Следете нé или притиснете Escape

Akamanthea Holiday Village 3* Latchi

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Akamanthea Holiday Village / 3 stars (B) / Latchi
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 01.05.19-04.06.19 05.06.19-12.07.19 13.07.19-31.08.19 01.09.19-31.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 40 44 50 46  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-2) 40 44 50 46  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(3-11) 66 72 82 75  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 65 73 87 77  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-2) 65 73 87 77  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(12-13) 96 106 125 112  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(3-11) 87 96 114 102  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни 167 182 210 192  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Возрасни 209 227 263 238  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(0-2) 167 182 210 192  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(12-13) 205 222 255 233  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(3-11) 194 210 243 220  
Studio  -  2Возрасни 65 73 87 77  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 97 108 129 115  
ALL EXCLUSIVE СМЕСТУВАЊЕ  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 53 56 63 58  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-2) 53 56 63 58  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(3-11) 78 83 94 87  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 89 96 110 100  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-2) 89 96 110 100  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(12-13) 119 129 148 136  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(3-11) 110 119 138 126  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни 215 229 258 238  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Возрасни 268 286 322 298  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(0-2) 215 229 258 238  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(12-13) 253 269 303 280  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(3-11) 242 258 290 268  
Studio  -  2Возрасни 89 96 110 100  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 133 144 165 150  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  
Откажување до 3 дена пред присигнување:бесплатно.Откажување помалку од 3 дена пред пристигнување:наплата 1 ноќ.  
 
 
 
 
 
 
 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

Akamanthea Holiday Village / 3 stars (B) / Latchi
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 01.05.19-04.06.19 05.06.19-12.07.19 13.07.19-31.08.19 01.09.19-31.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 40 44 50 46  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-2) 40 44 50 46  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(3-11) 66 72 82 75  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 65 73 87 77  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-2) 65 73 87 77  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(12-13) 96 106 125 112  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(3-11) 87 96 114 102  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни 167 182 210 192  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Возрасни 209 227 263 238  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(0-2) 167 182 210 192  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(12-13) 205 222 255 233  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(3-11) 194 210 243 220  
Studio  -  2Возрасни 65 73 87 77  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 97 108 129 115  
ALL EXCLUSIVE СМЕСТУВАЊЕ  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 53 56 63 58  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-2) 53 56 63 58  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(3-11) 78 83 94 87  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 89 96 110 100  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-2) 89 96 110 100  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(12-13) 119 129 148 136  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(3-11) 110 119 138 126  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни 215 229 258 238  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Возрасни 268 286 322 298  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(0-2) 215 229 258 238  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(12-13) 253 269 303 280  
Apartment 2 Brooms -  4Возрасни+1Деца(3-11) 242 258 290 268  
Studio  -  2Возрасни 89 96 110 100  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 133 144 165 150  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  
Откажување до 3 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување 2-1 ден пред пристигнување:наплата 1 ноќ.  
 
 
 
 
 
 
 
 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе