Следете нé или притиснете Escape

Europa Hotel / 3 *(B) / Rhodes

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Europa Hotel / 3 stars (B) / Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

   
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 25.04.19-31.05.19 01.06.19-30.06.19 01.07.19-14.07.19 15.07.19-15.09.19 16.09.19-30.09.19 01.10.19-31.10.19  
НАЕМ НА СОБИ  
Promo Room -  2Возрасни 35 39 66 70 66 35  
Studio  -  2Возрасни 38 44 73 78 73 38  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 52 58 97 104 97 52  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 38 44 73 78 73 38  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 48 55 92 98 92 48  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Single Room -  1Возрасни 32 38 62 66 62 32  
Single Room -  1Возрасни+1Деца(0-5) 32 38 62 66 62 32  
Double Room -  2Возрасни 40 46 76 83 76 40  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 54 62 102 110 102 54  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-5) 40 46 76 83 76 40  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(6-11) 50 58 95 104 95 50  
Promo Room -  2Возрасни 53 57 84 88 84 53  
Studio  -  2Возрасни 56 62 90 96 90 56  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 78 85 124 130 124 78  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 56 62 90 96 90 56  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 70 77 114 120 114 70  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  3  3  1  1  
April – May – June – October   Откажување 3-1 ден пред пристигнување:наплата 50%;July- August- September     Откажување 7-1 ден пред пристигнување:наплата 50%;При порано заминување:наплата 50%.При непојавување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 

 

Europa Hotel / 3 stars (B) / Rhodes
http://www.europahotelrodos.gr/home/en  
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице  
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 25.04.19-31.05.19 01.06.19-30.06.19 01.07.19-14.07.19 15.07.19-15.09.19 16.09.19-30.09.19 01.10.19-31.10.19  
НАЕМ НА СОБИ  
Promo Room -  2Возрасни 30 34 57 60 57 30  
Studio  -  2Возрасни 33 38 63 67 63 33  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 44 49 83 88 83 44  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 33 38 63 67 63 33  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 42 47 78 84 78 42  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Single Room -  1Возрасни 27 33 53 57 53 27  
Single Room -  1Возрасни+1Деца(0-5) 27 33 53 57 53 27  
Double Room -  2Возрасни 35 39 65 70 65 35  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 46 53 86 94 86 46  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-5) 35 39 65 70 65 35  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(6-11) 44 49 82 88 82 44  
Promo Room -  2Возрасни 48 52 75 78 75 48  
Studio  -  2Возрасни 50 56 80 85 80 50  
Studio  -  2Возрасни+1Возрасни 70 76 109 115 109 70  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(0-5) 50 56 80 85 80 50  
Studio  -  2Возрасни+1Деца(6-11) 64 69 100 106 100 64  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  3  3  1  1  
April – May – June – October   Откажување 3-1 ден пред пристигнување:наплата 50%;July- August- September     Откажување 7-1 ден пред пристигнување:наплата 50%;При порано заминување:наплата 50%.При непојавување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе