Следете нé или притиснете Escape

Andronis Concept Wellness Resort 5* Thira / isl. Santorini

5

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

Andronis Concept Wellness Resort  / 5 stars (Deluxe) / Thira / isl. Santorini
Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лицеЗадолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лицеТотал – 255 еур по лице  
 
 
 
 
 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
СОБИ СМЕСТУВАЊЕ 01.04.19-15.05.19 16.05.19-31.05.19 01.06.19-30.09.19 01.10.19-15.10.19 16.10.19-01.11.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Suite Allure -  2Возрасни 863 1089 1316 1089 863  
Suite Cozy -  2Возрасни 627 772 953 772 627  
Suite Fabulous -  2Возрасни 1270 1543 1905 1543 1270  
Suite Fabulous -  2Возрасни+1Возрасни 1384 1656 2018 1656 1384  
Suite Fabulous -  2Возрасни+2Возрасни 1497 1769 2132 1769 1497  
Suite Fitness -  2Возрасни 1089 1225 1543 1225 1089  
Suite Fitness -  2Возрасни+1Возрасни 1203 1338 1656 1338 1203  
Villa 2 Brooms -  2Возрасни 817 953 1304 953 817  
Villa 2 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни 930 1066 1417 1066 930  
Villa 2 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни 1044 1179 1530 1179 1044  
Villa 3 Brooms -  2Возрасни 1905 2380 3740 2380 1905  
Villa 3 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни 1905 2380 3740 2380 1905  
Villa 3 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни 1905 2380 3740 2380 1905  
Villa 3 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни 1905 2380 3740 2380 1905  
Villa 3 Brooms -  2Возрасни+4Возрасни 1905 2380 3740 2380 1905  
Villa 4 Brooms -  2Возрасни 2539 3174 4987 3174 2539  
Villa 4 Brooms -  2Возрасни+1Возрасни 2539 3174 4987 3174 2539  
Villa 4 Brooms -  2Возрасни+2Возрасни 2539 3174 4987 3174 2539  
Villa 4 Brooms -  2Возрасни+3Возрасни 2539 3174 4987 3174 2539  
Villa 4 Brooms -  2Возрасни+4Возрасни 2539 3174 4987 3174 2539  
Villa 4 Brooms -  2Возрасни+5Возрасни 2539 3174 4987 3174 2539  
Villa 4 Brooms -  2Возрасни+6Возрасни 2539 3174 4987 3174 2539  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  
Откажување до 22 дена пред пристигнување:бесплатно;Откажување до 21 ден пред пристигнвуање:наплата 50%;При непојавување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 
 
 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе