Следете нé или притиснете Escape

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa / 3*

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

Санторини, близу центарот на Камари, 8км од градот Фира, 3км од аеродромот.

 

Соби:

Располага со 56 соби опремени со :

  • Клима уред
  • ТВ
  • Мини бар
  • WI-FI интернет
  • Купатило
  • Сеф
  • Балкон
Afroditi Venus Beach Hotel & Spa / 3 stars (B) / Kamari / isl. Santorini

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 24.04.19-31.05.19 01.06.19-10.07.19 11.07.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-25.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Junior Suite - Jacuzzi 2Возрасни 174 273 336 273 174  
Junior Suite - Jacuzzi 2Возрасни+1Возрасни 234 368 454 368 234  
Junior Suite - Jacuzzi 2Возрасни+1Деца(0-5) 174 273 336 273 174  
Junior Suite - Jacuzzi 2Возрасни+1Деца(6-11) 216 340 420 340 216  
Double Room -  2Возрасни 103 137 200 137 103  
Double Superior  -  2Возрасни 112 159 239 159 112  
Junior Suite -  2Возрасни 146 200 264 200 146  
Junior Suite -  2Возрасни+1Возрасни 197 270 356 270 197  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(0-5) 146 200 264 200 146  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(6-11) 183 250 329 250 183  
Maisonette 2 Brooms -  3Возрасни 170 237 346 237 170  
Maisonette 2 Brooms -  3Возрасни+1Возрасни 170 237 346 237 170  
Maisonette 2 Brooms -  3Возрасни+1Деца(0-5) 170 237 346 237 170  
Maisonette 2 Brooms -  3Возрасни+1Деца(6-11) 170 237 346 237 170  
Suite -  2Возрасни 174 273 336 273 174  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни 234 368 454 368 234  
Suite -  2Возрасни+1Деца(0-5) 174 273 336 273 174  
Suite -  2Возрасни+1Деца(6-11) 216 340 420 340 216  
Double Deluxe  - Outdoor Jacuzzi/Sea View 2Возрасни 199 313 437 313 199  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Junior Suite - Jacuzzi 2Возрасни 207 307 370 307 207  
Junior Suite - Jacuzzi 2Возрасни+1Возрасни 285 419 505 419 285  
Junior Suite - Jacuzzi 2Возрасни+1Деца(0-5) 207 307 370 307 207  
Junior Suite - Jacuzzi 2Возрасни+1Деца(6-11) 267 392 472 392 267  
Double Room -  2Возрасни 137 170 235 170 137  
Double Superior  -  2Возрасни 146 194 273 194 146  
Junior Suite -  2Возрасни 180 235 298 235 180  
Junior Suite -  2Возрасни+1Возрасни 248 322 407 322 248  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(0-5) 180 235 298 235 180  
Junior Suite -  2Возрасни+1Деца(6-11) 234 302 380 302 234  
Maisonette 2 Brooms -  3Возрасни 222 288 396 288 222  
Maisonette 2 Brooms -  3Возрасни+1Возрасни 239 305 414 305 239  
Maisonette 2 Brooms -  3Возрасни+1Деца(0-5) 222 288 396 288 222  
Maisonette 2 Brooms -  3Возрасни+1Деца(6-11) 239 305 414 305 239  
Suite -  2Возрасни 207 307 370 307 207  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни 285 419 505 419 285  
Suite -  2Возрасни+1Деца(0-5) 207 307 370 307 207  
Suite -  2Возрасни+1Деца(6-11) 267 392 472 392 267  
Double Deluxe  - Outdoor Jacuzzi/Sea View 2Возрасни 234 347 472 347 234  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  
Откажување до 22 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување до 21 ден пред пристигнвуање:наплата 50%;При непојавување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе