Следете нé или притиснете Escape

Kalimera Hotel 3*

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Kalimera Hotel / 3 stars (B) / Santorini / isl. Santorini

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 01.04.19-14.06.19 15.06.19-19.07.19 20.07.19-30.08.19 31.08.19-28.09.19 29.09.19-31.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Single Room -  1Возрасни 62 70 93 70 62  
Double Room -  2Возрасни 70 83 108 83 70  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-1) 70 83 108 83 70  
Maisonette -  3Возрасни 113 132 166 132 113  
Maisonette -  3Возрасни+1Возрасни 113 132 166 132 113  
Suite Honeymoon -  2Возрасни 95 108 143 108 95  
Suite Kalimera -  2Возрасни 94 107 142 107 94  
Triple Room -  3Возрасни 94 107 142 107 94  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  
20/07/19 -30/08/19:Откажување до 14 дена пред пристигнување:напалта 1 ноќ;Откажување 3-2 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 1 ден или непојавување:целосна наплата 100%.01/04/19-19/07/19& 31/08-31/10/19:Откажување до 7 дена пред пристигнување:наплата 1 ноќ;Откажување 3-2 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 1 ден или непојавување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kalimera Hotel / 3 stars (B) / Santorini / isl. Santorini
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 01.04.19-14.06.19 15.06.19-19.07.19 20.07.19-30.08.19 31.08.19-28.09.19 29.09.19-31.10.19  
Single Room -  1Возрасни 62 70 93 70 62  
Double Room -  2Возрасни 70 83 108 83 70  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-1) 70 83 108 83 70  
Maisonette -  3Возрасни 113 132 166 132 113  
Maisonette -  3Возрасни+1Возрасни 113 132 166 132 113  
Suite Honeymoon -  2Возрасни 95 108 143 108 95  
Suite Kalimera -  2Возрасни 94 107 142 107 94  
Triple Room -  3Возрасни 94 107 142 107 94  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  
20/07/19 -30/08/19:Откажување до 14 дена пред пристигнување:наплата 1 ноќОткажување 3-2 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 1 ден пред пристигнување или непојавување:целосна наплата.01/04/19-19/07/19& 31/08-31/10/19:Откажување 7 дена пред пристигнување:наплата 1 ноќ;Откажување 3-2 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 1 ден пред пристигнување или непојавување:целосна наплата.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе