Следете нé или притиснете Escape

Lito Hotel / 3 * (B) / Ixia / Rhodes

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

 

Lito Hotel / 3 stars (B) / Ixia / Rhodes
http://www.lito-hotel.com/home/en  
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице  
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 03.05.19-31.05.19 01.06.19-30.06.19 01.07.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-27.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Double Room for Sgl -  1Возрасни 29 46 80 63 29  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+1Деца(0-1) 29 46 80 63 29  
Double Room -  2Возрасни 35 57 100 78 35  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 47 77 135 105 47  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-5) 35 57 100 78 35  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(6-11) 44 72 125 97 44  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Double Room for Sgl -  1Возрасни 37 55 89 70 37  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+1Деца(0-1) 37 55 89 70 37  
Double Room -  2Возрасни 52 74 116 94 52  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 72 102 159 129 72  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-5) 52 74 116 94 52  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(6-11) 64 92 145 117 64  
   
Double Room for Sgl -  1Возрасни 45 62 96 78 45  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+1Деца(0-1) 45 62 96 78 45  
Double Room -  2Возрасни 66 88 130 108 66  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 93 123 180 150 93  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-5) 66 88 130 108 66  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(6-11) 82 109 163 135 82  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  
May –  June - October -Откажување 2 дена пред пристигнување:наплата 50%.July- August- September - Откажување 7 дена или помалку пред пристигнување:наплата 50%.При непојавување или порано заминување:целосна наплата.  
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lito Hotel / 3 stars (B) / Ixia / Rhodes
http://www.lito-hotel.com/home/en  
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице  
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 03.05.19-31.05.19 01.06.19-30.06.19 01.07.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-27.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Double Room for Sgl -  1Возрасни 29 46 80 63 29  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+1Деца(0-1) 29 46 80 63 29  
Double Room -  2Возрасни 35 57 100 78 35  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 47 77 135 105 47  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-5) 35 57 100 78 35  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(6-11) 44 72 125 97 44  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Double Room for Sgl -  1Возрасни 37 55 89 70 37  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+1Деца(0-1) 37 55 89 70 37  
Double Room -  2Возрасни 52 74 116 94 52  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 72 102 159 129 72  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-5) 52 74 116 94 52  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(6-11) 64 92 145 117 64  
   
Double Room for Sgl -  1Возрасни 45 62 96 78 45  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+1Деца(0-1) 45 62 96 78 45  
Double Room -  2Возрасни 66 88 130 108 66  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 93 123 180 150 93  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-5) 66 88 130 108 66  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(6-11) 82 109 163 135 82  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  
May –  June - October -Откажување 2 дена пред пристигнување:наплата 50%.July- August- September - Откажување 7 дена или помалку пред пристигнување:наплата 50%.При непојавување или порано заминување:целосна наплата.  
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе