Следете нé или притиснете Escape

Club St George Hills Resort Aparthotel 4* Paphos

4

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

Club St George Hills Resort / Aparthotel 4 stars / Paphos
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 01.04.19-30.04.19 01.05.19-31.05.19 01.06.19-30.06.19 01.07.19-31.07.19 01.08.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-31.10.19  
НАЕМ НА СОБА  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 26 30 39 48 67 45 30  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-1) 26 30 39 48 67 45 30  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 30 34 43 55 75 50 34  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 33 36 46 58 77 54 36  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 33 36 46 58 77 54 36  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 33 36 46 58 77 54 36  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-1) 30 34 43 55 75 50 34  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(2-11) 30 34 43 55 75 50 34  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 36 39 48 60 80 56 39  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1) 30 34 43 55 75 50 34  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 30 34 43 55 75 50 34  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(2-11) 30 34 43 55 75 50 34  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни 42 52 58 70 90 63 52  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 42 52 58 70 90 63 52  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 42 52 58 70 90 63 52  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Возрасни 45 54 60 73 94 65 54  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(2-11) 39 48 55 67 88 59 48  
Studio  -  2Возрасни 26 30 39 48 67 45 30  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни 65 79 106 125 139 106 78  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 65 79 106 125 139 106 78  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 65 79 106 125 139 106 78  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Возрасни 68 83 109 128 142 109 82  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(2-11) 63 77 104 123 136 104 76  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(2-11) 72 86 113 132 164 113 85  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+4Деца(0-1) 72 86 113 132 164 113 85  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 32 36 45 54 73 50 36  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-1) 32 36 45 54 73 50 36  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 42 45 54 66 86 62 45  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 49 54 63 75 94 70 54  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 49 54 63 75 94 70 54  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 53 56 65 77 97 73 56  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-1) 42 45 54 66 86 62 45  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(2-11) 44 47 57 69 88 65 47  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 58 62 70 83 103 78 62  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1) 42 45 54 66 86 62 45  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 44 47 57 69 88 65 47  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(2-11) 47 50 59 72 92 67 50  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 56 65 72 84 105 77 65  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 59 68 75 87 107 79 68  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 56 65 72 84 105 77 65  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 59 68 75 87 107 79 68  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 62 70 77 89 110 83 70  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 56 65 72 84 105 77 65  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 59 68 75 87 107 79 68  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 62 70 77 89 110 83 70  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 65 74 80 93 113 85 74  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни 62 70 77 89 110 83 70  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 62 70 77 89 110 83 70  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 65 74 80 93 113 85 74  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 62 70 77 89 110 83 70  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 65 74 80 93 113 85 74  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 67 77 83 95 116 88 77  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1) 50 59 66 78 99 70 59  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 54 63 69 82 102 74 63  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(2-11) 56 65 72 84 105 77 65  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни 70 79 86 98 118 90 79  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 70 79 86 98 118 90 79  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 73 83 88 100 122 94 83  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1) 50 59 66 78 99 70 59  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 54 63 69 82 102 74 63  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 56 65 72 84 105 77 65  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(2-11) 59 68 75 87 107 79 68  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Возрасни 78 88 94 106 127 99 88  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1) 50 59 66 78 99 70 59  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 54 63 69 82 102 74 63  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 56 65 72 84 105 77 65  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 59 68 75 87 107 79 68  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(2-11) 62 70 77 89 110 83 70  
Studio  -  2Возрасни 37 42 50 59 78 56 42  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 79 94 120 139 153 120 93  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 83 96 124 142 156 124 95  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 79 94 120 139 153 120 93  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 83 96 124 142 156 124 95  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 85 99 126 145 158 126 98  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 79 94 120 139 153 120 93  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 83 96 124 142 156 124 95  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 85 99 126 145 158 126 98  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 88 102 129 147 162 129 100  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 85 99 126 145 158 126 98  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 85 99 126 145 158 126 98  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 88 102 129 147 162 129 100  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 85 99 126 145 158 126 98  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 88 102 129 147 162 129 100  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 90 105 132 150 164 132 104  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 74 88 115 134 147 115 87  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 77 90 117 136 150 117 89  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 79 94 120 139 153 120 93  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни 94 107 135 153 167 135 106  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 94 107 135 153 167 135 106  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 96 110 137 156 170 137 109  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1) 74 88 115 134 147 115 87  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 77 90 117 136 150 117 89  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 79 94 120 139 153 120 93  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(2-11) 83 96 124 142 156 124 95  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Возрасни 102 116 143 162 176 143 115  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1) 74 88 115 134 147 115 87  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 77 90 117 136 150 117 89  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 79 94 120 139 153 120 93  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 83 96 124 142 156 124 95  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(2-11) 85 99 126 145 158 126 98  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 100 114 140 159 193 140 113  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 103 117 144 163 195 144 116  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 100 114 140 159 193 140 113  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 103 117 144 163 195 144 116  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 106 119 147 165 198 147 118  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 100 114 140 159 193 140 113  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни 106 119 147 165 198 147 118  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 106 119 147 165 198 147 118  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 108 123 149 168 200 149 122  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 106 119 147 165 198 147 118  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1) 94 108 135 154 187 135 107  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 97 112 138 157 189 138 110  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(2-11) 100 114 140 159 193 140 113  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1) 94 108 135 154 187 135 107  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 97 112 138 157 189 138 110  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 100 114 140 159 193 140 113  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(2-11) 103 117 144 163 195 144 116  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+4Деца(0-1) 94 108 135 154 187 135 107  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 42 45 54 64 83 59 45  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-1) 42 45 54 64 83 59 45  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 59 64 73 85 105 80 64  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 77 82 90 103 123 98 82  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 77 82 90 103 123 98 82  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 85 88 98 110 129 106 88  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-1) 59 64 73 85 105 80 64  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(2-11) 67 70 80 93 112 88 70  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 95 99 108 120 140 116 99  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1) 59 64 73 85 105 80 64  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 67 70 80 93 112 88 70  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(2-11) 75 78 88 100 119 95 78  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 84 94 100 112 133 105 94  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 92 100 107 119 140 112 100  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 84 94 100 112 133 105 94  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 92 100 107 119 140 112 100  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 99 108 115 127 147 119 108  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 84 94 100 112 133 105 94  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 92 100 107 119 140 112 100  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 99 108 115 127 147 119 108  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 106 116 123 135 155 127 116  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни 99 108 115 127 147 119 108  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 99 108 115 127 147 119 108  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 106 116 123 135 155 127 116  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 99 108 115 127 147 119 108  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 106 116 123 135 155 127 116  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 114 124 129 142 163 135 124  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1) 69 78 85 97 117 89 78  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 77 86 93 105 125 97 86  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(2-11) 84 94 100 112 133 105 94  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни 117 126 133 145 165 137 126  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 117 126 133 145 165 137 126  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 124 134 140 153 173 145 134  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1) 69 78 85 97 117 89 78  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 77 86 93 105 125 97 86  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 84 94 100 112 133 105 94  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(2-11) 92 100 107 119 140 112 100  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Возрасни 135 144 150 163 183 155 144  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1) 69 78 85 97 117 89 78  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 77 86 93 105 125 97 86  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 84 94 100 112 133 105 94  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 92 100 107 119 140 112 100  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(2-11) 99 108 115 127 147 119 108  
Studio  -  2Возрасни 56 59 69 78 97 75 59  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 107 122 148 167 182 148 120  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 115 129 156 175 188 156 128  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 107 122 148 167 182 148 120  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 115 129 156 175 188 156 128  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 123 136 164 182 196 164 135  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 107 122 148 167 182 148 120  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 115 129 156 175 188 156 128  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 123 136 164 182 196 164 135  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 129 144 170 189 204 170 143  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 123 136 164 182 196 164 135  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 123 136 164 182 196 164 135  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 129 144 170 189 204 170 143  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 123 136 164 182 196 164 135  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 129 144 170 189 204 170 143  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 137 152 178 197 210 178 150  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 93 106 134 153 166 134 106  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 100 114 140 159 174 140 113  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 107 122 148 167 182 148 120  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни 140 154 182 199 214 182 153  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 140 154 182 199 214 182 153  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 147 162 188 207 222 188 160  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1) 93 106 134 153 166 134 106  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 100 114 140 159 174 140 113  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 107 122 148 167 182 148 120  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(2-11) 115 129 156 175 188 156 128  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Возрасни 158 172 199 217 232 199 170  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1) 93 106 134 153 166 134 106  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 100 114 140 159 174 140 113  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 107 122 148 167 182 148 120  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 115 129 156 175 188 156 128  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(2-11) 123 136 164 182 196 164 135  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 147 160 187 206 239 187 159  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 154 168 195 214 246 195 167  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 147 160 187 206 239 187 159  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 154 168 195 214 246 195 167  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 162 176 203 222 254 203 175  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 147 160 187 206 239 187 159  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни 162 176 203 222 254 203 175  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 162 176 203 222 254 203 175  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 169 183 210 228 262 210 182  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 162 176 203 222 254 203 175  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1) 132 146 173 192 224 173 145  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 139 153 180 199 232 180 153  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(2-11) 147 160 187 206 239 187 159  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1) 132 146 173 192 224 173 145  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 139 153 180 199 232 180 153  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 147 160 187 206 239 187 159  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(2-11) 154 168 195 214 246 195 167  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+4Деца(0-1) 132 146 173 192 224 173 145  
ПОЛН ПАНСИОН  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 47 50 59 69 88 65 50  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-1) 47 50 59 69 88 65 50  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 70 75 84 96 116 92 75  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 94 98 107 119 139 115 98  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 94 98 107 119 139 115 98  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 105 108 117 129 149 125 108  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-1) 70 75 84 96 116 92 75  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(2-11) 82 85 94 106 126 102 85  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 117 122 130 143 163 138 122  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1) 70 75 84 96 116 92 75  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 82 85 94 106 126 102 85  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(2-11) 92 95 105 117 136 112 95  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 100 110 117 129 149 122 110  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 112 120 127 139 159 132 120  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 100 110 117 129 149 122 110  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 112 120 127 139 159 132 120  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 122 130 137 149 170 142 130  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 100 110 117 129 149 122 110  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 112 120 127 139 159 132 120  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 122 130 137 149 170 142 130  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 132 140 147 159 180 153 140  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни 122 130 137 149 170 142 130  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 122 130 137 149 170 142 130  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 132 140 147 159 180 153 140  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 122 130 137 149 170 142 130  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 132 140 147 159 180 153 140  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 142 152 158 170 190 163 152  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1) 80 89 96 108 129 100 89  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 90 100 106 118 139 112 100  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(2-11) 100 110 117 129 149 122 110  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни 145 154 160 173 194 165 154  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 145 154 160 173 194 165 154  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 155 164 170 183 204 176 164  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1) 80 89 96 108 129 100 89  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 90 100 106 118 139 112 100  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 100 110 117 129 149 122 110  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(2-11) 112 120 127 139 159 132 120  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Возрасни 168 177 184 196 217 188 177  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1) 80 89 96 108 129 100 89  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 90 100 106 118 139 112 100  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 100 110 117 129 149 122 110  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 112 120 127 139 159 132 120  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(2-11) 122 130 137 149 170 142 130  
Studio  -  2Возрасни 67 70 80 89 108 86 70  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 124 138 165 184 198 165 137  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 135 148 176 194 208 176 147  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 124 138 165 184 198 165 137  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 135 148 176 194 208 176 147  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 145 158 186 205 218 186 158  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 124 138 165 184 198 165 137  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 135 148 176 194 208 176 147  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 145 158 186 205 218 186 158  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 155 169 196 215 228 196 168  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 145 158 186 205 218 186 158  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 145 158 186 205 218 186 158  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 155 169 196 215 228 196 168  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 145 158 186 205 218 186 158  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 155 169 196 215 228 196 168  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 165 179 206 225 239 206 178  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 104 117 145 164 177 145 117  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 114 128 155 174 187 155 127  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 124 138 165 184 198 165 137  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни 168 182 209 228 242 209 182  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 168 182 209 228 242 209 182  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 178 193 219 238 252 219 192  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1) 104 117 145 164 177 145 117  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 114 128 155 174 187 155 127  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 124 138 165 184 198 165 137  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(2-11) 135 148 176 194 208 176 147  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Возрасни 192 205 233 252 265 233 205  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1) 104 117 145 164 177 145 117  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 114 128 155 174 187 155 127  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 124 138 165 184 198 165 137  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 135 148 176 194 208 176 147  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(2-11) 145 158 186 205 218 186 158  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 175 188 216 234 267 216 187  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 185 199 226 245 277 226 198  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 175 188 216 234 267 216 187  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 185 199 226 245 277 226 198  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 195 209 236 255 287 236 208  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 175 188 216 234 267 216 187  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни 195 209 236 255 287 236 208  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 195 209 236 255 287 236 208  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 205 219 246 265 298 246 218  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 195 209 236 255 287 236 208  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1) 154 168 195 214 246 195 167  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 164 178 205 224 257 205 177  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(2-11) 175 188 216 234 267 216 187  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1) 154 168 195 214 246 195 167  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 164 178 205 224 257 205 177  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 175 188 216 234 267 216 187  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(2-11) 185 199 226 245 277 226 198  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+4Деца(0-1) 154 168 195 214 246 195 167  
ALL EXCLUSIVE СМЕСТУВАЊЕ  
Studio for Sgl  -  1Возрасни 59 64 73 83 100 78 64  
Studio for Sgl  -  1Возрасни+1Деца(0-1) 59 64 73 83 100 78 64  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни 97 100 110 123 142 117 100  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни 134 137 147 158 178 154 137  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 134 137 147 158 178 154 137  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 150 154 164 176 195 170 154  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(0-1) 97 100 110 123 142 117 100  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+1Деца(2-11) 114 117 127 139 158 135 117  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Возрасни 170 174 183 195 215 190 174  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1) 97 100 110 123 142 117 100  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 114 117 127 139 158 135 117  
Apartment 1 Broom -  2Возрасни+2Деца(2-11) 130 135 144 156 176 152 135  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 140 149 156 168 188 160 149  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 157 166 173 185 205 177 166  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 140 149 156 168 188 160 149  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 157 166 173 185 205 177 166  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 174 183 189 202 223 194 183  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 140 149 156 168 188 160 149  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 157 166 173 185 205 177 166  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 174 183 189 202 223 194 183  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 190 199 206 218 239 210 199  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни 174 183 189 202 223 194 183  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 174 183 189 202 223 194 183  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 190 199 206 218 239 210 199  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 174 183 189 202 223 194 183  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 190 199 206 218 239 210 199  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 207 217 223 235 256 228 217  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1) 106 116 123 135 155 127 116  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 124 133 139 152 172 144 133  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+2Деца(2-11) 140 149 156 168 188 160 149  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни 210 219 226 238 258 230 219  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 210 219 226 238 258 230 219  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 227 236 243 255 275 247 236  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1) 106 116 123 135 155 127 116  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 124 133 139 152 172 144 133  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 140 149 156 168 188 160 149  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+3Деца(2-11) 157 166 173 185 205 177 166  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Возрасни 246 256 263 275 295 267 256  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1) 106 116 123 135 155 127 116  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 124 133 139 152 172 144 133  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 140 149 156 168 188 160 149  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 157 166 173 185 205 177 166  
Apartment 2 Brooms -  2Возрасни+4Деца(2-11) 174 183 189 202 223 194 183  
Studio  -  2Возрасни 94 97 106 116 135 112 97  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 164 177 205 223 237 205 176  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 180 194 222 240 254 222 194  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 164 177 205 223 237 205 176  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 180 194 222 240 254 222 194  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 197 210 238 257 270 238 210  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 164 177 205 223 237 205 176  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 180 194 222 240 254 222 194  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 197 210 238 257 270 238 210  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 214 228 255 274 287 255 227  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 197 210 238 257 270 238 210  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 197 210 238 257 270 238 210  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 214 228 255 274 287 255 227  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 197 210 238 257 270 238 210  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 214 228 255 274 287 255 227  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 230 245 272 290 304 272 244  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 129 144 170 189 204 170 143  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 147 160 187 206 220 187 159  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 164 177 205 223 237 205 176  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни 234 247 275 293 307 275 246  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 234 247 275 293 307 275 246  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 250 264 292 310 324 292 264  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1) 129 144 170 189 204 170 143  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 147 160 187 206 220 187 159  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 164 177 205 223 237 205 176  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+3Деца(2-11) 180 194 222 240 254 222 194  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Возрасни 269 284 310 329 344 310 283  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1) 129 144 170 189 204 170 143  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 147 160 187 206 220 187 159  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 164 177 205 223 237 205 176  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 180 194 222 240 254 222 194  
Villa 2 Brooms - Sea View 2Возрасни+4Деца(2-11) 197 210 238 257 270 238 210  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 240 254 280 299 333 280 253  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 257 270 298 316 349 298 269  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 240 254 280 299 333 280 253  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 257 270 298 316 349 298 269  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 274 287 315 334 366 315 287  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 240 254 280 299 333 280 253  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни 274 287 315 334 366 315 287  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 274 287 315 334 366 315 287  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 290 304 332 350 383 332 304  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 274 287 315 334 366 315 287  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1) 206 220 247 266 298 247 219  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 223 237 264 283 316 264 236  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+2Деца(2-11) 240 254 280 299 333 280 253  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1) 206 220 247 266 298 247 219  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 223 237 264 283 316 264 236  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 240 254 280 299 333 280 253  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+3Деца(2-11) 257 270 298 316 349 298 269  
Villa 3 Brooms - Sea View 4Возрасни+4Деца(0-1) 206 220 247 266 298 247 219  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  5  5  5  5  5  5  5  
Откажување до 3 дена пред пристигнување:бесплатно; Откажување 2 или помалку дена пред пристигнување:наплата 1 ноќ.  
 
 
 
 
 
 
 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе