Следете нé или притиснете Escape

Mediterranean Hotel / 4 *(A) / Rhodes

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Mediterranean Hotel / 4 stars (A) / Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 01.04.19-20.05.19 21.05.19-10.06.19 11.06.19-30.06.19 01.07.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-09.10.19 10.10.19-31.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни 87 130 183 207 183 130 87  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 87 130 183 207 183 130 87  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни 87 130 183 207 183 130 87  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Возрасни 117 175 246 279 246 175 117  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 87 130 183 207 183 130 87  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 108 163 227 259 227 163 108  
Junior Suite -  2Возрасни 124 187 250 287 250 187 124  
Junior Suite -  2Возрасни+1Возрасни 166 252 337 387 337 252 166  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(0-1) 124 187 250 287 250 187 124  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(2-11) 154 234 313 358 313 234 154  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни 57 80 117 129 117 80 57  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни+1Деца(0-1) 57 80 117 129 117 80 57  
Double Room - Rear View 2Возрасни 72 100 146 162 146 100 72  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Возрасни 96 136 197 218 197 136 96  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(0-1) 72 100 146 162 146 100 72  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(2-11) 89 126 183 203 183 126 89  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 60 86 124 137 124 86 60  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 60 86 124 137 124 86 60  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни 76 107 155 170 155 107 76  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 102 145 209 230 209 145 102  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 76 107 155 170 155 107 76  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 95 134 194 214 194 134 95  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни 94 137 189 214 189 137 94  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 94 137 189 214 189 137 94  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни 100 144 196 220 196 144 100  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Возрасни 138 196 266 299 266 196 138  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 100 144 196 220 196 144 100  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 126 179 245 276 245 179 126  
Junior Suite -  2Возрасни 137 200 264 300 264 200 137  
Junior Suite -  2Возрасни+1Возрасни 187 273 358 407 358 273 187  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(0-1) 137 200 264 300 264 200 137  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(2-11) 170 250 329 375 329 250 170  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни 64 87 124 136 124 87 64  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни+1Деца(0-1) 64 87 124 136 124 87 64  
Double Room - Rear View 2Возрасни 85 114 159 176 159 114 85  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Возрасни 116 156 217 238 217 156 116  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(0-1) 85 114 159 176 159 114 85  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(2-11) 106 143 199 219 199 143 106  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 67 93 132 144 132 93 67  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 67 93 132 144 132 93 67  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни 89 122 168 185 168 122 89  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 123 165 229 250 229 165 123  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 89 122 168 185 168 122 89  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 112 152 210 230 210 152 112  
ПОЛН ПАНСИОН  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни 108 152 204 229 204 152 108  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 108 152 204 229 204 152 108  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни 130 174 225 250 225 174 130  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Возрасни 182 240 310 344 310 240 182  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 130 174 225 250 225 174 130  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 163 216 282 313 282 216 163  
Junior Suite -  2Возрасни 166 230 294 329 294 230 166  
Junior Suite -  2Возрасни+1Возрасни 230 316 403 452 403 316 230  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(0-1) 166 230 294 329 294 230 166  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(2-11) 208 287 366 412 366 287 208  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни 78 103 138 152 138 103 78  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни+1Деца(0-1) 78 103 138 152 138 103 78  
Double Room - Rear View 2Возрасни 114 144 189 205 189 144 114  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Возрасни 160 200 262 283 262 200 160  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(0-1) 114 144 189 205 189 144 114  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(2-11) 143 179 236 256 236 179 143  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 83 108 146 158 146 108 83  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 83 108 146 158 146 108 83  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни 119 150 198 214 198 150 119  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 167 209 274 295 274 209 167  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 119 150 198 214 198 150 119  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 148 188 247 267 247 188 148  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  7  7  7  7  7  7  7  
За период 01/04-30/06 & 01/09-31/10Откажување до 2 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување 1 ден пред пристигнвуање:наплата 1 ноќ.За период 01/07-31/08Откажување до 8 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување 7-4 дена пред пристигнување:наплата 1 ноќ;За откажување 3-2 дена пред пристигнување:наплата 2 ноќи;Откажување 1 ден пред пристигнување или непојавување:наплата 50%.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mediterranean Hotel / 4 stars (A) / Rhodes
https://www.mediterranean.gr/en-gb  
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице  
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 01.04.19-20.05.19 21.05.19-10.06.19 11.06.19-30.06.19 01.07.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-09.10.19 10.10.19-31.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни 78 117 164 187 164 117 78  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 78 117 164 187 164 117 78  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни 78 117 164 187 164 117 78  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Возрасни 106 158 222 252 222 158 106  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 78 117 164 187 164 117 78  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 98 146 205 233 205 146 98  
Junior Suite -  2Возрасни 112 168 225 258 225 168 112  
Junior Suite -  2Возрасни+1Возрасни 149 227 304 348 304 227 149  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(0-1) 112 168 225 258 225 168 112  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(2-11) 138 210 282 323 282 210 138  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни 52 73 106 117 106 73 52  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни+1Деца(0-1) 52 73 106 117 106 73 52  
Double Room - Rear View 2Возрасни 64 90 132 146 132 90 64  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Возрасни 86 123 177 196 177 123 86  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(0-1) 64 90 132 146 132 90 64  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(2-11) 80 113 164 182 164 113 80  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 55 78 112 124 112 78 55  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 55 78 112 124 112 78 55  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни 68 97 139 154 139 97 68  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 92 130 188 207 188 130 92  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 68 97 139 154 139 97 68  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 85 120 175 193 175 120 85  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни 85 124 170 193 170 124 85  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 85 124 170 193 170 124 85  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни 90 129 176 199 176 129 90  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Возрасни 124 176 239 270 239 176 124  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 90 129 176 199 176 129 90  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 113 162 220 248 220 162 113  
Junior Suite -  2Возрасни 124 180 237 270 237 180 124  
Junior Suite -  2Возрасни+1Возрасни 168 245 323 366 323 245 168  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(0-1) 124 180 237 270 237 180 124  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(2-11) 154 225 297 337 297 225 154  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни 58 79 112 123 112 79 58  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни+1Деца(0-1) 58 79 112 123 112 79 58  
Double Room - Rear View 2Возрасни 76 103 144 158 144 103 76  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Возрасни 105 140 196 215 196 140 105  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(0-1) 76 103 144 158 144 103 76  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(2-11) 95 128 179 197 179 128 95  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 60 84 118 129 118 84 60  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 60 84 118 129 118 84 60  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни 80 109 152 166 152 109 80  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 110 149 207 226 207 149 110  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 80 109 152 166 152 109 80  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 100 136 189 207 189 136 100  
ПОЛН ПАНСИОН  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни 98 137 184 206 184 137 98  
Double Room for Sgl - Front Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 98 137 184 206 184 137 98  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни 117 156 203 225 203 156 117  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Возрасни 164 216 279 309 279 216 164  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 117 156 203 225 203 156 117  
Double Room - Front Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 146 195 254 282 254 195 146  
Junior Suite -  2Возрасни 150 207 264 297 264 207 150  
Junior Suite -  2Возрасни+1Возрасни 208 285 362 406 362 285 208  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(0-1) 150 207 264 297 264 207 150  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(2-11) 187 258 330 370 330 258 187  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни 70 93 125 136 125 93 70  
Double Room for Sgl - Rear View 1Возрасни+1Деца(0-1) 70 93 125 136 125 93 70  
Double Room - Rear View 2Возрасни 103 129 170 185 170 129 103  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Возрасни 145 180 235 255 235 180 145  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(0-1) 103 129 170 185 170 129 103  
Double Room - Rear View 2Возрасни+1Деца(2-11) 128 162 213 230 213 162 128  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 74 97 132 143 132 97 74  
Double Room for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 74 97 132 143 132 97 74  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни 107 136 178 193 178 136 107  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 150 188 246 266 246 188 150  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 107 136 178 193 178 136 107  
Double Room - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 134 169 223 240 223 169 134  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  7  7  7  7  7  7  7  
За период 01/04-30/06 & 01/09-31/10Откажување до 2 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување 1 ден пред пристигнвуање:наплата 1 ноќ.За период 01/07-31/08Откажување до 8 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување 7-4 дена пред пристигнување:наплата 1 ноќ;За откажување 3-2 дена пред пристигнување:наплата 2 ноќи;Откажување 1 ден пред пристигнување или непојавување:наплата 50%.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе