(0-1)

298

338

609

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

318

359

630

2Возрасни+2деца(2-11.99)

338

379

650

5Возрасни

420

461

730

2Возрасни+3деца(0-1)

298

338

609

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

318

359

630

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

338

379

650

2Возрасни+3деца(2-11.99)

359

400

670

SUITE FAMILY GRAND SEA VIEW

2Возрасни

244

271

407

3Возрасни

285

312

446

3Возрасни+1деца(0-1)

285

312

446

3Возрасни+1деца(2-11.99)

305

332

467

3Возрасни+2деца(0-1)

285

312

446

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

305

332

467

3Возрасни+2деца(2-11.99)

325

352

487

2Возрасни+1деца(0-1)

244

271

407

2Возрасни+1деца(2-11.99)

264

292

427

4Возрасни

325

352

487

4Возрасни+1деца(0-1)

325

352

487

4Возрасни+1деца(2-11.99)

346

372

507

2Возрасни+2деца(0-1)

244

271

407

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

264

292

427

2Возрасни+2деца(2-11.99)

285

312

446

5Возрасни

366

392

528

2Возрасни+3деца(0-1)

244

271

407

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

264

292

427

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

285

312

446

2Возрасни+3деца(2-11.99)

305

332

467

DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

2Возрасни

123

136

149

2Возрасни+1деца(0-1)

123

136

149

2Возрасни+1деца(2-11.99)

143

156

169

JUNIOR SUITE SIDE SEA VIEW

2Возрасни

129

162

203

3Возрасни

169

203

244

3Возрасни+1деца(0-1)

169

203

244

3Возрасни+1деца(2-11.99)

190

223

264

2Возрасни+1деца(0-1)

129

162

203

2Возрасни+1деца(2-11.99)

149

183

223

4Возрасни

210

244

285

2Возрасни+2деца(0-1)

129

162

203

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

149

183

223

2Возрасни+2деца(2-11.99)

169

203

244

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

187

223

269

3Возрасни

250

287

332

2Возрасни+1деца(0-1)

187

223

269

2Возрасни+1деца(2-11.99)

223

261

306

SUITE SEA VIEW

2Возрасни

232

278

387

3Возрасни

295

343

450

3Возрасни+1деца(0-1)

295

343

450

3Возрасни+1деца(2-11.99)

332

379

487

2Возрасни+1деца(0-1)

232

278

387

2Возрасни+1деца(2-11.99)

269

316

424

4Возрасни

358

406

514

2Возрасни+2деца(0-1)

232

278

387

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

269

316

424

2Возрасни+2деца(2-11.99)

306

354

462

SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

208

249

344

3Возрасни

271

312

407

3Возрасни+1деца(0-1)

271

312

407

3Возрасни+1деца(2-11.99)

308

349

443

2Возрасни+1деца(0-1)

208

249

344

2Возрасни+1деца(2-11.99)

245

286

380

4Возрасни

334

375

470

2Возрасни+2деца(0-1)

208

249

344

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

245

286

380

2Возрасни+2деца(2-11.99)

282

323

418

SUITE EXECUTIVE SEA VIEW

2Возрасни

344

383

654

3Возрасни

407

446

717

3Возрасни+1деца(0-1)

407

446

717

3Возрасни+1деца(2-11.99)

443

484

755

3Возрасни+2деца(0-1)

407

446

717

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

443

484

755

3Возрасни+2деца(2-11.99)

481

522

792

2Возрасни+1деца(0-1)

344

383

654

2Возрасни+1деца(2-11.99)

380

421

692

4Возрасни

470

511

780

4Возрасни+1деца(0-1)

470

511

780

4Возрасни+1деца(2-11.99)

506

547

818

2Возрасни+2деца(0-1)

344

383

654

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

380

421

692

2Возрасни+2деца(2-11.99)

418

459

728

5Возрасни

533

573

843

2Возрасни+3деца(0-1)

344

383

654

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

380

421

692

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

418

459

728

2Возрасни+3деца(2-11.99)

455

495

766

SUITE FAMILY GRAND SEA VIEW

2Возрасни

290

316

451

3Возрасни

352

379

515

3Возрасни+1деца(0-1)

352

379

515

3Возрасни+1деца(2-11.99)

389

417

551

3Возрасни+2деца(0-1)

352

379

515

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

389

417

551

3Возрасни+2деца(2-11.99)

427

454

589

2Возрасни+1деца(0-1)

290

316

451

2Возрасни+1деца(2-11.99)

326

354

488

4Возрасни

415

442

578

4Возрасни+1деца(0-1)

415

442

578

4Возрасни+1деца(2-11.99)

453

480

614

2Возрасни+2деца(0-1)

290

316

451

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

326

354

488

2Возрасни+2деца(2-11.99)

364

390

526

5Возрасни

478

505

641

2Возрасни+3деца(0-1)

290

316

451

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

326

354

488

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

364

390

526

2Возрасни+3деца(2-11.99)

401

428

562

DOUBLEROOM SIDE SEA VIEW

2Возрасни

167

181

194

2Возрасни+1деца(0-1)

167

181

194

2Возрасни+1деца(2-11.99)

204

218

232

JUNIOR SUITE SIDE VIEW

2Возрасни

175

208

249

3Возрасни

238

271

312

3Возрасни+1деца(0-1)

238

271

312

3Возрасни+1деца(2-11.99)

274

308

349

2Возрасни+1деца(0-1)

175

208

249

2Возрасни+1деца(2-11.99)

211

245

286

4Возрасни

301

334

375

2Возрасни+2деца(0-1)

175

208

249

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

211

245

286

2Возрасни+2деца(2-11.99)

249

282

323

Минимум престој

4

4

4

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

PRIMA VISTA BOUTIQUE HOTEL 4* SIVOTA www.primavista.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК

Број на лица

20.04-20.06

06.09-30.10

21.06-20.07

21.07-05.09

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

127

161

201

3Возрасни

164

198

238

2Возрасни+1деца(0-1)

127

161

201

2Возрасни+1деца(2-11.99)

146

179

220

SUITE SEA VIEW

2Возрасни

168

211

308

3Возрасни

204

248

345

3Возрасни+1деца(0-1)

204

248

345

3Возрасни+1деца(2-11.99)

223

265

362

2Возрасни+1деца(0-1)

168

211

308

2Возрасни+1деца(2-11.99)

186

229

326

4Возрасни

241

284

381

2Возрасни+2деца(0-1)

168

211

308

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

186

229

326

2Возрасни+2деца(2-11.99)

204

248

345

SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

147

183

269

3Возрасни

183

220

305

3Возрасни+1деца(0-1)

183

220

305

3Возрасни+1деца(2-11.99)

201

238

323

2Возрасни+1деца(0-1)

147

183

269

2Возрасни+1деца(2-11.99)

165

201

286

4Возрасни

220

256

341

2Возрасни+2деца(0-1)

147

183

269

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

165

201

286

2Возрасни+2деца(2-11.99)

183

220

305

SUITE EXECUTIVE SEA VIEW

2Возрасни

269

305

548

3Возрасни

305

341

585

3Возрасни+1деца(0-1)

305

341

585

3Возрасни+1деца(2-11.99)

323

359

603

3Возрасни+2деца(0-1)

305

341

585

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

323

359

603

3Возрасни+2деца(2-11.99)

341

378

621

2Возрасни+1деца(0-1)

269

305

548

2Возрасни+1деца(2-11.99)

286

323

567

4Возрасни

341

378

621

4Возрасни+1деца(0-1)

341

378

621

4Возрасни+1деца(2-11.99)

359

397

640

2Возрасни+2деца(0-1)

269

305

548

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

286

323

567

2Возрасни+2деца(2-11.99)

305

341

585

5Возрасни

378

414

657

2Возрасни+3деца(0-1)

269

305

548

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

286

323

567

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

305

341

585

2Возрасни+3деца(2-11.99)

323

359

603

SUITE FAMILY GRAND SEA VIEW

2Возрасни

220

244

366

3Возрасни

256

281

402

3Возрасни+1деца(0-1)

256

281

402

3Возрасни+1деца(2-11.99)

274

298

421

3Возрасни+2деца(0-1)

256

281

402

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

274

298

421

3Возрасни+2деца(2-11.99)

293

317

439

2Возрасни+1деца(0-1)

220

244

366

2Возрасни+1деца(2-11.99)

238

262

385

4Возрасни

293

317

439

4Возрасни+1деца(0-1)

293

317

439

4Возрасни+1деца(2-11.99)

311

335

457

2Возрасни+2деца(0-1)

220

244

366

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

238

262

385

2Возрасни+2деца(2-11.99)

256

281

402

5Возрасни

329

354

475

2Возрасни+3деца(0-1)

220

244

366

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

238

262

385

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

256

281

402

2Возрасни+3деца(2-11.99)

274

298

421

DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

2Возрасни

111

123

135

2Возрасни+1деца(0-1)

111

123

135

2Возрасни+1деца(2-11.99)

128

140

152

JUNIOR SUITE SIDE SEA VIEW

2Возрасни

116

147

183

3Возрасни

152

183

220

3Возрасни+1деца(0-1)

152

183

220

3Возрасни+1деца(2-11.99)

171

201

238

2Возрасни+1деца(0-1)

116

147

183

2Возрасни+1деца(2-11.99)

135

165

201

4Возрасни

189

220

256

2Возрасни+2деца(0-1)

116

147

183

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

135

165

201

2Возрасни+2деца(2-11.99)

152

183

220

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

172

206

246

3Возрасни

231

265

306

2Возрасни+1деца(0-1)

172

206

246

2Возрасни+1деца(2-11.99)

208

241

282

SUITE SEA VIEW

2Возрасни

213

255

352

3Возрасни

272

315

412

3Возрасни+1деца(0-1)

272

315

412

3Возрасни+1деца(2-11.99)

307

350

448

2Возрасни+1деца(0-1)

213

255

352

2Возрасни+1деца(2-11.99)

249

291

388

4Возрасни

332

373

471

2Возрасни+2деца(0-1)

213

255

352

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

249

291

388

2Возрасни+2деца(2-11.99)

283

326

423

SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

191

229

314

3Возрасни

251

287

372

3Возрасни+1деца(0-1)

251

287

372

3Возрасни+1деца(2-11.99)

286

323

408

2Возрасни+1деца(0-1)

191

229

314

2Возрасни+1деца(2-11.99)

227

263

348

4Возрасни

309

346

432

2Возрасни+2деца(0-1)

191

229

314

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

227

263

348

2Возрасни+2деца(2-11.99)

262

298

383

SUITE EXECUTIVE SEA VIEW

2Возрасни

314

350

593

3Возрасни

372

409

652

3Возрасни+1деца(0-1)

372

409

652

3Возрасни+1деца(2-11.99)

408

444

687

3Возрасни+2деца(0-1)

372

409

652

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

408

444

687

3Возрасни+2деца(2-11.99)

443

480

723

2Возрасни+1деца(0-1)

314

350

593

2Возрасни+1деца(2-11.99)

348

386

629

4Возрасни

432

469

712

4Возрасни+1деца(0-1)

432

469

712

4Возрасни+1деца(2-11.99)

466

503

747

2Возрасни+2деца(0-1)

314

350

593

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

348

386

629

2Возрасни+2деца(2-11.99)

383

420

664

5Возрасни

491

527

770

2Возрасни+3деца(0-1)

314

350

593

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

348

386

629

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

383

420

664

2Возрасни+3деца(2-11.99)

419

455

698

SUITE FAMILY GRAND SEA VIEW

2Возрасни

265

290

411

3Возрасни

324

348

470

3Возрасни+1деца(0-1)

324

348

470

3Возрасни+1деца(2-11.99)

359

383

505

3Возрасни+2деца(0-1)

324

348

470

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

359

383

505

3Возрасни+2деца(2-11.99)

394

419

540

2Возрасни+1деца(0-1)

265

290

411

2Возрасни+1деца(2-11.99)

299

324

446

4Возрасни

382

408

529

4Возрасни+1деца(0-1)

382

408

529

4Возрасни+1деца(2-11.99)

418

442

564

2Возрасни+2деца(0-1)

265

290

411

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

299

324

446

2Возрасни+2деца(2-11.99)

335

359

481

5Возрасни

442

466

588

2Возрасни+3деца(0-1)

265

290

411

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

299

324

446

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

335

359

481

2Возрасни+3деца(2-11.99)

370

394

516

DOUBLEROOM SIDE SEA VIEW

2Возрасни

155

167

179

2Возрасни+1деца(0-1)

155

167

179

2Возрасни+1деца(2-11.99)

190

202

214

JUNIOR SUITE SIDE VIEW

2Возрасни

161

191

229

3Возрасни

220

251

287

3Возрасни+1деца(0-1)

220

251

287

3Возрасни+1деца(2-11.99)

255

286

323

2Возрасни+1деца(0-1)

161

191

229

2Возрасни+1деца(2-11.99)

197

227

263

4Возрасни

280

309

346

2Возрасни+2деца(0-1)

161

191

229

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

197

227

263

2Возрасни+2деца(2-11.99)

232

262

298

Минимум престој

4

4

4

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе