Следете нé или притиснете Escape

Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa / 5* / Ixia / Rhodes

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa / 5 stars / Ixia / Rhodes
https://www.atriumplatinum.gr/  
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице  
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 11.04.19-07.05.19 08.05.19-20.05.19 21.05.19-09.06.19 10.06.19-30.06.19 01.07.19-31.07.19 01.08.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-15.10.19 16.10.19-01.11.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 70 76 100 116 134 168 134 100 76  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 70 76 100 116 134 168 134 100 76  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 94 103 140 155 184 223 184 140 103  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 124 136 186 205 243 295 243 186 136  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 94 103 140 155 184 223 184 140 103  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 112 124 168 186 219 267 219 168 124  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 134 144 176 194 208 258 208 176 144  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 177 190 233 256 276 342 276 233 190  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 177 190 233 256 276 342 276 233 190  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 204 218 267 295 318 393 318 267 218  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 134 144 176 194 208 258 208 176 144  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 160 173 210 233 250 309 250 210 173  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 220 236 289 319 344 425 344 289 236  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 134 144 176 194 208 258 208 176 144  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 160 173 210 233 250 309 250 210 173  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 187 200 246 270 292 360 292 246 200  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 183 203 240 262 283 326 283 240 203  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 242 269 319 346 374 432 374 319 269  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 183 203 240 262 283 326 283 240 203  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 218 244 289 314 338 390 338 289 244  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 177 188 218 243 258 305 258 218 188  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 234 248 289 322 342 404 342 289 248  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 234 248 289 322 342 404 342 289 248  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 269 286 333 369 393 465 393 333 286  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 177 188 218 243 258 305 258 218 188  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 212 225 262 292 309 366 309 262 225  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 290 309 359 400 425 503 425 359 309  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 177 188 218 243 258 305 258 218 188  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 212 225 262 292 309 366 309 262 225  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 247 263 305 339 360 427 360 305 263  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 154 164 199 218 237 278 237 199 164  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 204 216 264 289 314 369 314 264 216  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 154 164 199 218 237 278 237 199 164  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 185 196 239 262 284 334 284 239 196  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 170 192 226 245 272 329 272 226 192  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 225 254 299 324 359 436 359 299 254  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 170 192 226 245 272 329 272 226 192  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 204 230 270 294 325 395 325 270 230  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 557 644 694 739 765 947 765 694 644  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 557 644 694 739 765 947 765 694 644  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 640 742 799 850 879 1089 879 799 742  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 557 644 694 739 765 947 765 694 644  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 640 742 799 850 879 1089 879 799 742  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 725 838 904 963 995 1233 995 904 838  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 557 644 694 739 765 947 765 694 644  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 640 742 799 850 879 1089 879 799 742  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 725 838 904 963 995 1233 995 904 838  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 808 936 1008 1074 1110 1375 1110 1008 936  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 504 584 629 669 693 858 693 629 584  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 693 802 864 920 952 1179 952 864 802  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 693 802 864 920 952 1179 952 864 802  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 777 899 969 1032 1067 1322 1067 969 899  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 693 802 864 920 952 1179 952 864 802  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 777 899 969 1032 1067 1322 1067 969 899  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 860 996 1074 1144 1182 1465 1182 1074 996  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 504 584 629 669 693 858 693 629 584  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 588 680 734 782 807 1000 807 734 680  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 829 959 1035 1102 1139 1412 1139 1035 959  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 829 959 1035 1102 1139 1412 1139 1035 959  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 913 1057 1139 1213 1254 1554 1254 1139 1057  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 504 584 629 669 693 858 693 629 584  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 588 680 734 782 807 1000 807 734 680  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 672 778 838 893 923 1144 923 838 778  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 966 1117 1205 1283 1326 1643 1326 1205 1117  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 504 584 629 669 693 858 693 629 584  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 588 680 734 782 807 1000 807 734 680  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 672 778 838 893 923 1144 923 838 778  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 756 875 943 1004 1038 1286 1038 943 875  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 232 253 280 307 329 373 329 280 253  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 306 334 372 406 436 494 436 372 334  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 306 334 372 406 436 494 436 372 334  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 353 384 427 467 503 568 503 427 384  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 232 253 280 307 329 373 329 280 253  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 277 303 336 368 395 447 395 336 303  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 382 416 463 506 544 615 544 463 416  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 232 253 280 307 329 373 329 280 253  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 277 303 336 368 395 447 395 336 303  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 324 353 393 429 462 522 462 393 353  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 962 1113 1237 1390 1590 1888 1590 1237 1113  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 962 1113 1237 1390 1590 1888 1590 1237 1113  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1107 1280 1424 1599 1830 2173 1830 1424 1280  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 962 1113 1237 1390 1590 1888 1590 1237 1113  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1107 1280 1424 1599 1830 2173 1830 1424 1280  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1253 1448 1610 1809 2070 2458 2070 1610 1448  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 962 1113 1237 1390 1590 1888 1590 1237 1113  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1107 1280 1424 1599 1830 2173 1830 1424 1280  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1253 1448 1610 1809 2070 2458 2070 1610 1448  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1397 1615 1797 2019 2310 2743 2310 1797 1615  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 872 1007 1120 1259 1440 1710 1440 1120 1007  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1198 1385 1540 1730 1980 2350 1980 1540 1385  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1198 1385 1540 1730 1980 2350 1980 1540 1385  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1343 1553 1727 1940 2220 2636 2220 1727 1553  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1198 1385 1540 1730 1980 2350 1980 1540 1385  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1343 1553 1727 1940 2220 2636 2220 1727 1553  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1488 1720 1914 2150 2459 2920 2459 1914 1720  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 872 1007 1120 1259 1440 1710 1440 1120 1007  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 1016 1175 1307 1468 1680 1995 1680 1307 1175  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1434 1657 1844 2072 2370 2814 2370 1844 1657  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1434 1657 1844 2072 2370 2814 2370 1844 1657  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1578 1825 2030 2282 2609 3098 2609 2030 1825  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 872 1007 1120 1259 1440 1710 1440 1120 1007  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1016 1175 1307 1468 1680 1995 1680 1307 1175  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1162 1343 1494 1678 1920 2279 1920 1494 1343  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1669 1930 2147 2413 2759 3277 2759 2147 1930  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 872 1007 1120 1259 1440 1710 1440 1120 1007  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 1016 1175 1307 1468 1680 1995 1680 1307 1175  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1162 1343 1494 1678 1920 2279 1920 1494 1343  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1307 1510 1680 1888 2160 2565 2160 1680 1510  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 65 70 94 108 127 162 127 94 70  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 65 70 94 108 127 162 127 94 70  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 83 92 127 140 170 210 170 127 92  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 108 122 168 186 225 279 225 168 122  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 83 92 127 140 170 210 170 127 92  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 98 109 153 168 204 253 204 153 109  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 94 103 140 155 184 223 184 140 103  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 124 136 186 205 243 295 243 186 136  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 94 103 140 155 184 223 184 140 103  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 112 124 168 186 219 267 219 168 124  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 202 216 250 273 288 343 288 250 216  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 266 286 332 362 382 454 382 332 286  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 266 286 332 362 382 454 382 332 286  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 306 329 382 416 439 523 439 382 329  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 202 216 250 273 288 343 288 250 216  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 242 259 300 327 346 412 346 300 259  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 332 356 413 449 475 565 475 413 356  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 202 216 250 273 288 343 288 250 216  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 242 259 300 327 346 412 346 300 259  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 282 303 350 382 403 479 403 350 303  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 97 102 127 143 160 194 160 127 102  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 97 102 127 143 160 194 160 127 102  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 146 156 194 208 236 276 236 194 156  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 203 216 266 284 322 375 322 266 216  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 146 156 194 208 236 276 236 194 156  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 176 187 233 249 283 330 283 233 187  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 187 196 228 246 262 310 262 228 196  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 257 269 312 336 356 420 356 312 269  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 257 269 312 336 356 420 356 312 269  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 294 308 357 385 408 483 408 357 308  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 187 196 228 246 262 310 262 228 196  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 224 236 274 296 314 373 314 274 236  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 326 342 395 425 449 530 449 395 342  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 187 196 228 246 262 310 262 228 196  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 224 236 274 296 314 373 314 274 236  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 262 275 319 345 366 435 366 319 275  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 235 256 294 315 335 378 335 294 256  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 320 348 398 426 454 510 454 398 348  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 235 256 294 315 335 378 335 294 256  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 282 307 353 377 403 454 403 353 307  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 229 240 272 296 310 358 310 272 240  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 313 328 368 400 420 484 420 368 328  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 313 328 368 400 420 484 420 368 328  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 359 376 423 459 483 555 483 423 376  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 229 240 272 296 310 358 310 272 240  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 275 289 325 355 373 429 373 325 289  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 397 415 465 506 530 608 530 465 415  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 229 240 272 296 310 358 310 272 240  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 275 289 325 355 373 429 373 325 289  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 320 337 379 414 435 500 435 379 337  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 207 216 253 272 290 332 290 253 216  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 283 296 343 368 393 448 393 343 296  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 207 216 253 272 290 332 290 253 216  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 248 259 303 325 348 397 348 303 259  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 223 245 278 297 324 383 324 278 245  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 304 333 378 403 438 516 438 378 333  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 223 245 278 297 324 383 324 278 245  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 267 294 334 357 388 459 388 334 294  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 636 724 774 818 844 1026 844 774 724  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 636 724 774 818 844 1026 844 774 724  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 730 832 889 940 969 1179 969 889 832  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 636 724 774 818 844 1026 844 774 724  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 730 832 889 940 969 1179 969 889 832  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 825 939 1004 1063 1095 1333 1095 1004 939  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 636 724 774 818 844 1026 844 774 724  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 730 832 889 940 969 1179 969 889 832  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 825 939 1004 1063 1095 1333 1095 1004 939  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 919 1046 1119 1185 1222 1486 1222 1119 1046  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 567 647 693 733 756 922 756 693 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 798 908 970 1026 1057 1285 1057 970 908  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 798 908 970 1026 1057 1285 1057 970 908  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 893 1015 1085 1148 1183 1438 1183 1085 1015  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 798 908 970 1026 1057 1285 1057 970 908  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 893 1015 1085 1148 1183 1438 1183 1085 1015  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 987 1123 1200 1270 1309 1592 1309 1200 1123  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 567 647 693 733 756 922 756 693 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 662 755 807 855 882 1075 882 807 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 962 1092 1167 1234 1272 1544 1272 1167 1092  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 962 1092 1167 1234 1272 1544 1272 1167 1092  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1056 1199 1282 1356 1397 1697 1397 1282 1199  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 567 647 693 733 756 922 756 693 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 662 755 807 855 882 1075 882 807 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 756 863 923 977 1007 1228 1007 923 863  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1124 1276 1363 1442 1485 1802 1485 1363 1276  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 567 647 693 733 756 922 756 693 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 662 755 807 855 882 1075 882 807 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 756 863 923 977 1007 1228 1007 923 863  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 850 970 1038 1099 1133 1382 1133 1038 970  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 284 305 334 359 383 426 383 334 305  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 386 413 450 486 516 574 516 450 413  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 386 413 450 486 516 574 516 450 413  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 443 474 517 557 593 658 593 517 474  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 284 305 334 359 383 426 383 334 305  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 340 366 400 432 459 510 459 400 366  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 487 522 568 612 649 720 649 568 522  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 284 305 334 359 383 426 383 334 305  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 340 366 400 432 459 510 459 400 366  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 397 427 466 504 535 596 535 466 427  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 1042 1192 1317 1469 1669 1967 1669 1317 1192  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 1042 1192 1317 1469 1669 1967 1669 1317 1192  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1197 1369 1514 1689 1920 2263 1920 1514 1369  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 1042 1192 1317 1469 1669 1967 1669 1317 1192  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1197 1369 1514 1689 1920 2263 1920 1514 1369  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1353 1548 1712 1909 2170 2558 2170 1712 1548  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 1042 1192 1317 1469 1669 1967 1669 1317 1192  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1197 1369 1514 1689 1920 2263 1920 1514 1369  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1353 1548 1712 1909 2170 2558 2170 1712 1548  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1508 1726 1908 2130 2420 2854 2420 1908 1726  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 935 1070 1184 1323 1504 1774 1504 1184 1070  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1304 1490 1646 1836 2086 2457 2086 1646 1490  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1304 1490 1646 1836 2086 2457 2086 1646 1490  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1459 1669 1844 2057 2336 2753 2336 1844 1669  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1304 1490 1646 1836 2086 2457 2086 1646 1490  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1459 1669 1844 2057 2336 2753 2336 1844 1669  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1615 1847 2040 2277 2587 3047 2587 2040 1847  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 935 1070 1184 1323 1504 1774 1504 1184 1070  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 1090 1249 1382 1543 1754 2069 1754 1382 1249  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1566 1789 1976 2204 2503 2946 2503 1976 1789  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1566 1789 1976 2204 2503 2946 2503 1976 1789  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1722 1968 2174 2424 2753 3242 2753 2174 1968  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 935 1070 1184 1323 1504 1774 1504 1184 1070  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1090 1249 1382 1543 1754 2069 1754 1382 1249  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1246 1427 1578 1763 2005 2365 2005 1578 1427  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1828 2088 2306 2570 2918 3435 2918 2306 2088  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 935 1070 1184 1323 1504 1774 1504 1184 1070  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 1090 1249 1382 1543 1754 2069 1754 1382 1249  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1246 1427 1578 1763 2005 2365 2005 1578 1427  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1402 1606 1776 1983 2255 2659 2255 1776 1606  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 92 96 120 135 154 188 154 120 96  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 92 96 120 135 154 188 154 120 96  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 135 145 180 194 223 264 223 180 145  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 188 200 248 266 304 358 304 248 200  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 135 145 180 194 223 264 223 180 145  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 162 174 216 233 267 316 267 216 174  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 146 156 194 208 236 276 236 194 156  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 203 216 266 284 322 375 322 266 216  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 146 156 194 208 236 276 236 194 156  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 176 187 233 249 283 330 283 233 187  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 254 269 303 326 340 396 340 303 269  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 346 366 410 440 460 534 460 410 366  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 346 366 410 440 460 534 460 410 366  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 396 419 472 506 528 613 528 472 419  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 254 269 303 326 340 396 340 303 269  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 305 323 364 390 409 475 409 364 323  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 437 462 518 556 580 670 580 518 462  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 254 269 303 326 340 396 340 303 269  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 305 323 364 390 409 475 409 364 323  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 355 376 424 456 477 554 477 424 376  
ПОЛН ПАНСИОН  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 114 119 144 159 177 212 177 144 119  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 114 119 144 159 177 212 177 144 119  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 180 189 227 242 270 309 270 227 189  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 254 266 316 335 373 425 373 316 266  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 180 189 227 242 270 309 270 227 189  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 216 227 273 290 324 372 324 273 227  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 222 230 263 280 296 345 296 263 230  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 308 320 363 387 407 472 407 363 320  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 308 320 363 387 407 472 407 363 320  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 352 366 415 443 466 540 466 415 366  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 222 230 263 280 296 345 296 263 230  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 265 276 315 336 355 414 355 315 276  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 395 410 463 493 517 598 517 463 410  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 222 230 263 280 296 345 296 263 230  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 265 276 315 336 355 414 355 315 276  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 309 323 367 393 414 483 414 367 323  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 269 290 328 348 369 413 369 328 290  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 372 399 449 477 504 562 504 449 399  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 269 290 328 348 369 413 369 328 290  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 323 348 393 418 443 495 443 393 348  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 264 275 305 329 345 392 345 305 275  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 364 379 419 452 472 534 472 419 379  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 364 379 419 452 472 534 472 419 379  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 417 434 480 517 540 613 540 480 434  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 264 275 305 329 345 392 345 305 275  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 316 329 366 395 414 470 414 366 329  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 465 484 533 574 598 676 598 533 484  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 264 275 305 329 345 392 345 305 275  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 316 329 366 395 414 470 414 366 329  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 368 385 427 462 483 548 483 427 385  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 240 250 286 305 324 366 324 286 250  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 334 347 394 419 444 499 444 394 347  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 240 250 286 305 324 366 324 286 250  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 289 300 344 366 388 438 388 344 300  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 257 278 313 332 358 416 358 313 278  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 355 384 429 454 489 567 489 429 384  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 257 278 313 332 358 416 358 313 278  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 308 334 375 397 429 499 429 375 334  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 687 775 825 869 895 1077 895 825 775  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 687 775 825 869 895 1077 895 825 775  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 788 889 947 998 1027 1237 1027 947 889  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 687 775 825 869 895 1077 895 825 775  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 788 889 947 998 1027 1237 1027 947 889  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 889 1004 1068 1127 1159 1398 1159 1068 1004  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 687 775 825 869 895 1077 895 825 775  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 788 889 947 998 1027 1237 1027 947 889  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 889 1004 1068 1127 1159 1398 1159 1068 1004  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 990 1118 1190 1256 1293 1558 1293 1190 1118  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 608 688 733 774 797 962 797 733 688  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 867 976 1038 1094 1125 1353 1125 1038 976  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 867 976 1038 1094 1125 1353 1125 1038 976  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 968 1090 1160 1223 1258 1513 1258 1160 1090  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 867 976 1038 1094 1125 1353 1125 1038 976  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 968 1090 1160 1223 1258 1513 1258 1160 1090  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1069 1205 1283 1352 1390 1674 1390 1283 1205  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 608 688 733 774 797 962 797 733 688  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 709 803 855 903 929 1123 929 855 803  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1046 1177 1252 1318 1356 1628 1356 1252 1177  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1046 1177 1252 1318 1356 1628 1356 1252 1177  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1147 1292 1374 1447 1488 1788 1488 1374 1292  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 608 688 733 774 797 962 797 733 688  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 709 803 855 903 929 1123 929 855 803  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 810 917 977 1032 1062 1283 1062 977 917  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1226 1378 1465 1544 1587 1904 1587 1465 1378  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 608 688 733 774 797 962 797 733 688  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 709 803 855 903 929 1123 929 855 803  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 810 917 977 1032 1062 1283 1062 977 917  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 913 1032 1099 1160 1195 1443 1195 1099 1032  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 318 339 367 394 416 460 416 367 339  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 437 464 502 537 567 625 567 502 464  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 437 464 502 537 567 625 567 502 464  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 500 532 575 615 650 716 650 575 532  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 318 339 367 394 416 460 416 367 339  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 382 407 440 473 499 552 499 440 407  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 555 589 636 679 717 788 717 636 589  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 318 339 367 394 416 460 416 367 339  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 382 407 440 473 499 552 499 440 407  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 445 475 514 552 583 644 583 514 475  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 1093 1243 1368 1520 1720 2018 1720 1368 1243  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 1093 1243 1368 1520 1720 2018 1720 1368 1243  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1255 1428 1572 1747 1978 2320 1978 1572 1428  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 1093 1243 1368 1520 1720 2018 1720 1368 1243  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1255 1428 1572 1747 1978 2320 1978 1572 1428  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1417 1613 1776 1975 2235 2623 2235 1776 1613  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 1093 1243 1368 1520 1720 2018 1720 1368 1243  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1255 1428 1572 1747 1978 2320 1978 1572 1428  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1417 1613 1776 1975 2235 2623 2235 1776 1613  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1579 1798 1979 2202 2493 2925 2493 1979 1798  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 976 1112 1225 1364 1545 1814 1545 1225 1112  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1372 1558 1715 1905 2154 2525 2154 1715 1558  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1372 1558 1715 1905 2154 2525 2154 1715 1558  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1534 1744 1918 2132 2412 2827 2412 1918 1744  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1372 1558 1715 1905 2154 2525 2154 1715 1558  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1534 1744 1918 2132 2412 2827 2412 1918 1744  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1696 1929 2123 2358 2668 3129 2668 2123 1929  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 976 1112 1225 1364 1545 1814 1545 1225 1112  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 1138 1297 1429 1590 1802 2116 1802 1429 1297  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1650 1875 2062 2288 2587 3032 2587 2062 1875  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1650 1875 2062 2288 2587 3032 2587 2062 1875  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1813 2059 2265 2516 2845 3334 2845 2265 2059  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 976 1112 1225 1364 1545 1814 1545 1225 1112  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1138 1297 1429 1590 1802 2116 1802 1429 1297  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1300 1482 1633 1817 2059 2418 2059 1633 1482  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1930 2190 2408 2673 3020 3537 3020 2408 2190  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 976 1112 1225 1364 1545 1814 1545 1225 1112  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 1138 1297 1429 1590 1802 2116 1802 1429 1297  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1300 1482 1633 1817 2059 2418 2059 1633 1482  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1463 1667 1837 2045 2316 2720 2316 1837 1667  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 108 114 137 152 170 205 170 137 114  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 108 114 137 152 170 205 170 137 114  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 169 178 215 227 257 297 257 215 178  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 239 252 299 316 355 409 355 299 252  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 169 178 215 227 257 297 257 215 178  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 203 214 257 273 308 357 308 257 214  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 180 189 227 242 270 309 270 227 189  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 254 266 316 335 373 425 373 316 266  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 180 189 227 242 270 309 270 227 189  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 216 227 273 290 324 372 324 273 227  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 288 303 337 359 375 429 375 337 303  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 397 417 462 492 512 584 512 462 417  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 397 417 462 492 512 584 512 462 417  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 454 477 529 564 586 670 586 529 477  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 288 303 337 359 375 429 375 337 303  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 346 364 405 432 449 516 449 405 364  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 505 530 586 624 648 739 648 586 530  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 288 303 337 359 375 429 375 337 303  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 346 364 405 432 449 516 449 405 364  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 403 424 472 504 525 602 525 472 424  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  1  1  1  1  
Откажување до 21 ден пред пристигнување:бесплатно;Откажување 20-15 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 14-1 ден пред пристигнување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 
 
 
                       

 

 

Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa / 5 stars / Ixia / Rhodes
https://www.atriumplatinum.gr/  
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице  
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 11.04.19-07.05.19 08.05.19-20.05.19 21.05.19-09.06.19 10.06.19-30.06.19 01.07.19-31.07.19 01.08.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-15.10.19 16.10.19-01.11.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 70 76 100 116 134 168 134 100 76  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 70 76 100 116 134 168 134 100 76  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 94 103 140 155 184 223 184 140 103  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 124 136 186 205 243 295 243 186 136  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 94 103 140 155 184 223 184 140 103  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 112 124 168 186 219 267 219 168 124  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 134 144 176 194 208 258 208 176 144  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 177 190 233 256 276 342 276 233 190  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 177 190 233 256 276 342 276 233 190  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 204 218 267 295 318 393 318 267 218  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 134 144 176 194 208 258 208 176 144  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 160 173 210 233 250 309 250 210 173  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 220 236 289 319 344 425 344 289 236  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 134 144 176 194 208 258 208 176 144  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 160 173 210 233 250 309 250 210 173  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 187 200 246 270 292 360 292 246 200  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 183 203 240 262 283 326 283 240 203  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 242 269 319 346 374 432 374 319 269  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 183 203 240 262 283 326 283 240 203  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 218 244 289 314 338 390 338 289 244  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 177 188 218 243 258 305 258 218 188  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 234 248 289 322 342 404 342 289 248  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 234 248 289 322 342 404 342 289 248  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 269 286 333 369 393 465 393 333 286  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 177 188 218 243 258 305 258 218 188  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 212 225 262 292 309 366 309 262 225  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 290 309 359 400 425 503 425 359 309  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 177 188 218 243 258 305 258 218 188  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 212 225 262 292 309 366 309 262 225  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 247 263 305 339 360 427 360 305 263  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 154 164 199 218 237 278 237 199 164  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 204 216 264 289 314 369 314 264 216  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 154 164 199 218 237 278 237 199 164  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 185 196 239 262 284 334 284 239 196  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 170 192 226 245 272 329 272 226 192  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 225 254 299 324 359 436 359 299 254  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 170 192 226 245 272 329 272 226 192  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 204 230 270 294 325 395 325 270 230  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 557 644 694 739 765 947 765 694 644  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 557 644 694 739 765 947 765 694 644  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 640 742 799 850 879 1089 879 799 742  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 557 644 694 739 765 947 765 694 644  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 640 742 799 850 879 1089 879 799 742  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 725 838 904 963 995 1233 995 904 838  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 557 644 694 739 765 947 765 694 644  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 640 742 799 850 879 1089 879 799 742  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 725 838 904 963 995 1233 995 904 838  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 808 936 1008 1074 1110 1375 1110 1008 936  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 504 584 629 669 693 858 693 629 584  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 693 802 864 920 952 1179 952 864 802  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 693 802 864 920 952 1179 952 864 802  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 777 899 969 1032 1067 1322 1067 969 899  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 693 802 864 920 952 1179 952 864 802  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 777 899 969 1032 1067 1322 1067 969 899  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 860 996 1074 1144 1182 1465 1182 1074 996  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 504 584 629 669 693 858 693 629 584  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 588 680 734 782 807 1000 807 734 680  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 829 959 1035 1102 1139 1412 1139 1035 959  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 829 959 1035 1102 1139 1412 1139 1035 959  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 913 1057 1139 1213 1254 1554 1254 1139 1057  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 504 584 629 669 693 858 693 629 584  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 588 680 734 782 807 1000 807 734 680  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 672 778 838 893 923 1144 923 838 778  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 966 1117 1205 1283 1326 1643 1326 1205 1117  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 420 486 524 558 577 715 577 524 486  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 504 584 629 669 693 858 693 629 584  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 588 680 734 782 807 1000 807 734 680  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 672 778 838 893 923 1144 923 838 778  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 756 875 943 1004 1038 1286 1038 943 875  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 232 253 280 307 329 373 329 280 253  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 306 334 372 406 436 494 436 372 334  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 306 334 372 406 436 494 436 372 334  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 353 384 427 467 503 568 503 427 384  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 232 253 280 307 329 373 329 280 253  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 277 303 336 368 395 447 395 336 303  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 382 416 463 506 544 615 544 463 416  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 232 253 280 307 329 373 329 280 253  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 277 303 336 368 395 447 395 336 303  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 324 353 393 429 462 522 462 393 353  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 962 1113 1237 1390 1590 1888 1590 1237 1113  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 962 1113 1237 1390 1590 1888 1590 1237 1113  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1107 1280 1424 1599 1830 2173 1830 1424 1280  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 962 1113 1237 1390 1590 1888 1590 1237 1113  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1107 1280 1424 1599 1830 2173 1830 1424 1280  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1253 1448 1610 1809 2070 2458 2070 1610 1448  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 962 1113 1237 1390 1590 1888 1590 1237 1113  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1107 1280 1424 1599 1830 2173 1830 1424 1280  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1253 1448 1610 1809 2070 2458 2070 1610 1448  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1397 1615 1797 2019 2310 2743 2310 1797 1615  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 872 1007 1120 1259 1440 1710 1440 1120 1007  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1198 1385 1540 1730 1980 2350 1980 1540 1385  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1198 1385 1540 1730 1980 2350 1980 1540 1385  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1343 1553 1727 1940 2220 2636 2220 1727 1553  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1198 1385 1540 1730 1980 2350 1980 1540 1385  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1343 1553 1727 1940 2220 2636 2220 1727 1553  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1488 1720 1914 2150 2459 2920 2459 1914 1720  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 872 1007 1120 1259 1440 1710 1440 1120 1007  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 1016 1175 1307 1468 1680 1995 1680 1307 1175  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1434 1657 1844 2072 2370 2814 2370 1844 1657  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1434 1657 1844 2072 2370 2814 2370 1844 1657  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1578 1825 2030 2282 2609 3098 2609 2030 1825  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 872 1007 1120 1259 1440 1710 1440 1120 1007  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1016 1175 1307 1468 1680 1995 1680 1307 1175  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1162 1343 1494 1678 1920 2279 1920 1494 1343  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1669 1930 2147 2413 2759 3277 2759 2147 1930  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 726 839 934 1049 1200 1425 1200 934 839  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 872 1007 1120 1259 1440 1710 1440 1120 1007  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 1016 1175 1307 1468 1680 1995 1680 1307 1175  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1162 1343 1494 1678 1920 2279 1920 1494 1343  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1307 1510 1680 1888 2160 2565 2160 1680 1510  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 65 70 94 108 127 162 127 94 70  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 65 70 94 108 127 162 127 94 70  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 83 92 127 140 170 210 170 127 92  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 108 122 168 186 225 279 225 168 122  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 83 92 127 140 170 210 170 127 92  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 98 109 153 168 204 253 204 153 109  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 94 103 140 155 184 223 184 140 103  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 124 136 186 205 243 295 243 186 136  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 94 103 140 155 184 223 184 140 103  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 112 124 168 186 219 267 219 168 124  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 202 216 250 273 288 343 288 250 216  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 266 286 332 362 382 454 382 332 286  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 266 286 332 362 382 454 382 332 286  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 306 329 382 416 439 523 439 382 329  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 202 216 250 273 288 343 288 250 216  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 242 259 300 327 346 412 346 300 259  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 332 356 413 449 475 565 475 413 356  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 202 216 250 273 288 343 288 250 216  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 242 259 300 327 346 412 346 300 259  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 282 303 350 382 403 479 403 350 303  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 97 102 127 143 160 194 160 127 102  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 97 102 127 143 160 194 160 127 102  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 146 156 194 208 236 276 236 194 156  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 203 216 266 284 322 375 322 266 216  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 146 156 194 208 236 276 236 194 156  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 176 187 233 249 283 330 283 233 187  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 187 196 228 246 262 310 262 228 196  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 257 269 312 336 356 420 356 312 269  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 257 269 312 336 356 420 356 312 269  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 294 308 357 385 408 483 408 357 308  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 187 196 228 246 262 310 262 228 196  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 224 236 274 296 314 373 314 274 236  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 326 342 395 425 449 530 449 395 342  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 187 196 228 246 262 310 262 228 196  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 224 236 274 296 314 373 314 274 236  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 262 275 319 345 366 435 366 319 275  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 235 256 294 315 335 378 335 294 256  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 320 348 398 426 454 510 454 398 348  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 235 256 294 315 335 378 335 294 256  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 282 307 353 377 403 454 403 353 307  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 229 240 272 296 310 358 310 272 240  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 313 328 368 400 420 484 420 368 328  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 313 328 368 400 420 484 420 368 328  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 359 376 423 459 483 555 483 423 376  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 229 240 272 296 310 358 310 272 240  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 275 289 325 355 373 429 373 325 289  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 397 415 465 506 530 608 530 465 415  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 229 240 272 296 310 358 310 272 240  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 275 289 325 355 373 429 373 325 289  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 320 337 379 414 435 500 435 379 337  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 207 216 253 272 290 332 290 253 216  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 283 296 343 368 393 448 393 343 296  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 207 216 253 272 290 332 290 253 216  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 248 259 303 325 348 397 348 303 259  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 223 245 278 297 324 383 324 278 245  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 304 333 378 403 438 516 438 378 333  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 223 245 278 297 324 383 324 278 245  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 267 294 334 357 388 459 388 334 294  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 636 724 774 818 844 1026 844 774 724  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 636 724 774 818 844 1026 844 774 724  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 730 832 889 940 969 1179 969 889 832  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 636 724 774 818 844 1026 844 774 724  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 730 832 889 940 969 1179 969 889 832  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 825 939 1004 1063 1095 1333 1095 1004 939  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 636 724 774 818 844 1026 844 774 724  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 730 832 889 940 969 1179 969 889 832  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 825 939 1004 1063 1095 1333 1095 1004 939  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 919 1046 1119 1185 1222 1486 1222 1119 1046  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 567 647 693 733 756 922 756 693 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 798 908 970 1026 1057 1285 1057 970 908  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 798 908 970 1026 1057 1285 1057 970 908  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 893 1015 1085 1148 1183 1438 1183 1085 1015  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 798 908 970 1026 1057 1285 1057 970 908  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 893 1015 1085 1148 1183 1438 1183 1085 1015  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 987 1123 1200 1270 1309 1592 1309 1200 1123  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 567 647 693 733 756 922 756 693 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 662 755 807 855 882 1075 882 807 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 962 1092 1167 1234 1272 1544 1272 1167 1092  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 962 1092 1167 1234 1272 1544 1272 1167 1092  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1056 1199 1282 1356 1397 1697 1397 1282 1199  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 567 647 693 733 756 922 756 693 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 662 755 807 855 882 1075 882 807 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 756 863 923 977 1007 1228 1007 923 863  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1124 1276 1363 1442 1485 1802 1485 1363 1276  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 473 539 577 612 630 768 630 577 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 567 647 693 733 756 922 756 693 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 662 755 807 855 882 1075 882 807 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 756 863 923 977 1007 1228 1007 923 863  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 850 970 1038 1099 1133 1382 1133 1038 970  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 284 305 334 359 383 426 383 334 305  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 386 413 450 486 516 574 516 450 413  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 386 413 450 486 516 574 516 450 413  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 443 474 517 557 593 658 593 517 474  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 284 305 334 359 383 426 383 334 305  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 340 366 400 432 459 510 459 400 366  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 487 522 568 612 649 720 649 568 522  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 284 305 334 359 383 426 383 334 305  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 340 366 400 432 459 510 459 400 366  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 397 427 466 504 535 596 535 466 427  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 1042 1192 1317 1469 1669 1967 1669 1317 1192  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 1042 1192 1317 1469 1669 1967 1669 1317 1192  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1197 1369 1514 1689 1920 2263 1920 1514 1369  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 1042 1192 1317 1469 1669 1967 1669 1317 1192  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1197 1369 1514 1689 1920 2263 1920 1514 1369  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1353 1548 1712 1909 2170 2558 2170 1712 1548  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 1042 1192 1317 1469 1669 1967 1669 1317 1192  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1197 1369 1514 1689 1920 2263 1920 1514 1369  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1353 1548 1712 1909 2170 2558 2170 1712 1548  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1508 1726 1908 2130 2420 2854 2420 1908 1726  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 935 1070 1184 1323 1504 1774 1504 1184 1070  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1304 1490 1646 1836 2086 2457 2086 1646 1490  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1304 1490 1646 1836 2086 2457 2086 1646 1490  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1459 1669 1844 2057 2336 2753 2336 1844 1669  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1304 1490 1646 1836 2086 2457 2086 1646 1490  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1459 1669 1844 2057 2336 2753 2336 1844 1669  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1615 1847 2040 2277 2587 3047 2587 2040 1847  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 935 1070 1184 1323 1504 1774 1504 1184 1070  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 1090 1249 1382 1543 1754 2069 1754 1382 1249  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1566 1789 1976 2204 2503 2946 2503 1976 1789  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1566 1789 1976 2204 2503 2946 2503 1976 1789  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1722 1968 2174 2424 2753 3242 2753 2174 1968  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 935 1070 1184 1323 1504 1774 1504 1184 1070  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1090 1249 1382 1543 1754 2069 1754 1382 1249  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1246 1427 1578 1763 2005 2365 2005 1578 1427  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1828 2088 2306 2570 2918 3435 2918 2306 2088  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 779 893 987 1103 1254 1478 1254 987 893  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 935 1070 1184 1323 1504 1774 1504 1184 1070  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 1090 1249 1382 1543 1754 2069 1754 1382 1249  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1246 1427 1578 1763 2005 2365 2005 1578 1427  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1402 1606 1776 1983 2255 2659 2255 1776 1606  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 92 96 120 135 154 188 154 120 96  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 92 96 120 135 154 188 154 120 96  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 135 145 180 194 223 264 223 180 145  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 188 200 248 266 304 358 304 248 200  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 135 145 180 194 223 264 223 180 145  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 162 174 216 233 267 316 267 216 174  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 146 156 194 208 236 276 236 194 156  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 203 216 266 284 322 375 322 266 216  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 146 156 194 208 236 276 236 194 156  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 176 187 233 249 283 330 283 233 187  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 254 269 303 326 340 396 340 303 269  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 346 366 410 440 460 534 460 410 366  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 346 366 410 440 460 534 460 410 366  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 396 419 472 506 528 613 528 472 419  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 254 269 303 326 340 396 340 303 269  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 305 323 364 390 409 475 409 364 323  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 437 462 518 556 580 670 580 518 462  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 254 269 303 326 340 396 340 303 269  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 305 323 364 390 409 475 409 364 323  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 355 376 424 456 477 554 477 424 376  
ПОЛН ПАНСИОН  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 114 119 144 159 177 212 177 144 119  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 114 119 144 159 177 212 177 144 119  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 180 189 227 242 270 309 270 227 189  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 254 266 316 335 373 425 373 316 266  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 180 189 227 242 270 309 270 227 189  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 216 227 273 290 324 372 324 273 227  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 222 230 263 280 296 345 296 263 230  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 308 320 363 387 407 472 407 363 320  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 308 320 363 387 407 472 407 363 320  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 352 366 415 443 466 540 466 415 366  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 222 230 263 280 296 345 296 263 230  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 265 276 315 336 355 414 355 315 276  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 395 410 463 493 517 598 517 463 410  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 222 230 263 280 296 345 296 263 230  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 265 276 315 336 355 414 355 315 276  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 309 323 367 393 414 483 414 367 323  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 269 290 328 348 369 413 369 328 290  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 372 399 449 477 504 562 504 449 399  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 269 290 328 348 369 413 369 328 290  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 323 348 393 418 443 495 443 393 348  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 264 275 305 329 345 392 345 305 275  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 364 379 419 452 472 534 472 419 379  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 364 379 419 452 472 534 472 419 379  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 417 434 480 517 540 613 540 480 434  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 264 275 305 329 345 392 345 305 275  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 316 329 366 395 414 470 414 366 329  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 465 484 533 574 598 676 598 533 484  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 264 275 305 329 345 392 345 305 275  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 316 329 366 395 414 470 414 366 329  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 368 385 427 462 483 548 483 427 385  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 240 250 286 305 324 366 324 286 250  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 334 347 394 419 444 499 444 394 347  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 240 250 286 305 324 366 324 286 250  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 289 300 344 366 388 438 388 344 300  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 257 278 313 332 358 416 358 313 278  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 355 384 429 454 489 567 489 429 384  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 257 278 313 332 358 416 358 313 278  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 308 334 375 397 429 499 429 375 334  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 687 775 825 869 895 1077 895 825 775  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 687 775 825 869 895 1077 895 825 775  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 788 889 947 998 1027 1237 1027 947 889  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 687 775 825 869 895 1077 895 825 775  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 788 889 947 998 1027 1237 1027 947 889  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 889 1004 1068 1127 1159 1398 1159 1068 1004  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 687 775 825 869 895 1077 895 825 775  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 788 889 947 998 1027 1237 1027 947 889  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 889 1004 1068 1127 1159 1398 1159 1068 1004  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 990 1118 1190 1256 1293 1558 1293 1190 1118  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 608 688 733 774 797 962 797 733 688  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 867 976 1038 1094 1125 1353 1125 1038 976  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 867 976 1038 1094 1125 1353 1125 1038 976  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 968 1090 1160 1223 1258 1513 1258 1160 1090  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 867 976 1038 1094 1125 1353 1125 1038 976  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 968 1090 1160 1223 1258 1513 1258 1160 1090  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1069 1205 1283 1352 1390 1674 1390 1283 1205  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 608 688 733 774 797 962 797 733 688  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 709 803 855 903 929 1123 929 855 803  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1046 1177 1252 1318 1356 1628 1356 1252 1177  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1046 1177 1252 1318 1356 1628 1356 1252 1177  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1147 1292 1374 1447 1488 1788 1488 1374 1292  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 608 688 733 774 797 962 797 733 688  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 709 803 855 903 929 1123 929 855 803  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 810 917 977 1032 1062 1283 1062 977 917  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1226 1378 1465 1544 1587 1904 1587 1465 1378  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 507 574 612 645 664 802 664 612 574  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 608 688 733 774 797 962 797 733 688  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 709 803 855 903 929 1123 929 855 803  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 810 917 977 1032 1062 1283 1062 977 917  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 913 1032 1099 1160 1195 1443 1195 1099 1032  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 318 339 367 394 416 460 416 367 339  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 437 464 502 537 567 625 567 502 464  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 437 464 502 537 567 625 567 502 464  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 500 532 575 615 650 716 650 575 532  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 318 339 367 394 416 460 416 367 339  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 382 407 440 473 499 552 499 440 407  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 555 589 636 679 717 788 717 636 589  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 318 339 367 394 416 460 416 367 339  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 382 407 440 473 499 552 499 440 407  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 445 475 514 552 583 644 583 514 475  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 1093 1243 1368 1520 1720 2018 1720 1368 1243  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 1093 1243 1368 1520 1720 2018 1720 1368 1243  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1255 1428 1572 1747 1978 2320 1978 1572 1428  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 1093 1243 1368 1520 1720 2018 1720 1368 1243  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1255 1428 1572 1747 1978 2320 1978 1572 1428  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1417 1613 1776 1975 2235 2623 2235 1776 1613  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 1093 1243 1368 1520 1720 2018 1720 1368 1243  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1255 1428 1572 1747 1978 2320 1978 1572 1428  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1417 1613 1776 1975 2235 2623 2235 1776 1613  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1579 1798 1979 2202 2493 2925 2493 1979 1798  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 976 1112 1225 1364 1545 1814 1545 1225 1112  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1372 1558 1715 1905 2154 2525 2154 1715 1558  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1372 1558 1715 1905 2154 2525 2154 1715 1558  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1534 1744 1918 2132 2412 2827 2412 1918 1744  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1372 1558 1715 1905 2154 2525 2154 1715 1558  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1534 1744 1918 2132 2412 2827 2412 1918 1744  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1696 1929 2123 2358 2668 3129 2668 2123 1929  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 976 1112 1225 1364 1545 1814 1545 1225 1112  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 1138 1297 1429 1590 1802 2116 1802 1429 1297  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1650 1875 2062 2288 2587 3032 2587 2062 1875  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1650 1875 2062 2288 2587 3032 2587 2062 1875  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1813 2059 2265 2516 2845 3334 2845 2265 2059  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 976 1112 1225 1364 1545 1814 1545 1225 1112  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1138 1297 1429 1590 1802 2116 1802 1429 1297  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1300 1482 1633 1817 2059 2418 2059 1633 1482  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1930 2190 2408 2673 3020 3537 3020 2408 2190  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 813 926 1020 1136 1287 1512 1287 1020 926  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 976 1112 1225 1364 1545 1814 1545 1225 1112  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 1138 1297 1429 1590 1802 2116 1802 1429 1297  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1300 1482 1633 1817 2059 2418 2059 1633 1482  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1463 1667 1837 2045 2316 2720 2316 1837 1667  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 108 114 137 152 170 205 170 137 114  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 108 114 137 152 170 205 170 137 114  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 169 178 215 227 257 297 257 215 178  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 239 252 299 316 355 409 355 299 252  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 169 178 215 227 257 297 257 215 178  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 203 214 257 273 308 357 308 257 214  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 180 189 227 242 270 309 270 227 189  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 254 266 316 335 373 425 373 316 266  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 180 189 227 242 270 309 270 227 189  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 216 227 273 290 324 372 324 273 227  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 288 303 337 359 375 429 375 337 303  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 397 417 462 492 512 584 512 462 417  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 397 417 462 492 512 584 512 462 417  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 454 477 529 564 586 670 586 529 477  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 288 303 337 359 375 429 375 337 303  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 346 364 405 432 449 516 449 405 364  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 505 530 586 624 648 739 648 586 530  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 288 303 337 359 375 429 375 337 303  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 346 364 405 432 449 516 449 405 364  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 403 424 472 504 525 602 525 472 424  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  1  1  1  1  
Откажување до 21 ден пред пристигнување:бесплатно;Откажување 20-15 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 14-1 ден пред пристигнување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе