Следете нé или притиснете Escape

Santorini Palace Firostefani 4*

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

Санторнини, во градот Фира на 800м од центарот, 7км од аеродромот.

 

Соби:

Располага со 106 соби опремени со :

  • Клима уред
  • ТВ
  • Мини бар
  • WI-FI интернет
  • Купатило
  • Радио
  • Балкон
Santorini Palace / 4 stars (A) / Firostefani / isl. Santorini

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

 
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 01.04.19-30.04.19 01.05.19-31.05.19 01.06.19-10.07.19 11.07.19-20.09.19 21.09.19-15.10.19 16.10.19-31.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Single Room -  1Возрасни 87 159 188 205 188 87  
Double Room -  2Возрасни 103 188 220 239 220 103  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 137 227 260 290 260 137  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 137 227 260 290 260 137  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 164 259 293 330 293 164  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-2) 103 188 220 239 220 103  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(3-11) 130 219 253 279 253 130  
Double Room -  2Возрасни+2Возрасни 170 267 300 340 300 170  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-2) 103 188 220 239 220 103  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 130 219 253 279 253 130  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(3-11) 157 252 284 320 284 157  
Double Superior  -  2Возрасни 135 219 250 279 250 135  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни 168 265 296 343 296 168  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 168 265 296 343 296 168  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 196 302 332 392 332 196  
Double Superior  -  2Возрасни+1Деца(0-2) 135 219 250 279 250 135  
Double Superior  -  2Возрасни+1Деца(3-11) 162 256 287 329 287 162  
Double Superior  -  2Возрасни+2Возрасни 203 310 340 405 340 203  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(0-2) 135 219 250 279 250 135  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 162 256 287 329 287 162  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(3-11) 189 293 323 379 323 189  
Suite -  2Возрасни 150 287 337 355 337 150  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни 185 332 383 417 383 185  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 185 332 383 417 383 185  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 212 368 419 467 419 212  
Suite -  2Возрасни+1Деца(0-2) 150 287 337 355 337 150  
Suite -  2Возрасни+1Деца(3-11) 178 323 374 405 374 178  
Suite -  2Возрасни+2Возрасни 218 377 428 479 428 218  
Suite -  2Возрасни+2Деца(0-2) 150 287 337 355 337 150  
Suite -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 178 323 374 405 374 178  
Suite -  2Возрасни+2Деца(3-11) 205 359 410 454 410 205  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Single Room -  1Возрасни 110 184 212 229 212 110  
Double Room -  2Возрасни 150 236 268 287 268 150  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 208 299 332 362 332 208  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 208 299 332 362 332 208  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 259 355 387 426 387 259  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-2) 150 236 268 287 268 150  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(3-11) 202 292 324 352 324 202  
Double Room -  2Возрасни+2Возрасни 266 363 395 436 395 266  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-2) 150 236 268 287 268 150  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 202 292 324 352 324 202  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(3-11) 253 347 379 416 379 253  
Double Superior  -  2Возрасни 183 267 298 327 298 183  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни 240 336 367 414 367 240  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 240 336 367 414 367 240  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 292 396 427 487 427 292  
Double Superior  -  2Возрасни+1Деца(0-2) 183 267 298 327 298 183  
Double Superior  -  2Возрасни+1Деца(3-11) 234 327 358 402 358 234  
Double Superior  -  2Возрасни+2Возрасни 298 406 436 499 436 298  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(0-2) 183 267 298 327 298 183  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 234 327 358 402 358 234  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(3-11) 284 387 418 475 418 284  
Suite -  2Возрасни 198 334 385 403 385 198  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни 256 404 454 488 454 256  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 256 404 454 488 454 256  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 307 464 515 562 515 307  
Suite -  2Возрасни+1Деца(0-2) 198 334 385 403 385 198  
Suite -  2Возрасни+1Деца(3-11) 249 394 445 476 445 249  
Suite -  2Возрасни+2Возрасни 314 473 524 575 524 314  
Suite -  2Возрасни+2Деца(0-2) 198 334 385 403 385 198  
Suite -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 249 394 445 476 445 249  
Suite -  2Возрасни+2Деца(3-11) 300 454 505 549 505 300  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  1  
Откажување до 21 ден пред пристигнвуање:бесплатно;Откажување 21-15 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 14-7 дена пред пристигнување:наплата 75%;Откажување 6 или помалку денови пред пристигнување:целосна наплата.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Santorini Palace / 4 stars (A) / Firostefani / isl. Santorini
ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СОБА НА ДЕН  
Соби Сместување 01.04.19-30.04.19 01.05.19-31.05.19 01.06.19-10.07.19 11.07.19-20.09.19 21.09.19-15.10.19 16.10.19-31.10.19  
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  
Single Room -  1Возрасни 87 159 188 205 188 87  
Double Room -  2Возрасни 103 188 220 239 220 103  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 137 227 260 290 260 137  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 137 227 260 290 260 137  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 164 259 293 330 293 164  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-2) 103 188 220 239 220 103  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(3-11) 130 219 253 279 253 130  
Double Room -  2Возрасни+2Возрасни 170 267 300 340 300 170  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-2) 103 188 220 239 220 103  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 130 219 253 279 253 130  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(3-11) 157 252 284 320 284 157  
Double Superior  -  2Возрасни 135 219 250 279 250 135  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни 168 265 296 343 296 168  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 168 265 296 343 296 168  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 196 302 332 392 332 196  
Double Superior  -  2Возрасни+1Деца(0-2) 135 219 250 279 250 135  
Double Superior  -  2Возрасни+1Деца(3-11) 162 256 287 329 287 162  
Double Superior  -  2Возрасни+2Возрасни 203 310 340 405 340 203  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(0-2) 135 219 250 279 250 135  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 162 256 287 329 287 162  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(3-11) 189 293 323 379 323 189  
Suite -  2Возрасни 150 287 337 355 337 150  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни 185 332 383 417 383 185  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 185 332 383 417 383 185  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 212 368 419 467 419 212  
Suite -  2Возрасни+1Деца(0-2) 150 287 337 355 337 150  
Suite -  2Возрасни+1Деца(3-11) 178 323 374 405 374 178  
Suite -  2Возрасни+2Возрасни 218 377 428 479 428 218  
Suite -  2Возрасни+2Деца(0-2) 150 287 337 355 337 150  
Suite -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 178 323 374 405 374 178  
Suite -  2Возрасни+2Деца(3-11) 205 359 410 454 410 205  
ПОЛУ ПАНСИОН  
Single Room -  1Возрасни 110 184 212 229 212 110  
Double Room -  2Возрасни 150 236 268 287 268 150  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни 208 299 332 362 332 208  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 208 299 332 362 332 208  
Double Room -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 259 355 387 426 387 259  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(0-2) 150 236 268 287 268 150  
Double Room -  2Возрасни+1Деца(3-11) 202 292 324 352 324 202  
Double Room -  2Возрасни+2Возрасни 266 363 395 436 395 266  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-2) 150 236 268 287 268 150  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 202 292 324 352 324 202  
Double Room -  2Возрасни+2Деца(3-11) 253 347 379 416 379 253  
Double Superior  -  2Возрасни 183 267 298 327 298 183  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни 240 336 367 414 367 240  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 240 336 367 414 367 240  
Double Superior  -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 292 396 427 487 427 292  
Double Superior  -  2Возрасни+1Деца(0-2) 183 267 298 327 298 183  
Double Superior  -  2Возрасни+1Деца(3-11) 234 327 358 402 358 234  
Double Superior  -  2Возрасни+2Возрасни 298 406 436 499 436 298  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(0-2) 183 267 298 327 298 183  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 234 327 358 402 358 234  
Double Superior  -  2Возрасни+2Деца(3-11) 284 387 418 475 418 284  
Suite -  2Возрасни 198 334 385 403 385 198  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни 256 404 454 488 454 256  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(0-2) 256 404 454 488 454 256  
Suite -  2Возрасни+1Возрасни+1Деца(3-11) 307 464 515 562 515 307  
Suite -  2Возрасни+1Деца(0-2) 198 334 385 403 385 198  
Suite -  2Возрасни+1Деца(3-11) 249 394 445 476 445 249  
Suite -  2Возрасни+2Возрасни 314 473 524 575 524 314  
Suite -  2Возрасни+2Деца(0-2) 198 334 385 403 385 198  
Suite -  2Возрасни+2Деца(0-2)(3-11) 249 394 445 476 445 249  
Suite -  2Возрасни+2Деца(3-11) 300 454 505 549 505 300  
МИНИМУМ НОЌИ НА ПРЕСТОЈ  1  1  1  1  1  1  
Откажување до 21 ден пред пристигнувња:бесплатно;Откажување 21-15 дена пред пристигнување:наплата 50%;Откажување 14-7 дена пред пристигнување:75% наплата;Откажување 6 или помалку денови пред пристигнување:целосна наплата 100%.  
 
 
 
 
 
 
 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе