Следете нé или притиснете Escape

Marathon Hotel / 4 *(A) / Kolymbia / Rhodes

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Marathon Hotel  / 4 stars (A) / Kolymbia / Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 20.05.19-31.05.19 01.06.19-15.06.19 16.06.19-14.07.19 15.07.19-24.08.19 25.08.19-15.09.19 16.09.19-04.10.19 05.10.19-15.10.19  
ALL EXCLUSIVE СМЕСТУВАЊЕ  
Double Room for Sgl -  1Возрасни 67 96 109 140 109 96 67  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+1Деца(0-11) 67 96 109 140 109 96 67  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+2Деца(0-11) 87 125 143 183 143 125 87  
Double Room -  2Возрасни 67 96 109 140 109 96 67  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 90 130 148 190 148 130 90  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-11) 100 144 164 210 164 144 100  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-11) 77 110 126 162 126 110 77  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-11) 94 135 154 197 154 135 94  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  3  3  5  3  3  1  
Откажување до 21 ден пред пристигнвуање:бесплатно;Откажување 20-15 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 14-1дена пред пристигнување:целосна наплата 100%;  
 
 
 
 
 
 

 

Marathon Hotel  / 4 stars (A) / Kolymbia / Rhodes
https://www.marathonhotel.gr/  
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице  
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 20.05.19-31.05.19 01.06.19-15.06.19 16.06.19-14.07.19 15.07.19-24.08.19 25.08.19-15.09.19 16.09.19-04.10.19 05.10.19-15.10.19  
ALL EXCLUSIVE СМЕСТУВАЊЕ  
Double Room for Sgl -  1Возрасни 57 83 94 120 94 83 57  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+1Деца(0-11) 57 83 94 120 94 83 57  
Double Room for Sgl -  1Возрасни+2Деца(0-11) 75 107 122 156 122 107 75  
Double Room -  2Возрасни 57 83 94 120 94 83 57  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 77 110 126 162 126 110 77  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-11) 86 123 139 179 139 123 86  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-11) 66 95 107 138 107 95 66  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-11) 80 115 130 167 130 115 80  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  3  3  5  3  3  1  
Откажување до 21 ден пред пристигнвуање:бесплатно;Откажување 20-15 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 14-1дена пред пристигнување:целосна наплата 100%;  
 
 
 
 
 
 
 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе