Следете нé или притиснете Escape

Rodos Palladium Leisure & Wellness Hotel 5* Faliraki Rhodes

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Rodos PallВозрасниium Leisure & Wellness Hotel / 5 stars / Faliraki / Rhodes

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 30.04.19-18.05.19 19.05.19-01.06.19 02.06.19-26.06.19 27.06.19-17.07.19 18.07.19-28.08.19 29.08.19-25.09.19 26.09.19-09.10.19 10.10.19-19.10.19 20.10.19-26.10.19  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Twin Room for Sgl - Mountain View 1Возрасни 92 109 134 158 188 158 134 109 92  
Twin Room for Sgl - Mountain View 1Возрасни+1Деца(0-1) 92 109 134 158 188 158 134 109 92  
Twin Room for Sgl - Mountain View 1Возрасни+1Деца(2-11) 92 109 134 158 188 158 134 109 92  
Twin Room - Mountain View 2Возрасни 114 137 166 198 235 198 166 137 114  
Twin Room - Mountain View 2Возрасни+1Возрасни 154 185 225 267 316 267 225 185 154  
Twin Room - Mountain View 2Возрасни+1Деца(0-1) 114 137 166 198 235 198 166 137 114  
Twin Room - Mountain View 2Возрасни+1Деца(2-11) 143 170 208 247 293 247 208 170 143  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни 157 180 214 250 287 250 214 180 157  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 213 243 288 337 387 337 288 243 213  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 157 180 214 250 287 250 214 180 157  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-6) 157 180 214 250 287 250 214 180 157  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(7-11) 196 225 267 313 358 313 267 225 196  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни 205 227 273 329 375 329 273 227 205  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 276 307 368 445 506 445 368 307 276  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 205 227 273 329 375 329 273 227 205  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-6) 205 227 273 329 375 329 273 227 205  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(7-11) 256 284 340 412 468 412 340 284 256  
Suite - Sea View 2Возрасни 262 296 340 432 523 432 340 296 262  
Suite - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 353 399 460 583 705 583 460 399 353  
Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 262 296 340 432 523 432 340 296 262  
Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-6) 262 296 340 432 523 432 340 296 262  
Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(7-11) 327 369 426 539 653 539 426 369 327  
Twin Deluxe - Sea View 2Возрасни 133 155 185 216 253 216 185 155 133  
Twin Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 178 209 249 292 340 292 249 209 178  
Twin Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 133 155 185 216 253 216 185 155 133  
Twin Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 165 194 230 270 316 270 230 194 165  
Twin Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 106 124 148 174 203 174 148 124 106  
Twin Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 106 124 148 174 203 174 148 124 106  
Twin Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(2-11) 106 124 148 174 203 174 148 124 106  
Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View 1Возрасни 128 146 174 203 232 203 174 146 128  
Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 128 146 174 203 232 203 174 146 128  
Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View 1Возрасни+1Деца(2-11) 128 146 174 203 232 203 174 146 128  
Twin Superior Deluxe - Sea View 2Возрасни 159 183 216 253 289 253 216 183 159  
Twin Superior Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 215 246 292 340 389 340 292 246 215  
Twin Superior Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 159 183 216 253 289 253 216 183 159  
Twin Superior Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 199 227 270 316 360 316 270 227 199  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни 194 216 262 307 353 307 262 216 194  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 194 216 262 307 353 307 262 216 194  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 242 270 327 384 440 384 327 270 242  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 194 216 262 307 353 307 262 216 194  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 242 270 327 384 440 384 327 270 242  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 290 324 392 460 528 460 392 324 290  
ПОЛН ПАНСИОН  
Twin Room for Sgl - Mountain View 1Возрасни 120 138 162 187 216 187 162 138 120  
Twin Room for Sgl - Mountain View 1Возрасни+1Деца(0-1) 120 138 162 187 216 187 162 138 120  
Twin Room for Sgl - Mountain View 1Возрасни+1Деца(2-11) 134 153 176 202 230 202 176 153 134  
Twin Room - Mountain View 2Возрасни 170 194 223 255 292 255 223 194 170  
Twin Room - Mountain View 2Возрасни+1Возрасни 239 269 309 353 402 353 309 269 239  
Twin Room - Mountain View 2Возрасни+1Деца(0-1) 170 194 223 255 292 255 223 194 170  
Twin Room - Mountain View 2Возрасни+1Деца(2-11) 214 242 278 318 364 318 278 242 214  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни 214 237 270 307 344 307 270 237 214  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 297 328 374 423 472 423 374 328 297  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 214 237 270 307 344 307 270 237 214  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-6) 228 250 285 322 357 322 285 250 228  
Family Room Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(7-11) 267 296 338 384 429 384 338 296 267  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни 262 284 329 386 432 386 329 284 262  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 362 392 453 529 590 529 453 392 362  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 262 284 329 386 432 386 329 284 262  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-6) 276 298 344 400 446 400 344 298 276  
Junior Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(7-11) 327 355 412 483 539 483 412 355 327  
Suite - Sea View 2Возрасни 318 353 397 488 579 488 397 353 318  
Suite - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 438 484 545 667 789 667 545 484 438  
Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 318 353 397 488 579 488 397 353 318  
Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-6) 333 366 412 503 593 503 412 366 333  
Suite - Sea View 2Возрасни+1Деца(7-11) 397 440 497 610 724 610 497 440 397  
Twin Deluxe - Sea View 2Возрасни 189 212 242 273 309 273 242 212 189  
Twin Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 264 294 334 377 426 377 334 294 264  
Twin Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 189 212 242 273 309 273 242 212 189  
Twin Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 236 265 302 340 386 340 302 265 236  
Twin Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 135 153 176 202 230 202 176 153 135  
Twin Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 135 153 176 202 230 202 176 153 135  
Twin Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(2-11) 148 167 190 216 245 216 190 167 148  
Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View 1Возрасни 156 175 202 230 259 230 202 175 156  
Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 156 175 202 230 259 230 202 175 156  
Twin Sup Deluxe for SGL - Sea View 1Возрасни+1Деца(2-11) 170 188 216 245 274 245 216 188 170  
Twin Superior Deluxe - Sea View 2Возрасни 216 239 273 309 346 309 273 239 216  
Twin Superior Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 300 330 377 426 475 426 377 330 300  
Twin Superior Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 216 239 273 309 346 309 273 239 216  
Twin Superior Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 270 298 340 386 432 386 340 298 270  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни 250 273 318 364 409 364 318 273 250  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 250 273 318 364 409 364 318 273 250  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 313 340 397 454 510 454 397 340 313  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 250 273 318 364 409 364 318 273 250  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 313 340 397 454 510 454 397 340 313  
Twin Executive - Sharing Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 375 409 477 545 613 545 477 409 375  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  5  5  5  1  1  1  
Откажување до 7 дена пред пристигнувањ:бесплатно;Откажување 7-1 ден пред пристигнување:наплата 20%;При непојавување или порано заминување:наплата 20%.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa / 5 stars / Ixia / Rhodes
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 11.04.19-07.05.19 08.05.19-20.05.19 21.05.19-09.06.19 10.06.19-30.06.19 01.07.19-31.07.19 01.08.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-15.10.19 16.10.19-01.11.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 67 72 94 109 126 158 126 94 72  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 67 72 94 109 126 158 126 94 72  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 88 97 133 146 173 209 173 133 97  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 116 128 175 193 228 278 228 175 128  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 88 97 133 146 173 209 173 133 97  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 106 116 159 175 207 252 207 159 116  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 126 135 165 183 196 243 196 165 135  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 167 179 219 242 260 322 260 219 179  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 167 179 219 242 260 322 260 219 179  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 193 206 252 277 299 369 299 252 206  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 126 135 165 183 196 243 196 165 135  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 152 162 198 218 236 292 236 198 162  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 208 223 273 300 324 400 324 273 223  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 126 135 165 183 196 243 196 165 135  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 152 162 198 218 236 292 236 198 162  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 176 189 232 255 275 339 275 232 189  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 172 192 227 246 266 307 266 227 192  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 227 253 300 326 352 406 352 300 253  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 172 192 227 246 266 307 266 227 192  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 206 229 272 295 319 368 319 272 229  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 166 177 205 228 243 287 243 205 177  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 220 234 272 303 322 380 322 272 234  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 220 234 272 303 322 380 322 272 234  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 253 269 313 348 369 437 369 313 269  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 166 177 205 228 243 287 243 205 177  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 199 213 246 274 292 345 292 246 213  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 274 292 338 376 400 474 400 338 292  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 166 177 205 228 243 287 243 205 177  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 199 213 246 274 292 345 292 246 213  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 233 247 287 319 339 402 339 287 247  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 145 154 187 205 223 263 223 187 154  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 192 204 248 272 295 347 295 248 204  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 145 154 187 205 223 263 223 187 154  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 174 185 225 246 267 315 267 225 185  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 160 180 213 230 255 310 255 213 180  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 212 239 282 305 338 410 338 282 239  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 160 180 213 230 255 310 255 213 180  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 192 216 255 276 306 373 306 255 216  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 396 458 494 525 543 673 543 494 458  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 524 606 654 696 719 892 719 654 606  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 524 606 654 696 719 892 719 654 606  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 603 698 752 800 828 1026 828 752 698  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 524 606 654 696 719 892 719 654 606  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 603 698 752 800 828 1026 828 752 698  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 682 789 850 906 936 1160 936 850 789  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 524 606 654 696 719 892 719 654 606  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 603 698 752 800 828 1026 828 752 698  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 682 789 850 906 936 1160 936 850 789  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 760 880 949 1010 1045 1295 1045 949 880  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 396 458 494 525 543 673 543 494 458  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 475 549 592 630 652 807 652 592 549  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 653 755 814 866 896 1109 896 814 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 653 755 814 866 896 1109 896 814 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 732 846 912 972 1004 1244 1004 912 846  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 653 755 814 866 896 1109 896 814 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 732 846 912 972 1004 1244 1004 912 846  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 810 937 1010 1076 1113 1378 1113 1010 937  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 396 458 494 525 543 673 543 494 458  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 475 549 592 630 652 807 652 592 549  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 554 640 690 735 760 942 760 690 640  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 780 904 974 1037 1072 1328 1072 974 904  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 780 904 974 1037 1072 1328 1072 974 904  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 859 995 1072 1142 1180 1463 1180 1072 995  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 396 458 494 525 543 673 543 494 458  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 475 549 592 630 652 807 652 592 549  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 554 640 690 735 760 942 760 690 640  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 633 732 789 840 868 1076 868 789 732  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 908 1052 1134 1207 1248 1547 1248 1134 1052  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 396 458 494 525 543 673 543 494 458  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 475 549 592 630 652 807 652 592 549  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 554 640 690 735 760 942 760 690 640  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 633 732 789 840 868 1076 868 789 732  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 712 824 887 945 977 1210 977 887 824  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 218 237 264 289 310 352 310 264 237  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 288 314 349 383 410 465 410 349 314  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 288 314 349 383 410 465 410 349 314  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 332 362 403 440 473 535 473 403 362  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 218 237 264 289 310 352 310 264 237  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 262 285 317 347 373 422 373 317 285  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 359 392 435 476 512 579 512 435 392  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 218 237 264 289 310 352 310 264 237  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 262 285 317 347 373 422 373 317 285  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 305 332 369 404 434 492 434 369 332  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 684 790 879 987 1129 1342 1129 879 790  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 906 1047 1165 1308 1497 1777 1497 1165 1047  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 906 1047 1165 1308 1497 1777 1497 1165 1047  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1042 1205 1340 1506 1723 2045 1723 1340 1205  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 906 1047 1165 1308 1497 1777 1497 1165 1047  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1042 1205 1340 1506 1723 2045 1723 1340 1205  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1178 1363 1516 1703 1948 2314 1948 1516 1363  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 906 1047 1165 1308 1497 1777 1497 1165 1047  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1042 1205 1340 1506 1723 2045 1723 1340 1205  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1178 1363 1516 1703 1948 2314 1948 1516 1363  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1315 1520 1692 1900 2174 2582 2174 1692 1520  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 684 790 879 987 1129 1342 1129 879 790  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 820 948 1055 1185 1356 1609 1356 1055 948  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1127 1304 1450 1629 1864 2213 1864 1450 1304  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1127 1304 1450 1629 1864 2213 1864 1450 1304  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1264 1462 1626 1826 2089 2480 2089 1626 1462  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1127 1304 1450 1629 1864 2213 1864 1450 1304  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1264 1462 1626 1826 2089 2480 2089 1626 1462  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1400 1619 1802 2024 2315 2749 2315 1802 1619  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 684 790 879 987 1129 1342 1129 879 790  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 820 948 1055 1185 1356 1609 1356 1055 948  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 957 1106 1230 1383 1582 1877 1582 1230 1106  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1349 1560 1736 1949 2230 2648 2230 1736 1560  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1349 1560 1736 1949 2230 2648 2230 1736 1560  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1486 1718 1912 2147 2456 2916 2456 1912 1718  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 684 790 879 987 1129 1342 1129 879 790  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 820 948 1055 1185 1356 1609 1356 1055 948  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 957 1106 1230 1383 1582 1877 1582 1230 1106  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1094 1264 1406 1579 1807 2146 1807 1406 1264  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1572 1816 2020 2270 2597 3084 2597 2020 1816  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 684 790 879 987 1129 1342 1129 879 790  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 820 948 1055 1185 1356 1609 1356 1055 948  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 957 1106 1230 1383 1582 1877 1582 1230 1106  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1094 1264 1406 1579 1807 2146 1807 1406 1264  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1229 1422 1582 1777 2033 2414 2033 1582 1422  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 62 66 88 103 119 152 119 88 66  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 62 66 88 103 119 152 119 88 66  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 77 86 120 133 160 198 160 120 86  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 103 114 159 175 212 263 212 159 114  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 77 86 120 133 160 198 160 120 86  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 93 104 144 159 192 238 192 144 104  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 88 97 133 146 173 209 173 133 97  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 116 128 175 193 228 278 228 175 128  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 88 97 133 146 173 209 173 133 97  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 106 116 159 175 207 252 207 159 116  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 189 204 236 257 272 323 272 236 204  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 250 269 312 340 359 427 359 312 269  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 250 269 312 340 359 427 359 312 269  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 288 310 359 392 413 492 413 359 310  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 189 204 236 257 272 323 272 236 204  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 227 244 283 308 325 387 325 283 244  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 312 335 388 424 447 532 447 388 335  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 189 204 236 257 272 323 272 236 204  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 227 244 283 308 325 387 325 283 244  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 265 285 329 359 379 452 379 329 285  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 92 96 119 134 150 183 150 119 96  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 92 96 119 134 150 183 150 119 96  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 138 147 183 196 223 259 223 183 147  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 192 203 250 267 303 353 303 250 203  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 138 147 183 196 223 259 223 183 147  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 165 176 218 235 267 312 267 218 176  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 176 185 215 232 246 293 246 215 185  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 242 254 294 316 335 396 335 294 254  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 242 254 294 316 335 396 335 294 254  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 277 290 336 363 384 454 384 336 290  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 176 185 215 232 246 293 246 215 185  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 212 222 258 278 295 350 295 258 222  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 307 322 372 399 423 499 423 372 322  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 176 185 215 232 246 293 246 215 185  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 212 222 258 278 295 350 295 258 222  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 246 258 300 325 345 409 345 300 258  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 222 240 276 296 316 356 316 276 240  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 302 328 375 400 427 480 427 375 328  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 222 240 276 296 316 356 316 276 240  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 266 289 332 355 378 427 378 332 289  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 216 227 255 278 293 337 293 255 227  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 295 309 346 377 396 455 396 346 309  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 295 309 346 377 396 455 396 346 309  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 338 354 397 433 454 522 454 397 354  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 216 227 255 278 293 337 293 255 227  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 259 272 306 334 350 404 350 306 272  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 374 390 438 476 499 573 499 438 390  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 216 227 255 278 293 337 293 255 227  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 259 272 306 334 350 404 350 306 272  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 303 317 357 389 409 472 409 357 317  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 195 204 237 255 273 312 273 237 204  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 266 278 323 346 370 422 370 323 278  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 195 204 237 255 273 312 273 237 204  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 234 244 285 306 327 374 327 285 244  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 209 230 263 280 305 360 305 263 230  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 286 314 356 379 413 486 413 356 314  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 209 230 263 280 305 360 305 263 230  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 252 276 315 336 366 432 366 315 276  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 445 507 543 575 593 723 593 543 507  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 598 682 728 770 794 966 794 728 682  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 598 682 728 770 794 966 794 728 682  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 687 783 837 885 913 1110 913 837 783  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 598 682 728 770 794 966 794 728 682  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 687 783 837 885 913 1110 913 837 783  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 776 884 945 1000 1030 1255 1030 945 884  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 598 682 728 770 794 966 794 728 682  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 687 783 837 885 913 1110 913 837 783  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 776 884 945 1000 1030 1255 1030 945 884  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 865 985 1054 1115 1149 1399 1149 1054 985  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 445 507 543 575 593 723 593 543 507  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 534 609 652 690 712 867 712 652 609  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 752 855 913 966 995 1209 995 913 855  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 752 855 913 966 995 1209 995 913 855  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 840 956 1022 1080 1114 1354 1114 1022 956  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 752 855 913 966 995 1209 995 913 855  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 840 956 1022 1080 1114 1354 1114 1022 956  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 929 1057 1130 1196 1232 1498 1232 1130 1057  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 445 507 543 575 593 723 593 543 507  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 534 609 652 690 712 867 712 652 609  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 623 710 760 805 829 1012 829 760 710  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 905 1028 1098 1162 1196 1453 1196 1098 1028  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 905 1028 1098 1162 1196 1453 1196 1098 1028  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 994 1129 1206 1276 1315 1597 1315 1206 1129  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 445 507 543 575 593 723 593 543 507  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 534 609 652 690 712 867 712 652 609  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 623 710 760 805 829 1012 829 760 710  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 712 812 868 919 948 1156 948 868 812  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1058 1202 1283 1356 1397 1696 1397 1283 1202  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 445 507 543 575 593 723 593 543 507  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 534 609 652 690 712 867 712 652 609  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 623 710 760 805 829 1012 829 760 710  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 712 812 868 919 948 1156 948 868 812  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 800 913 977 1035 1067 1300 1067 977 913  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 267 287 314 338 360 400 360 314 287  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 363 389 424 457 486 539 486 424 389  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 363 389 424 457 486 539 486 424 389  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 416 446 487 525 557 619 557 487 446  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 267 287 314 338 360 400 360 314 287  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 320 345 376 406 432 480 432 376 345  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 458 490 535 576 610 678 610 535 490  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 267 287 314 338 360 400 360 314 287  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 320 345 376 406 432 480 432 376 345  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 374 402 439 474 504 560 504 439 402  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 734 840 929 1037 1179 1392 1179 929 840  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 980 1122 1239 1383 1572 1852 1572 1239 1122  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 980 1122 1239 1383 1572 1852 1572 1239 1122  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1127 1289 1425 1590 1807 2129 1807 1425 1289  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 980 1122 1239 1383 1572 1852 1572 1239 1122  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1127 1289 1425 1590 1807 2129 1807 1425 1289  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1273 1457 1610 1797 2043 2408 2043 1610 1457  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 980 1122 1239 1383 1572 1852 1572 1239 1122  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1127 1289 1425 1590 1807 2129 1807 1425 1289  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1273 1457 1610 1797 2043 2408 2043 1610 1457  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1419 1625 1796 2005 2278 2686 2278 1796 1625  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 734 840 929 1037 1179 1392 1179 929 840  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 880 1008 1115 1245 1415 1669 1415 1115 1008  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1227 1403 1549 1728 1963 2313 1963 1549 1403  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1227 1403 1549 1728 1963 2313 1963 1549 1403  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1374 1570 1735 1936 2199 2590 2199 1735 1570  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1227 1403 1549 1728 1963 2313 1963 1549 1403  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1374 1570 1735 1936 2199 2590 2199 1735 1570  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1520 1738 1920 2143 2435 2868 2435 1920 1738  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 734 840 929 1037 1179 1392 1179 929 840  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 880 1008 1115 1245 1415 1669 1415 1115 1008  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 1026 1176 1300 1452 1652 1947 1652 1300 1176  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1474 1685 1860 2074 2355 2773 2355 1860 1685  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1474 1685 1860 2074 2355 2773 2355 1860 1685  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1620 1853 2046 2282 2590 3050 2590 2046 1853  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 734 840 929 1037 1179 1392 1179 929 840  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 880 1008 1115 1245 1415 1669 1415 1115 1008  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1026 1176 1300 1452 1652 1947 1652 1300 1176  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1173 1344 1486 1659 1887 2225 1887 1486 1344  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1720 1966 2170 2419 2747 3234 2747 2170 1966  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 734 840 929 1037 1179 1392 1179 929 840  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 880 1008 1115 1245 1415 1669 1415 1115 1008  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 1026 1176 1300 1452 1652 1947 1652 1300 1176  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1173 1344 1486 1659 1887 2225 1887 1486 1344  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1319 1512 1672 1867 2123 2504 2123 1672 1512  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 86 90 113 127 145 177 145 113 90  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 86 90 113 127 145 177 145 113 90  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 127 136 169 183 209 248 209 169 136  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 177 188 234 250 286 337 286 234 188  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 127 136 169 183 209 248 209 169 136  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 153 163 204 218 252 297 252 204 163  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 138 147 183 196 223 259 223 183 147  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 192 203 250 267 303 353 303 250 203  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 138 147 183 196 223 259 223 183 147  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 165 176 218 235 267 312 267 218 176  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 239 254 285 307 320 373 320 285 254  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 325 344 387 415 434 502 434 387 344  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 325 344 387 415 434 502 434 387 344  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 373 395 444 476 498 576 498 444 395  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 239 254 285 307 320 373 320 285 254  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 287 304 343 368 385 447 385 343 304  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 412 435 488 523 546 632 546 488 435  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 239 254 285 307 320 373 320 285 254  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 287 304 343 368 385 447 385 343 304  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 335 355 399 429 449 522 449 399 355  
ПОЛН ПАНСИОН  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни 107 112 135 149 167 198 167 135 112  
Double Deluxe for Sgl - Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 107 112 135 149 167 198 167 135 112  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни 169 178 214 227 254 292 254 214 178  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 239 250 298 316 350 400 350 298 250  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 169 178 214 227 254 292 254 214 178  
Double Deluxe  - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 204 214 257 273 305 349 305 257 214  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни 208 217 247 264 278 325 278 247 217  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 289 302 342 364 383 444 383 342 302  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 289 302 342 364 383 444 383 342 302  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 332 345 390 416 438 508 438 390 345  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 208 217 247 264 278 325 278 247 217  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 249 260 296 317 334 389 334 296 260  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 372 386 436 464 487 564 487 436 386  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 208 217 247 264 278 325 278 247 217  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 249 260 296 317 334 389 334 296 260  
Junior Suite Deluxe - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 290 304 346 369 389 454 389 346 304  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни 254 273 308 328 347 388 347 308 273  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 349 376 423 448 475 529 475 423 376  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 254 273 308 328 347 388 347 308 273  
Suite Executive - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 304 327 370 394 417 466 417 370 327  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни 248 258 287 310 325 369 325 287 258  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 343 357 395 425 444 503 444 395 357  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 343 357 395 425 444 503 444 395 357  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 393 408 452 487 508 576 508 452 408  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 248 258 287 310 325 369 325 287 258  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 297 310 345 373 389 443 389 345 310  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Возрасни 437 455 502 540 564 637 564 502 455  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 248 258 287 310 325 369 325 287 258  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 297 310 345 373 389 443 389 345 310  
Suite Family Superior - Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 347 362 402 434 454 516 454 402 362  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни 227 236 269 287 305 344 305 269 236  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Возрасни 315 326 370 395 418 470 418 370 326  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 227 236 269 287 305 344 305 269 236  
Suite Superior - Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 272 283 323 345 366 413 366 323 283  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни 242 263 294 312 337 392 337 294 263  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 335 362 404 427 460 534 460 404 362  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 242 263 294 312 337 392 337 294 263  
Double Deluxe  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 290 315 353 374 404 470 404 353 315  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни 477 539 575 607 625 755 625 575 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 647 729 776 818 842 1014 842 776 729  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 647 729 776 818 842 1014 842 776 729  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 742 837 890 939 967 1165 967 890 837  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 647 729 776 818 842 1014 842 776 729  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 742 837 890 939 967 1165 967 890 837  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 837 945 1006 1062 1092 1316 1092 1006 945  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 647 729 776 818 842 1014 842 776 729  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 742 837 890 939 967 1165 967 890 837  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 837 945 1006 1062 1092 1316 1092 1006 945  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 933 1053 1120 1183 1216 1466 1216 1120 1053  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 477 539 575 607 625 755 625 575 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 573 647 690 728 749 906 749 690 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 816 918 977 1029 1059 1274 1059 977 918  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 816 918 977 1029 1059 1274 1059 977 918  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 912 1026 1092 1152 1184 1424 1184 1092 1026  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 816 918 977 1029 1059 1274 1059 977 918  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 912 1026 1092 1152 1184 1424 1184 1092 1026  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1006 1134 1207 1273 1309 1575 1309 1207 1134  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 477 539 575 607 625 755 625 575 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 573 647 690 728 749 906 749 690 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 668 755 805 849 875 1056 875 805 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 985 1108 1178 1242 1276 1533 1276 1178 1108  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 985 1108 1178 1242 1276 1533 1276 1178 1108  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1080 1216 1293 1363 1402 1684 1402 1293 1216  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 477 539 575 607 625 755 625 575 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 573 647 690 728 749 906 749 690 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 668 755 805 849 875 1056 875 805 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 764 863 919 970 999 1207 999 919 863  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1154 1297 1379 1453 1494 1792 1494 1379 1297  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 477 539 575 607 625 755 625 575 539  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 573 647 690 728 749 906 749 690 647  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 668 755 805 849 875 1056 875 805 755  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 764 863 919 970 999 1207 999 919 863  
Suite AmbassВозрасниor - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 858 970 1035 1093 1124 1358 1124 1035 970  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни 299 319 346 370 392 433 392 346 319  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 412 437 473 505 534 588 534 473 437  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 412 437 473 505 534 588 534 473 437  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 470 500 542 579 612 674 612 542 500  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 299 319 346 370 392 433 392 346 319  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 359 383 415 445 470 519 470 415 383  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 523 555 598 639 675 743 675 598 555  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 299 319 346 370 392 433 392 346 319  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 359 383 415 445 470 519 470 415 383  
Suite Family Executive - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 419 446 484 518 548 606 548 484 446  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни 765 872 960 1069 1212 1423 1212 960 872  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни 1028 1169 1287 1430 1619 1899 1619 1287 1169  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 1028 1169 1287 1430 1619 1899 1619 1287 1169  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 1182 1344 1479 1645 1862 2184 1862 1479 1344  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1) 1028 1169 1287 1430 1619 1899 1619 1287 1169  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1182 1344 1479 1645 1862 2184 1862 1479 1344  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+2Деца(2-11) 1334 1518 1672 1858 2104 2468 2104 1672 1518  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1) 1028 1169 1287 1430 1619 1899 1619 1287 1169  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 1182 1344 1479 1645 1862 2184 1862 1479 1344  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1334 1518 1672 1858 2104 2468 2104 1672 1518  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Возрасни+3Деца(2-11) 1487 1693 1864 2072 2346 2753 2346 1864 1693  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(0-1) 765 872 960 1069 1212 1423 1212 960 872  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+1Деца(2-11) 918 1046 1153 1283 1454 1707 1454 1153 1046  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни 1290 1467 1614 1793 2027 2376 2027 1614 1467  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(0-1) 1290 1467 1614 1793 2027 2376 2027 1614 1467  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+1Деца(2-11) 1444 1642 1806 2006 2269 2660 2269 1806 1642  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1) 1290 1467 1614 1793 2027 2376 2027 1614 1467  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 1444 1642 1806 2006 2269 2660 2269 1806 1642  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Возрасни+2Деца(2-11) 1597 1815 1997 2220 2512 2945 2512 1997 1815  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1) 765 872 960 1069 1212 1423 1212 960 872  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 918 1046 1153 1283 1454 1707 1454 1153 1046  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+2Деца(2-11) 1072 1220 1345 1497 1696 1992 1696 1345 1220  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни 1554 1765 1940 2154 2435 2853 2435 1940 1765  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(0-1) 1554 1765 1940 2154 2435 2853 2435 1940 1765  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Возрасни+1Деца(2-11) 1707 1938 2132 2368 2677 3137 2677 2132 1938  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1) 765 872 960 1069 1212 1423 1212 960 872  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11) 918 1046 1153 1283 1454 1707 1454 1153 1046  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11)(2-11) 1072 1220 1345 1497 1696 1992 1696 1345 1220  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+3Деца(2-11) 1224 1395 1537 1710 1938 2276 1938 1537 1395  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Возрасни 1816 2062 2266 2516 2843 3329 2843 2266 2062  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1) 765 872 960 1069 1212 1423 1212 960 872  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11) 918 1046 1153 1283 1454 1707 1454 1153 1046  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11) 1072 1220 1345 1497 1696 1992 1696 1345 1220  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11)(2-11)(2-11) 1224 1395 1537 1710 1938 2276 1938 1537 1395  
Suite Presidential  - Sea View with Pool 2Возрасни+4Деца(2-11) 1377 1569 1729 1924 2180 2560 2180 1729 1569  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни 103 107 129 143 160 193 160 129 107  
Double Deluxe for Sgl - Side Sea View 1Возрасни+1Деца(0-1) 103 107 129 143 160 193 160 129 107  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни 159 168 202 214 242 280 242 202 168  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 225 237 282 298 335 385 335 282 237  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 159 168 202 214 242 280 242 202 168  
Double Deluxe  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 190 202 242 257 290 336 290 242 202  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни 169 178 214 227 254 292 254 214 178  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 239 250 298 316 350 400 350 298 250  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 169 178 214 227 254 292 254 214 178  
Double Executive  - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 204 214 257 273 305 349 305 257 214  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни 272 285 317 338 353 405 353 317 285  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни 374 393 435 463 482 550 482 435 393  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-1) 374 393 435 463 482 550 482 435 393  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Возрасни+1Деца(2-11) 427 449 498 530 552 630 552 498 449  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(0-1) 272 285 317 338 353 405 353 317 285  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+1Деца(2-11) 325 343 380 406 424 485 424 380 343  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Возрасни 476 499 552 587 610 696 610 552 499  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1) 272 285 317 338 353 405 353 317 285  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11) 325 343 380 406 424 485 424 380 343  
Junior Suite Deluxe - Side Sea View 2Возрасни+2Деца(2-11) 379 399 444 474 494 566 494 444 399  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  1  1  1  1  
Откажување до 21 ден пред пристигнување:бесплатно;Откажување 20-15 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 14-1 ден пред пристигнување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе