Следете нé или притиснете Escape

Elysium Resort & Spa / 5 */ Faliraki / Rhodes

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Elysium Resort & Spa  / 5 stars / Faliraki / Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 28.04.19-25.05.19 26.05.19-08.06.19 09.06.19-29.06.19 30.06.19-20.07.19 21.07.19-24.08.19 25.08.19-14.09.19 15.09.19-28.09.19 29.09.19-12.10.19 13.10.19-26.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Guest Room Deluxe - Elite/Sea View 2Возрасни 155 198 242 282 327 282 242 198 155  
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни 178 220 264 305 350 305 264 220 178  
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 178 220 264 305 350 305 264 220 178  
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 239 298 356 412 473 412 356 298 239  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни 227 273 318 364 409 364 318 273 227  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 227 273 318 364 409 364 318 273 227  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 307 368 429 490 552 490 429 368 307  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 227 273 318 364 409 364 318 273 227  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 307 368 429 490 552 490 429 368 307  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 386 464 540 617 695 617 540 464 386  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни 273 318 364 409 454 409 364 318 273  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 273 318 364 409 454 409 364 318 273  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 368 429 490 552 613 552 490 429 368  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 273 318 364 409 454 409 364 318 273  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 368 429 490 552 613 552 490 429 368  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 464 540 617 695 772 695 617 540 464  
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни 318 364 409 477 523 477 409 364 318  
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 318 364 409 477 523 477 409 364 318  
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 429 490 552 644 705 644 552 490 429  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Guest Room Deluxe - Elite/Sea View 2Возрасни 212 255 298 338 384 338 298 255 212  
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни 235 277 320 362 407 362 320 277 235  
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 235 277 320 362 407 362 320 277 235  
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 316 374 433 487 548 487 433 374 316  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни 284 329 375 420 466 420 375 329 284  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 284 329 375 420 466 420 375 329 284  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 384 445 506 567 628 567 506 445 384  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 284 329 375 420 466 420 375 329 284  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 384 445 506 567 628 567 506 445 384  
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 483 559 637 714 790 714 637 559 483  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни 329 375 420 466 510 466 420 375 329  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 329 375 420 466 510 466 420 375 329  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 445 506 567 628 689 628 567 506 445  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 329 375 420 466 510 466 420 375 329  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 445 506 567 628 689 628 567 506 445  
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 559 637 714 790 868 790 714 637 559  
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни 375 420 466 534 579 534 466 420 375  
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 375 420 466 534 579 534 466 420 375  
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 506 567 628 720 782 720 628 567 506  
Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 106 158 197 234 274 234 197 158 106  
Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 106 158 197 234 274 234 197 158 106  
Double Deluxe Superior - Sea View 2Возрасни 155 198 242 282 327 282 242 198 155  
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни 133 176 218 259 305 259 218 176 133  
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 178 237 295 349 412 349 295 237 178  
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 133 176 218 259 305 259 218 176 133  
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 178 237 295 349 412 349 295 237 178  
ПОЛН ПАНСИОН  
Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 135 187 225 262 303 262 225 187 135  
Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 135 187 225 262 303 262 225 187 135  
Double Deluxe Superior - Sea View 2Возрасни 212 255 298 338 384 338 298 255 212  
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни 189 233 275 316 362 316 275 233 189  
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 264 322 379 435 496 435 379 322 264  
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 189 233 275 316 362 316 275 233 189  
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 255 313 372 426 487 426 372 313 255  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  3  3  5  5  5  5  5  3  3  
Откажување до 8 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување 7 дена пред пристигнување:наплата 50%;При непојавување или порано заминување:целосна наплата.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elysium Resort & Spa  / 5 stars / Faliraki / Rhodes
https://www.elysium.gr/en/
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 28.04.19-25.05.19 13.10.19-26.10.19
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Guest Room Deluxe - Elite/Sea View 2Возрасни 123 123
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни 142 142
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 142 142
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 190 190
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни 180 180
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 180 180
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 244 244
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 180 180
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 244 244
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 306 306
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни 216 216
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 216 216
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 292 292
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 216 216
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 292 292
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 367 367
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни 253 253
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 253 253
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 340 340
ПОЛУ ПАНСИОН
Guest Room Deluxe - Elite/Sea View 2Возрасни 179 179
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни 198 198
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 198 198
Guest Room Superior - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 266 266
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни 237 237
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 237 237
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 319 319
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 237 237
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 319 319
Junior Suite - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 403 403
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни 273 273
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 273 273
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 368 368
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 273 273
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 368 368
Suite 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 464 464
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни 309 309
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 309 309
Suite Luxury 1 Broom - Elite/Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 417 417
Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 85 85
Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 85 85
Double Deluxe Superior - Sea View 2Возрасни 123 123
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни 105 105
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 142 142
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 105 105
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 142 142
ПОЛН ПАНСИОН
Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 113 113
Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 113 113
Double Deluxe Superior - Sea View 2Возрасни 179 179
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни 162 162
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 227 227
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 162 162
Guest Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 218 218
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  7  7
Откажување до 8 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување 7 дена пред пристигнување:наплата 50%;При непојавување или порано заминување:целосна наплата.

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе