Следете нé или притиснете Escape

Stephanos Hotel Apartments Latchi

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Stephanos Hotel Apartments / Apartments / Latchi
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН
Соби Сместување 01.04.19-30.06.19 01.07.19-31.07.19 01.08.19-22.08.19 23.08.19-19.10.19 20.10.19-01.11.19  
НАЕМ НА СОБА  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 38 48 72 48 38  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 50 59 84 59 50  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-5) 50 59 84 59 50  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(6-11) 56 66 89 66 56  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-5) 38 48 72 48 38  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(6-11) 45 54 77 54 45  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 63 72 95 72 63  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5) 38 48 72 48 38  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5)(6-11) 45 54 77 54 45  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(6-11) 50 59 84 59 50  
Studio  -  2Возрасни 34 42 66 42 34  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 46 53 77 53 46  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 34 42 66 42 34  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 39 47 72 47 39  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 63 72 95 72 63  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 86 95 118 95 86  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-5) 86 95 118 95 86  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(6-11) 98 108 132 108 98  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-5) 63 72 95 72 63  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(6-11) 75 85 108 85 75  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 109 118 143 118 109  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5) 63 72 95 72 63  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5)(6-11) 75 85 108 85 75  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(6-11) 88 97 122 97 88  
Studio  -  2Возрасни 57 65 89 65 57  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 82 88 113 88 82  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 57 65 89 65 57  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 70 77 103 77 70  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 84 93 116 93 84  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 117 127 150 127 117  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-5) 117 127 150 127 117  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(6-11) 142 150 174 150 142  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-5) 84 93 116 93 84  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(6-11) 107 116 140 116 107  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 152 162 185 162 152  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5) 84 93 116 93 84  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5)(6-11) 107 116 140 116 107  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(6-11) 130 140 164 140 130  
Studio  -  2Возрасни 78 86 110 86 78  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 113 120 145 120 113  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 78 86 110 86 78  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 103 109 134 109 103  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ 5 - 20 5 - 20 7 - 20 5 - 20 5 - 20  
Откажување до 14 дена пред пристигнување:бесплатно.Откажување помеѓу 14-7 дена пред пристигнување:наплата 3 ноќи.Откажување помеѓу 7-3 дена пред пристигнување:наплата 5 ноќи.Откажување 3 дена пред пристигнување:наплата 7 ноќи.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

Stephanos Hotel Apartments / Apartments / Latchi
https://www.stephanos-hotel.com/  
Авио билет Скопје-Ларнака-Скопје + трансфер аеродром-хотел-аеродром   
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 01.04.19-30.06.19 01.07.19-31.07.19 01.08.19-22.08.19 23.08.19-19.10.19 20.10.19-01.11.19  
НАЕМ НА СОБА  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 35 44 65 44 35  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 46 54 75 54 46  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-5) 46 54 75 54 46  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(6-11) 50 59 80 59 50  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-5) 35 44 65 44 35  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(6-11) 40 48 70 48 40  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 56 65 86 65 56  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5) 35 44 65 44 35  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5)(6-11) 40 48 70 48 40  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(6-11) 46 54 75 54 46  
Studio  -  2Возрасни 30 37 59 37 30  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 42 47 70 47 42  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 30 37 59 37 30  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 36 43 65 43 36  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 58 67 88 67 58  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 80 89 110 89 80  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-5) 80 89 110 89 80  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(6-11) 93 102 123 102 93  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-5) 58 67 88 67 58  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(6-11) 70 79 100 79 70  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 104 112 133 112 104  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5) 58 67 88 67 58  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5)(6-11) 70 79 100 79 70  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(6-11) 83 92 113 92 83  
Studio  -  2Возрасни 54 60 83 60 54  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 77 83 105 83 77  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 54 60 83 60 54  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 67 73 95 73 67  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 79 88 109 88 79  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 113 122 143 122 113  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-5) 113 122 143 122 113  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(6-11) 136 144 165 144 136  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-5) 79 88 109 88 79  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(6-11) 103 112 133 112 103  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 146 154 175 154 146  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5) 79 88 109 88 79  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-5)(6-11) 103 112 133 112 103  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(6-11) 126 134 155 134 126  
Studio  -  2Возрасни 75 82 104 82 75  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 108 115 137 115 108  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 75 82 104 82 75  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 98 105 127 105 98  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ 5 - 20 5 - 20 7 - 20 5 - 20 5 - 20  
Откажување до 14 дена пред пристигнување:бесплатно.Откажување помеѓу 14-7 дена пред пристигнување:наплата 3 ноќи.Откажување помеѓу 7-3 дена пред пристигнување:наплата 5 ноќи.Откажување 3 дена пред пристигнување:наплата 7 ноќи.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе