Следете нé или притиснете Escape

Родос - 7 ноќевања

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

1. ден 20.05.2018 Скопје – Солун – Родос

Состанок на групата пред агенција во 12:15 часот. Трансфер до аеродромот во Солун во 12:30 часот. Лет за Родос во 18:50 часот. Слетување во Родос (Диагорас) во 20:10 часот. Трансфер до хотелот и сместување. Вечера во зависност од избраната услуга. Ноќевање.

2 – 7. ден 21.05 – 26.05.2018 Родос

Денови за одмор, релаксација, уживање и истражување на островот. Ви препорачуваме посета на туристичките центри Фалираки и Иксиа, дворецот на витезите (“Kastelo”), улицата на витезите, прочуената “Долина на пеперутките” поврзана со регионите “7 извори” (водопади), Археолошкиот музеј. Посета на главниот град Родос, кој е најдобро познат по “Колосот” кој е еден од седумте светски чуда од античко време. Посета на градот Линдос кој е еден од најживописнните градови на Родос познат по специфичната градба на куќите и улиците. Родини Парк, еден од најстарите паркови во светот, познат по својата вегетација.

8. ден 27.05.2018 Родос – Солун – Скопје

Одјавување од собите согласно хотелските правила. Слободно време за прошетки и уживање. Трансфер до аеродромот во попладневните часови. Лет за Солун во 21:00 часот. Слетување во Солун во 22:20 часот. Трансфер до Скопје веднаш после пасошката контрола. 

Geolocation

РОДОС

 

 

Хотел

Период: 20.05 – 27.05.2018 (7 ноќи/8 дена)

Цените се дадени во евра, по лице во двокреветна соба, на база на наведената услуга

Цените се валидни за резервации направени до 28.02.2018

 

Наем на студио

Авио билет + трансфер Скопје-Солун-Скопје + трансфер аеродром-хотел-аеродром

Доплата за аеродромски такси

 

Вкупна цена, по лице

Europa 3* (Rodos)

http://www.europahotelrodos.gr/home/en

115

215

45

375

 

 

Хотел

 

Ноќевање со појадок

Авио билет + трансфер Скопје-Солун-Скопје + трансфер аеродром-хотел-аеродром

Доплата за аеродромски такси

 

Вкупна цена, по лице

Sabina 3* (Theologos)

https://www.booking.com/hotel/gr/sabina.en-gb.html

93

215

45

353

Europa 3* (Rodos)

http://www.europahotelrodos.gr/home/en

115

215

45

375

Alexia Premier City Hotel 3* (Rodos)

http://www.alexia-hotel.com/home/en

143

215

45

403

Mediterranean 4* (Rodos)

http://www.mediterranean.gr/

303

215

45

563

Atrium Platinum Luxury Resort 5* (Ixia)

https://www.atriumplatinum.gr/

403

215

45

663

 

 

Хотел

 

Полупансион

Авио билет + трансфер Скопје-Солун-Скопје + трансфер аеродром-хотел-аеродром

Доплата за аеродромски такси

 

Вкупна цена, по лице

Lito 3* (Ixia)

http://www.lito-hotel.com/home/en

147

215

45

407

Sabina 3* (Theologos)

https://www.booking.com/hotel/gr/sabina.en-gb.html

155

215

45

415

Kipriotis 2* (Rodos)

http://www.kipriotishotel.gr/home/en

212

215

45

472

Kresten Palace 4* (Kallitea)

http://www.krestenpalace.gr/en/

238

215

45

498

Best Western Plaza 4* (Rodos)

https://www.booking.com/hotel/gr/bestwesternplazahotelrhodes.en-gb.html

327

215

45

587

Electra Palace 5* (Rodos)

https://www.electrahotels.gr/en/rhodes/electra-palace-rhodes/

370

215

45

630

 

 

Хотел

 

Се вклучено

Авио билет + трансфер Скопје-Солун-Скопје + трансфер аеродром-хотел-аеродром

Доплата за аеродромски такси

 

Вкупна цена, по лице

Happy Days 3* (Theologos)

http://www.happydayshotel.gr/

170

215

45

430

Aelia 3* (Rodos)

https://www.loveholidays.com/holidays/rhodes/afandou/aelia-resort.html#view=description

177

215

45

437

Maranthon 3* (Kolymbia)

https://www.marathonhotel.gr/

193

215

45

453

Kamari Beach 4* (Largos)

http://kamaribeach.com/

255

215

45

515

Aldemar Amilia Mare Family Resort 5* (Kallitea)

http://www.aldemar-resorts.gr/EN/Family%20resorts/Amilia%20Mare/

360

215

45

620

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе